Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 240 - Nice Pryce Baby
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Nice Pryce Baby
Japonca Adı: Mahogany Gym! Ice Battle
Türkçe Adı : Güzel Pryce Bebek
[Resim: genizet.png]

Mahogany Kasabası'na vardıktan sonra 7. Rozeti'ni kazanmayı uman kahramanlarımız, salon lideri olan Pryce ile tanıştılar. Ash meydan okuduğunda Pryce, şiddetli bir şekilde reddetti. Nedeni ise Ash’in Pokémonları ile duygusal anlamda çok yakın olduğu ve boşa zahmet olacağını söyledi. Ash’in kahramanlığı, pratik zekası ve Pokémonlarının cesareti Pryce’ın hayatını kurtarınca, daha sonra sevdiği Pokémon Piloswine ile kavuşunca kalbindeki buzlar eriyip tekrar sevgi ile doldu. Böylece Ash, salon maçı için tekrar sorunca, sonunda dileği yerine getirdi.

Pryce Pokémonlarıyla ilgilenmektedir. Sheila, seni burada bulacağımı biliyordum der. Pryce ve Sheila konuşurlarken dostlarımız gelir. Ash savaş için hazır olduğunu ve yedinci rozetini kazanacağını söyler. Bu arada Roket Takımı gizlice dostlarımızı takip etmektedirler. Pokémon Bahçesindeki Buz tipi Pokémonlar’ı gören Roket Takımı onları çalmaya karar verirler.

Dostlarımız salona girmişlerdir. Saha tamamen buzlarla kaplı bir sahadır. Bunu gören dostlarımız şaşkınlıklarını gizleyemezler. Brock ortadaki havuzu gösterir ve bu havuzu iyi kullanan maçı alır der. Pryce ve Ash yerlerini alırlar. Ash tam ilk Pokémon’unu seçecekken Brock durmasını söyler. Çünkü maçı yönetecek hakem yoktur. Yine dostlarımızı şaşırtan bir şey olur. Sheila hakemlere ait yere gider ve kendisinin Johto sertifikalı bir hakem olduğunu söyler. Bunun üzerine savaş başlar. Her eğitmenin iki Pokémon kullanabileceği savaşta ilk olarak Pryce Dewgong’ı seçer ve Dewgong hemen havuza girer. Ash’te bunun üzerine Cyndaquil’i seçer. Cyndaquil, ilk olarak Alev Püskürtmeyi kullanır fakat Dewgong suya girerek bu saldırıyı atlatır. Ardından Buz Işını saldırısını kullanır. Cybdaquil bu saldırıyı atlatamaz ve vücudu buzun içinde hapsolur. Dewgong bu seferde Şafak Işını’nı kullanır. Cyndaquil sırtındaki alevleri yakar. Böylece buz erir ve Cyndaquil’de saldırıyı atlatır. Ardından Cyndaquil, Alev Püskürtücüsünü kullanır. Dewgong tekrar su altına girer. Ash’in de beklediği budur. Cyndaquil’e sende su altına gir ve Hızlı Saldırıyı kullan der. Salondaki herkes Ash’in verdiği bu karar şaşırır. Pryce Dewgong’a Kafa Darbesini kullan der. Dewgong, Cyndaquil’e iyice yaklaştığında Cyndaquil, Yıldız Saldırısıyla onu suyun dışına fırlatır. Suyun dışındayken de Alev Püskürtücüsüyle işini bitirir. Pryce son Pokémon’u olarak Piloswine’ı seçer.

Roket Takımı, Pokémonlar’ı çalmak için bahçeye girmişlerdir. Meowth’ın buzlu zeminde ayağı kayar ve kaya kaya bir uyuyan bir Seel’a çarpar. Seel diğer Pokémonlar’ıda uyandırır ve Pokémonlar Roket Takımını çembere alırlar. Tüm Pokémonlar aynı anda Buz Işını Saldırısını kullanırlar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Piloswine

Piloswine, güçlü bir Kar Fırtınası saldırısı kullanır. Bu saldırı sayesinde Ash hiçbir şey göremez. Piloswine’da Yere Serme saldırısıyla Cyndaquil’i yener. Kar Fırtınasının etkisi gittiğinde dostlarımız havuzu donmuş halde bulurlar. Ash ikinci ve son Pokémon’u olarak Pikachu’yu seçer. Pikachu Çevikliği kullanır. Piloswine’dan gelen Öfke Saldırısını atlatır ve tam Yıldırım Ok’unu kullanacakken ayağı kayar. Koşmaya çalışan Pikachu’nun ayağı buzlu zemin olduğu için kayar ve salondaki bir buzlu sütuna çarpar. Ash’in aklına harika bir fikir gelir ve Pikachu’ya tekrar Çeviklik kullan der. Pikachu hızlanınca Piloswine, Kar Fırtınasını kullanır fakat Pikachu, kayarak Piloswine’nın altından geçer ve Buz sütunlarını hedef alarak koşmaya başlar. Bu sefer Piloswine, tüm sahada etkili olacak bir Kar Fırtınası kullanır. Pikachu katarak Piloswine’ın altına girer ve orada Gök Gürültüsünü kullanır. Saldırı etkili olur fakat Piloswine Dinlenmeyi kullanır. Buna engel olmak isteyen Pikachu, Hızlı Saldırıyı kullanır fakat Piloswine çoktan eski gücüne kavuşmuştur. İlk başta Öfke Saldırısı ardından da Yere Serme saldırılarıyla Pikachu’yu fırlatır. Pikachu savaşa devam eder. Piloswine tam üstüne geldiğinde Pikachu onun kafasına atlar ve Gök Gürültüsünü kullanır. Bu sayede zemindeki buz çöker ve Piloswine suya düşer. Sudan sırılsıklam bir şekilde çıkan Piloswine’a Pikachu Yıldırım Ok’unu gönderir. Büyük bir zarar alsa da Piloswine savaşa devam eder. Arda arda Öfke Saldırılarıyla Pikachu’ya zarar aldıran Piloswine Pikachu’dan bir Gök Gürültüsü daha yer. Fakat Pikachu artık çok yorulmuştur. Zar zor ayağa kalkan Pikachu savaşmak için tam hamle yapacakken hiç beklenmedik bir şey olur ve Pryce sahaya havlu atar. Maçtan çekildiği içinde maçı ve rozeti Ash kazanır. Pryce Ash’i tebrik eder ve ona güvendiğini belirtir. Ash sonunda yedinci rozet olan Glacier Rozetini kazanır ve son rozeti için Blackthorn Şehri’ne gideceklerini söyler.

Ve sonunda kahramanlarımız Blackthorn Şehri’ne doğru giderken, Ash’in yedinci rozetinden başka bir şey daha kazandılar. Yeni hatıralar, yeni arkadaşlar ve zor öğrenilmiş bilgiler kazandılar.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Pryce
Sheila






[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani155.gif][Resim: rsiconani158.gif][Resim: rsiconani164.gif][Resim: rsiconani231.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]



Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]



Pryce: [Resim: rsiconani086.gif][Resim: rsiconani087.gif][Resim: rsiconani090.gif][Resim: rsiconani131.gif][Resim: rsiconani221.gif]



Vahşi: [Resim: rsiconani061.gif][Resim: rsiconani183.gif]









[Resim: olaylar.png]

[Resim: 19.gif] - Ash, Pryce'ı yener ve Glacier Rozeti'ni kazanır.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige