Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Desmume Yardım (Genel Konu)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Desmume hakkında her türlü yardım ve tartışması için genel konu.
Desmume 0.99 JIT gerçekten güzel bir versiyon şu an onda BW2 oynuyorum oyun takılmadan ortalama üstü bir hızda gidiyor :)
Arkadaşlar ben desmumeden oyun açamıyorum Byi yükledim ama açamıyorum
https://desmume.org/download/ şuradan windows için olanı indir. bilgisayarın hangi sürüm ise onu indir 32bit ya da 64bit.

desmume JIT çok iyi. oyunlar kodla falan uğraşmadan açılıyor. save sorunu yok. az önce black ve black 2'yi denedim en ufak sorun yok.
Ben Black 2yi desmume ile oynuyorum fakat vild pokemon sifre kodlari bir turlu calistiramiyorum diger kodlar calisiyor ama cimenlerde cikacak pokemon kodlari calismiyor oyundanmi ya da desmumeden kaynakli sorunmu simdiden tesekkurler
Bende sorunsuz çalışıyordu çoğu kod. Şu videoya göz at bir:
(02-11-2014, 01:35 PM)MaHoCaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bende sorunsuz çalışıyordu çoğu kod. Şu videoya göz at bir:
Yok kardeşim olmuyor Cheats databaseyide indirdim ondanda denedim diğer hileler çalışıyor ama pokemon kodları çalışmıyor Confused Alt tarafı bir charmender yakalayıp onla devam etcektim starter yerine Cry
Direkt black 2 için olanı buldum ve denedim çalıştı. Kodu Action replay kısmına yapıştırıyorsun. Çantayı açmadan önce Select'e basıyorsun. Çantayı açınca çöpe atmadığın masterball sayısı pokemonun dex numarasına, çöpe atmadığın ultraball sayısı da leveli belirliyor. Ota girmeden hemen önce L ve R tuşlarına aynı anda basıyorsun.
Video:

Bu da benim oyundan ekran görüntüsü:
[Resim: 2r61us4.jpg]
Kardeşim laptoptan bende bilgisayardan Pokémon Heart Gold & Soul Silver oynuyoruz. Kablosuz internetten birbirimizle savaş ,takas filan yapabilir miyiz?
arkadaşlar. burdan arkadaşın açtığı linkteki desmumele bikaç haftadır white2 yi sorunsuz şekilde oynuyordum. ama bugün pcyi bir açtım ki oyun kasıyor. çaresini bir türlü bulamadım internette. yarım edebilicek olan var mı?
Sayfalar: 1 2