Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 238 - Rage Of Innocence!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Rage Of Innocence
Japonca Adı: Rage of the Red Gyarados!
Türkçe Adı : Masumların Öfkesi

[Resim: genizet.png]

Öfke Gölü'nde kırmızı bir Gyarados gören kahramanlarımız oradaki huzurun bozulduğunu görmüşlerdi. Önceden Magikarp olan bu Pokémon, Profesör Sebastian tarafından evrim yönlendirmeleri kullanılarak evrim geçirip Gyarados'a dönüştürülmüştü. Elit 4 ün aynı zamanda G-man'in üyesi olan Lance yalnız hareket etmeye karar verip kılık değiştirerek Roket Takımı'nın içine sızmıştı. Ash ve arkadaşları cesurca savaştıkları halde Roket Takımı tarafından yakalanmışlardı ve Tyson tarafından Roket Takımı'nın gizli merkezine hapsedilmişlerdi. Bakalım kahramanlarımız bu durumdan kurtulabilecekler mi?

Tyson ve Profesör Sebestian, Gyarados'u bir helikopterle karargahlarına götürüyorlardı. Lance, Memur Jenny'i arayıp Roket Takımı'nın Mahogany Kasabası'nda gizli bir merkezi olduğunu söyler. Bu sırada kahramanlarımız hapisten çıkmanın bir yolunu düşünürler. Ash yardım isterken Jessie ile James kahramanlarımızın yanına gelip Pikachu'yu çalacaklarını söylerler. Jessie ile James hapsin kilidini açıp Arbok ile beraber içeriye girerler. Arbok Zehirli İğne saldırısını kullanarak kahramanlarımıza saldırır. Jessie elindeki kumandayla Pikachu'nun kilidini açmayı dener. Ancak kumanda Ash, Misty, Brock ve Togepi'nin de kilitlerini açar. Ash hemen Cyndaquil'i seçer ve Duman Perdesi saldırısını kullandırtır. Saldırıdan dolayı Jessie, James ve Arbok hiçbir şey göremezler. Kahramanlarımız bunu fırsat bilip hemen gizli üstten uzaklaşmayı denerler. Ancak Duman Perdesi'nin etkisi geçtiğinde Roket Takımı kahramanlarımıza yetişir. Evrim dalgalarından dolayı kahramanlarımızın Pokémonları hastadır ve bu yüzden de karşılık veremezler.

Arbok kahramanlarımızı Sarma saldırısıyla yakalamayı dener. Ancak Lance'in Dragonite'ı Buz Işını'nı kullanarak Arbok'u yener. Arbok, Asit saldırısıyla Dragonite'a saldırmayı dener. Dragonite çok güçlü bir Kasırga saldırısı kullanır ve saldırının etkisiyle Roket Takımı havaya uçar. Dragonite evrim makinesini kırmak için Hiper Işını'nı kullanır. Dragonite evrim dalgalarını durdurmayı başarır.

Kahramanlarımız ve Lance, Roket Takımı'na engel olmak için hep birlikte Mahogany Kasabası'na doğru yola çıkarlar. Bu sırada Roket Takımı Gyarados'u helikopterle karargaha doğru götürüyordur. Ancak evrim yönlendirme dalgasının etkisi geçtiğinden dolayı Gyarados uyanıp ağın içinden çıkmaya çalışır. Başarısız olsa da helikopter Gyarados'un hareketleri yüzünden kontrolü kaybeder. Helikopter Mahogany Kasabası'nda gölün içine düşer. Gyarados da bu boşlukta ağın içinden çıkmayı başarır. Ancak öfkeli Gyarados kontrolsüz bir şekilde Su Pompası'nı kullanarak etrafa saldırmaya başlar.

Bu sırada kahramanlarımız ve Lance, Mahogany Kasabası'na ulaşırlar. Ash, sakinleştirmek için Gyarados'un yanına gider; ama Gyarados Ash'e de saldırır. Ash, Su Pompası'ndan pek etkilenmemiş gibi görünse de Gyarados kontrolsüzce her yere Su Pompası'nı kullanarak saldırmaya devam eder. Lance, Gyarados'u durdurmak için Dragonite'ı çağırır. Bu sırada Tyson gelip Lance'ye meydan okur. Tyson, Pokémon savaşı için iki tane Fearow seçer. Fearowlar Öfke Saldırısı'nı kullanarak savaşa başlarlar. Dragonite saldırıları atlatıp Kanat saldırısıyla Fearowlara saldırır. Fearowlar Hızlı Saldırı kullanarak Dragonite'a saldırmayı denerler. Ancak Dragonite saldırıları atlatıp Yıldırım Dalgası ile Fearowlara büyük hasar verir. Fearowlar Hiper Işını kullanırlar ve Dragonite da Hiper Işını kullanarak onlara karşılık verir. Saldırılar sonrasında çok büyük bir patlama oluşur.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi:
Dragonite

Bu sırada Roket Takımı'nın üyeleri Gyarados'u tekrar yakalarlar. Kahramanlarımız Gyarados'u ağın içinde görünce hemen yardım ederler. Ash seçimini Bayleef'den yana kullanır. Bayleef, Ustura Yaprak saldırısını kullanarak ağı keser. Roket Takımı'nın üyeleri kahramanlarımıza saldıracakken baygın Gyarados uyanır ve kahramanlarımızı kurtarmak için Hiper Işını'nı kullanarak Roket Takımı'nın üyelerini havaya uçurur. Ancak bir ağ ile Gyarados tekrar yakalanır. Kahramanlarımız neler olduğunu anlamaya çalışırken Roket Takımı ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar. Roket Takımı Gyarados'u yakalayıp kaçmayı dener. Roket Takımı kaçarken Ash Gyarados'un ağının üzerine atlar. Gyarados tekrar kendine gelip sallanmaya başlar. Roket Takımı kontrolü kaybeder ve Gyarados ağdan kurtulup suyun içine düşer. Jessie seçimini Arbok'tan yana kullanır. Arbok Zehirli İğne saldırısını kullanır. Pikachu, Çeviklik kullanarak saldırıyı atlatıp Yıldırım saldırısını kullanarak Roket Takımı'nı havaya uçurur.

Bu sırada Lance ve Tyson arasındaki savaş devam ediyordu. Fearowlar Hızlı Saldırılarla Dragonite'ın kafasını karıştırırlar. Fearowlar bu defa da Matkap Gagası'nı kullanarak Dragonite'a saldırmayı denerler. Fakat Dragonite kendine gelir ve Kasırga saldırısını kullanarak Fearowları yener. Memur Jenny ile Polisler Lance'in yanına gelip Tyson'ı tutuklarlar. Gyarados kontrolsüzce etrafa Hiper Işını'nı kullanarak saldırırken kahramanlarımız ona durması gerektiğini söylerler. Ancak Gyarados kahramanlarımıza da Hiper Işınını gönderir. Tam isabet edecekken bir Dewgong Buz Işını ile kahramanlarımızı kurtarır. Dewgong aynı zamanda Buz Işını'yla gölü de dondurur. Gölün donması sonucunda Gyarados ilerleyemez. Dewgong'un antrenörü Ash'e Pokémonlarla dost olmak istemesinin bölgeyi ve arkadaşlarını tehlikeye attığını söyler.

Gyarados gölün arka tarafına doğru tekrar ilerlemeye başlar. Kahramanlarımız da yardım etmek için Gyarados'un peşinden giderler. Kahramanlarımız Lance ve Dragonite ile karşılaşırlar. Dragonite, Gyarados ile savaşmaya başlar. Dragonite, Yıldırım Dalgası'nı kullanarak Gyarados'u felç eder. Ardından da Kasırga saldırısını kullanır. Böylece Gyarados büyük bir hasar görür. Ama hala pes etmez. Bunun üzerine Dragonite tüm gücüyle Hiper Işını'nı kullanır. Gyarados artık savaşamayacak hale gelir ve Lance Gyarados'u yakalar. Lance işinin bittiğini söyler ve kahramanlarımızla vedalaşarak ayrılır. Lance'ten ayrılan kahramanlarımız da Mahogany Kasabası'ndaki spor salonuna doğru yola koyulurlar.


Kahramanlarımızın da yardımıyla Lance, Roket Takımı'nı durdurmayı başarıp Mahogany Kasabası'nı kurtardı. Ve artık Ash, Mahogany Stadyumu'nun lideriyle mücadele edip yeni bir rozet kazanmayı umuyordu.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Memur Jenny
Lance
Profesör Sebastian

Tyson
Pryce




[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani153.gif][Resim: rsiconani155.gif][Resim: rsiconani158.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Lance: [Resim: rsiconani130.gif][Resim: rsiconani149.gif]


Tyson: [Resim: rsiconani022.gif]


Pryce: [Resim: rsiconani087.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Lance Kırmızı Gyarados'u yakalar.
- Ash, Pryce ile tanışır.


[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga