Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 237 - Talkin' Bout an Evolution!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Talkin' Bout an Evolution!
Japonca Adı: Lance and the Red Gyarados! Lake Of Rage
Türkçe Adı : Başka Bir Tür Evrim

[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız Mahogany Kasabası'na yaklaşıyorlardı. Bilhassa Ash'in son rozetini kazanmaya kararlı olduğu yerde. Ama şimdiden Johto Ligi'ni hayal etmek oldukça heyecan vericiydi.

Kahramanlarımız Mahogany Kasabası'na doğru ilerlerken Pikachu ile Togepi hastalanır. Kahramanlarımız Pikachu ve Togepi'ye neler olduğunu anlamaya çalışırlar. Brock da devamlı aynı yerde ilerlediklerini fark eder. Kaybolan kahramanlarımız ormandan çıkmanın bir yolunu düşünürken ormandaki tüm Pokémonları hastalanmış bir şekilde yerde görürler. Kahramanlarımız neler olduğunu anlamaya çalışırken bir ses duyarlar. Sese doğru ilerlediklerinde bir göle ulaşırlar. Gölün içinden kırmızı bir Gyarados çıkar. Kırmızı Gyarados'u gören kahramanlarımız çok şaşırırlar ve Gyarados'un renginin neden kırmızı olduğunu merak ederler. Brock, Gyarados'un da hasta olduğunu düşünür. Kahramanlarımız gölden uzaklaşma kararı verirler. Ancak karşılarına Roket Takımı çıkar.

Roket Takımı'ndan Tyson, kahramanlarımıza karşı Fearow'unu kullanır. Ash de seçimini Totodile'dan yana kullanır. Ancak Totodile da hastadır. Fearow, Gaga saldırısını kullanarak Ash'e saldırmayı dener. Ama bir Dragonite Fearow'a çok güçlü Buz Işını saldırısını kullanarak saldırır. Dragonite'ın eğitmeni kahramanlarımıza ormana doğru gitmelerini söyler. Roket Takımı kahramanlarımızın kaçmasına engel olmaya çalışır. Dragonite Kasırga saldırısını kullanarak Roket Takımı'nı durdurur. Dragonite ve eğitmeni uçarak gölden ayrılıp kahramanlarımızın yanına giderler. Dragonite'ın eğitmeni ve kahramanlarımız tanışırlar. Eğitmen yenilmez Elit 4'lünün yenilmez şampiyonu Lance'dir. Misty, Lance'ye ormanda ne yaptığını sorar. Lance, Himanlerden birisi olarak köye zarar verenleri ortaya çıkarttığını söyler. Kahramanlarımız Lance'ye yardım etmek isterler. Lance başlarına bir şey gelebileceğinden dolayı kahramanlarımızın yardım teklifini kabul etmez. Ash ısrar eder. Ancak Lance kabul edemeyeceğini söyleyerek kahramanlarımızın yanından ayrılır.

Roket Takımın'dan Tyson, Profesör Sebastian ile Gyarados ve deneyler hakkında konuşurken Roket Takımı'nın gizli araştırma merkezine Jessie, James ve Meowth girer. Tyson, Jessie James ve Meowth'ı yakalayıp Roket Takımı'nın gizli araştırma merkezine kapıyı kırarak girmeye nasıl cesaret ettiklerini sorar. Jessie, Tyson'a Roket Takımı'ndan olduklarını söyler. Tyson veri tabanına bakar Jessie, James ve Meowth'ın Roket Takımı'nda üç kağıtçı olarak tanındıklarını ve yemek için her şeyi yapabileceklerini görür. Tyson Jessie, James ve Meowth'ın karınlarını doyurup onlara R Projesi'ndeki görevlerini söyler.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi:
Kırmızı Gyarados

Bu sırada Lance kılık değiştirerek Roket Takımı'nın içine karışır. Jessie, James ve Meowth'ın görevi göldeki kırmızı Gyarados'u yakalamaktır.
Roket Takımı Gyarados ile uğraşırken kahramanlarımız Lance'nin söylediği yoldan Mahogany Kasabas'ına doğru giderler. Ama yolda ilerlerken Ash geri dönmesi gerektiğini söyler. Misty ve Brock ilk başta Ash'i uyarırlar. Ancak sonra onlar da Ash ile beraber göle geri dönüp Gyarados'a yardım etmeye karar verirler.

Kahramanlarımız göle giderken Roket Takımı Gyarados'u yakalamak için gemiyle göle gider. Jessie ile James suya dalarlar ve Gyarados'u suyun içinden çıkartmayı başarırlar. Gyarados su yüzüne çıkınca Roket Takımı Gyarados'u çok güçlü bir ağ ile yakalayıp ona karşı elektrik şoku kullanırlar. Gyarados'u yakaladıktan sonra Roket Takımı araştırma merkezine geri dönmeye karar verir. Bu sırada kahramanlarımız da göle ulaşırlar. Gölde Gyarados'u ağın içinde baygın halde gören kahramanlarımız yardım etmek isterler. Ash Totodile'ı Misty de Poliwhirl'i seçer. Profesör Sebastian evrim dalgalarını çalıştırır. Evrim dalgaları yüzünden Totodile ve Poliwhirl hastalanırlar. Hatta Pikachu ile Togepi de hastalanırlar.

Tyson kahramanlarımızı yakalayıp gizli araştırma merkezine götürür. Ash, Profesör Sebastian'a Gyarados'a ne yapacaklarını sorar. Böylece Profesör Sebastian R Projesi'ni kahramanlarımıza anlatır. Bu projenin Pokémon evrimini kontrol etmek için yapılan bir proje olduğunu, kırmızı Gyarados'un da bu projenin kanıtı olduğunu söyler. Profesör Sebastian, Gyarados'un üzerindeki araştırmalarını bitirdikten sonra evrim yönlendirme dalgasının tamamlanacağını söyler.
Tyson kahramanlarımızı bağlar ve bir kafese atar. Kahramanlarımız kafesten kurtulmanın bir yolunu düşünürler. Ancak şimdilik ellerinden bir şey gelmemektedir.


Kahramanlarımız her bir Pokémon'un hayatını tehlikeye sokacak olan Roket Takımı'nın kötü planlarının bir an önce durdurulması gerektiğini biliyordu. Ama Roket Takımı'nın elinden nasıl kaçacaklardı? Ve kırmızı Gyarados'un başına neler gelecekti? Bu macera yeni başlıyor gözünüzü dört açın.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Lance

Profesör Sebastian
Tyson




[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani158.gif]


Misty: [Resim: rsiconani061.gif][Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Lance: [Resim: rsiconani149.gif]


Tyson: [Resim: rsiconani022.gif]


Diğer Eğitmenler Ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani130.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani010.gif][Resim: rsiconani013.gif][Resim: rsiconani019.gif][Resim: rsiconani043.gif][Resim: rsiconani167.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Lance ilk kez görülür


[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga