Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 225 - Throwing in the Noctowl!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Throwing in the Noctowl!
Japonca Adı: Fly Proud Hoothoot! Aim for Olivine
Türkçe Adı : Noctowl’dan Atak


[Resim: genizet.png]

Kırmızı Kaya Adası’ndaki Transit Şehri’ne geri dönen Ash, Brock ve Misty, Olivine Şehri’ndeki salon savaşına katılmak için plan yapıyorlar.

Ash, Pokémon Merkezi’ndeki telefonda Jenina ile konuşur. Jasmine’in maça hazır olduğunu öğrenince ilk feribotla oraya doğru yola çıkmaya karar verirler. Fakat kahramanlarımız sahile gelince kıyıda herhangi bir feribot göremezler. Daha gelmedi mi yoksa kaçırdık mı diye merak ederlerken balık tutan yaşlı bir adama sormaya karar verirler. Adamın cevabından sonra feribotu kaçırdıklarını ve yarına kadar başka feribot olmadığını öğrenirler. Ash maça yetişebilmek için bugün gitmesi gerektiğini söyleyince yaşlı adam Hoothoot Ekspress isimli bir şirketin hava yolu ile taşımacılık yaptığını söyler. Böylece kahramanlarımız oraya gitmek üzere yola çıkarlar.

Hoothoot tabelasının olduğu yere geldiklerinde vardıklarını düşünürler ama burası terk edilmiş gibi duruyordur. Tam bu sırada kıyıda karşılaştıkları yaşlı adam pilot kıyafeti ile karşılarına çıkar. Ona Kanatlı Alexander dediklerini ve onları karşıya kendisinin geçireceğini söyler. Alexander, Pokémonlarının bakımını yapması gerekiyordur; ama Ash, acelesi olduğu için ona yardım eder ve kısa sürede işleri hallederler.

Görkemli Hoothoot uçağı hangardan çıktığında kahramanlarımız hayret ederler. Fakat asıl sürprizle uçağın içine girdiklerinde karşılaşırlar. Alexander’ın yardımcı pilotu, eski dostu olan Noctowl’dur. Kısa bir süre sonra havalanırlar. Her şey yolunda giderken bir anda kendilerini fırtına bulutlarının içinde bulurlar. Aynı fırtınanın içinde Meowth balonu il Roket Takımı da vardır. Kahramanlarımızın uçağını görünce beyaz bayrak çekerek onlardan yardım isterler. Onların yalan söyleme ihtimalleri olduğunu bilseler de zor durumda oldukları için onları uçağa alırlar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Noctowl

Bir süre sonra uçak sarsılmaya başlar. Pilot uçakta bir sorun olabileceğini, camdan bakmalarını ister. Ash, camdan baktığında pervanenin düşmek üzere olduğunu görür. Bunu halledebilmek için uçağın tepesine tırmanmaya başlar. Brock yardım etsin diye Crobat’ı gönderir. Ash de motorları Sarmaşık Kırbaçları ile bağlasınlar diye Bulbasaur ve Bayleef’i seçer. Fakat bunlar yeterli olmaz ve uçak burunüstü denize doğru düşmeye başlar. Bu sefer de Misty yardım etmek için Staryu ile Poliwhirl’ü seçer ve onlar da Su Tabancaları ile uçağın tekrar havalanmasını sağlarlar. Tam her şeyi yoluna koyduklarını düşünürlerken bu kez de Jigglypuff ortaya çıkar ve şarkı söylemeye başlar. Onun şarkısı yüzünden herkes uyur. Bu sırada şimşek çakmaya başlar ve bir tanesi Jigglyouff’a denk gelerek onu uçaktan aşağı düşürür.

Şarkı sona erince herkes yavaş yavaş uyanmaya başlar. Ama sıradaki felaket de şimşeklerdir. Pilot ne yapacağını bilemez halde Noctowl’a bakarken Noctowl birden uyanır. Ağzına bir halat alarak uçağın dışına uçar ve uçağı dengede tutmak için bağlar. Ash, bir elin nesi var iki sesi var düşüncesinden yola çıkarak kendi Noctowl’unu da gönderir. Böylece bütün herkes dayanışma yaparak uçağı sağlam bir şekilde uçururlar. Son olarak şimşekleri etkisiz hale getirmek kalmıştır. Bunun için de Pikachu, Şimşek Şoku saldırısını kullanır. Jessie ve Meowth, iyi olmaktan vazgeçip Pikachu’yu çalmayı düşünürler; ama James, bugünlük iyi olalım der ve onların fikirlerini değiştirir. Tam o anda da uçağın zemini delinir ve üçü birden aşağı düşerler.

Artık Olivine Şehri’ne varmışlardır ve Jenina ile birlikte Jasmine de kıyıda onları bekliyordur. Ash onları görünce yarınki maçı için heyecanlanmaya başlar.


Tehlikeli bir uçuştan sonra kahramanlarımız, Ash’in sonunda Jasmine’le Spor Salonu maçı yapabileceği Olivine Şehri’ne Hoothoot deniz uçağı ile vardı.


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Janina
Jasmine
Kanatlı Alexander


[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani001.gif][Resim: rsiconani153.gif][Resim: rsiconani164.gif]


Brock: [Resim: rsiconani169.gif]


Misty: [Resim: rsiconani061.gif][Resim: rsiconani120.gif][Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Jasmine: [Resim: rsiconani081.gif][Resim: rsiconani181.gif]


Kanatlı Alexandre: [Resim: rsiconani163.gif][Resim: rsiconani164.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani039.gif][Resim: rsiconani019.gif][Resim: rsiconani027.gif][Resim: rsiconani034.gif][Resim: rsiconani067.gif][Resim: rsiconani047.gif][Resim: rsiconani069.gif][Resim: rsiconani070.gif][Resim: rsiconani078.gif][Resim: rsiconani084.gif][Resim: rsiconani095.gif][Resim: rsiconani090.gif][Resim: rsiconani123.gif]


[Resim: olaylar.png]
- Bu bölümde önemli bir olay olmamıştır.





[Resim: bymanga.png]