Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 221 - Hi Ho Silver... Away!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Hi Ho Silver...Away!
Japonca Adı: Legend of the Silver Feather! Silver Rock Island
Türkçe Adı : Gümüş Kanatın Efsanesi! Gümüş Kaya Adası

[Resim: genizet.png]

Sürekli akıllarında gizemli Pokémon olan Ash, Brock ve Misty Girdap Adalarından dördüncüsü olan Gümüş Taş Adası'na geldiler. Hem buradayken ipuçları arıyorlar hem de etrafı geziyorlar.

Kahramanlarımız etrafta gezerken karşılarına bir satıcı çıkar ve onlara takı satmaya çalışır. Fakat bir kız gelir ve takıların sahte olduğunu söyler; satıcı da oradan uzaklaşır. Kız kahramanlarımızı hediyelik eşya dükkanına davet eder ve tanışırlar. Kızın ismi Ariene'dir. Ash, Ariene'ye gümüş broşu hakkında sorular sorar ve Ash'in soruları üzerine Ariene broşun şans tılsımı olduğunu ve Gümüş Taşı Adası'nda yapılan gümüş takıları kim takarsa takıların o kişiyi kötülüklerden koruduğunu söyler. Kahramanlarımız Ariene'e Gümüş Kanatlar hakkında daha fazla bilgi edinmek istediklerini söylerler ve Ariene de onları Gümüş Kanatlar hakkında uzman olan bir arkadaşıyla tanıştırmaya götürür.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi:
Charmander

Kahramanlarımız Ariene'nin arkadaşının evine gittiklerinde yerde yatan bir Sandslash görürler. Brock Sandslah'in ateşi olduğunu fark eder ve ona vitamin vererek kendisini daha iyi hissetmesini sağlar. Ariene kahramanlarımızı Jenaro isimli arkadaşıyla tanıştırır. Ama Jenaro da Sandslash gibi bitkin düşmüştür. Jenaro yemeğini yedikten sonra Ariene evine döner ve Jenaro kahramanlarımıza Gümüş Kanatlar hakkında bildiği her şeyi anlatmaya başlar. Jenaro büyük büyük büyük babasının Gümüş Kanat'la ilgili başına gelenleri anlatmaya başlar.

Balıkçı teknelerinden biri Gümüş Kanat Adası'nın yakınından geçerken çok büyük şiddetli bir fırtına çıkar ve herkes umudunu kaybeder. Ancak tam o sırada bir su girdabı ve gizemli bir ışık belirir ve fırtına yok olur. Tam o sırada gökyüzünden bir Gümüş Kanat düşer. Denizciler o Gümüş Kanat'ın bir işaret olduğunu ve onları kurtaran şey olduğunu düşünürler. Kahramanlarımız Jenaro'dan daha fazla bilgi almak isterler ama Jenaro başka bir şey bilmediğini söyler. Jenaro büyük babasının başına gelen olayların Ogi Adası'nda gerçekleştiğini söyler ve kahramanlarımız da sabah olunca Ogi Adası'na gitmeye karar verirler.
Kahramanlarımız uyurken Pikachu bir tıkırtı duyarak uyanır. Pikachu, Jenaro ve Sandslah'in yataklarında olmadıklarını fark eder ve hemen kahramanlarımızı uyandırır. Kahramanlarımız Jenaro'yu broş yaparken görürler. Jenaro kahramanlarımıza broşu Ariene'ye doğum günü hediyesi olarak vereceğini ve broşu verdikten sonra evlenme teklif edeceğini söyler. Fakat Jenaro nasıl evlenme teklifi edeceğini bilmiyordur. Kahramanlarımız da dayanamaz ve Jenaro'ya destek olmaya karar verirler.

Jenaro ve kahramanlarımız evden çıkıp sokakta ilerlerken Ariene ile karşılaşırlar ve tüm takı dükkanlarının soyulduğunu görürler. Kimse neler olup bittiğini anlayamadan Roket Takımı ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar. Roket Takımı vakumun gücünü arttırır ve Jenaro'nun Ariene için hazırladığı broş da dahil olmak üzere tüm takıları vakumla alırlar. Takıları alan Roket Takımı anında kaçar. Ash, Roket Takımı'nın peşinden gitmesi için Noctowl'ı seçer. Noctowl, Roket Takımı'nın balonunu patlatır ve Roket Takımı yere düşer.

Kahramanlarımız Roket Takımı ile karşılaşır ve Jessie, Pokémon savaşı için Arbok'u seçer. James de Weezing'i çağırır. Ash ise karşılık olarak Pikachu'yu gönderir. Weezing, Duman Perdesi ve Arbok da Zehirli İğne saldırısıyla Pikachu'ya saldırır. Arbok tekrar Zehirli İğne saldırısını kullanır ve Weezing de Çamur saldırısıyla Pikachu'ya saldırır. Fakat Sandslash Kum Fırtınası kullanarak bütün saldırıları karşılar. Sonra da Yıldız saldırısı kullanarak Arbok ve Weezing'i yener. Pikachu tüm gücüyle Yıldırım saldırısı kullanarak Roket Takımı'na saldırır. Bu saldırı sonrasında Roket Takımı havaya uçar. Janero Ariene için yaptığı hediyeyi geri alır ve doğum günü hediyesini Ariene'ye verir. Hediyeyi verdikten sonra Jenaro, Ariene'ye evlenme teklif ederken çok çekinir. Kekelemeye başlar ama Ariene, Jenaro'nun evlenme teklifi edeceğini anlar ve Jenaro teklif etmeden Ariene kabul eder.

Tüm olanlardan sonra kahramanlarımız Ariene ve Jenaro ile vedalaşarak Ogi Adası'na doğru yola koyulurlar. Kahramanlarımız Ogi Adası'na ulaştıkların da bir Pikachu görürler ve bu Pikachu, Sparky'dir...


Ve sonunda kahramanlarımız gizemli Pokémon'un bilmecesinden bir parça daha bulmak umuduyla Ogi Adası'na vardılar. Ama son parça olacak mı?




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James

Jenaro
Ariene




[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani164.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Richie: [Resim: rsiconani025.gif]


Jenaro: [Resim: rsiconani028.gif]


Diğer Eğitmenler Ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani008.gif][Resim: rsiconani055.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani249.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Ash ve arkadaşları gizemli Pokémon'u görürler.


[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga