Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Sizce Pokemon Biter Mi?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Bence anime bitmezde Fotorafta Pokeballın üstünde Ninfia(Sylveon) var. Yeni sezonda onumu gösterecekler ?
Konu başlığını düzelt arkadaşım.Türkçe'yi düzgün kullanın.
openingdeki adam da şampiyonu çıkmasın şimdi:D kaptan diye openingde gösterecek halleri yok
Aslında bir Pokémon Ranger'ın maceralarını anlatan bir seri çok iyi olurdu. Daha heyecanlı olaylar anlatılabilirdi.
Bitsin de çocuklarımıza eskiden Pokemon vardı diyebilelim. Bir iki sezon sonra bitirebilirler. Her şey para değil.
(28-04-2013, 06:08 PM)Electabuzz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bitsin de çocuklarımıza eskiden Pokemon vardı diyebilelim. Bir iki sezon sonra bitirebilirler. Her şey para değil.
Biterse kötü olur ama. :( Ana karakteri falan değiştirsinler. "Bizim zamanımızda Ash vardı, Charizard, Pidgeotto, Butterfree, Primape vardı." deriz. Yeter o :)
Bu sadece bizim gibilerin beklentilerini karşılamak için yapılmış bişey. Cunku sadece biz eskileri geri istiyoruz. Artık buyuduk ve olayların aynı boyutta ilerlemesi cogumuzun canını sıkıyor. Pokemonu daha ilk defa izleyen birçok cocuk vardır. Onların eskilerin farkında bile olmadığını duşunuyorum ben açıkcası. Eskileri endingde bile olsa gormek bizi bu kadar sevindiriyorsa çocukları bizim sıkıldığımız şeylerde bi o kadar sevindiriyodur. Anime'ninde biteceğini sanmıyorum bu arada :D
Böyle giderse 1000. pokemonu ürettikleri zaman biter. :D

10. nesilde falan biter diye tahmin ediyorum :S Herşeyin bir sonu olmalı.
Bence tadında bırakmaları lazım.Keşke her 1-2 sezonda ana karakter değişse, daha etkileyici olabilirdi.Pokémonu sonuna kadar seviyorum ama animesine devam etmek benim için şuan ölüm.Ortalarından başlamama gibi bir huyum var,Johto'da kalmıştım en son izlemeye çalışıyorum ama hiç olmuyor ya.Bölümün yarısı roket takımının saçmalıkları ile geçiyor.Adam gibi gelişip gelseler neyse sonuçta Pikachu'dan + bölümdeki konuk karakterin pokemonundan tek yiyorlar.
(30-04-2013, 05:52 PM)CrasHorizon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bence tadında bırakmaları lazım.Keşke her 1-2 sezonda ana karakter değişse, daha etkileyici olabilirdi.Pokémonu sonuna kadar seviyorum ama animesine devam etmek benim için şuan ölüm.Ortalarından başlamama gibi bir huyum var,Johto'da kalmıştım en son izlemeye çalışıyorum ama hiç olmuyor ya.Bölümün yarısı roket takımının saçmalıkları ile geçiyor.Adam gibi gelişip gelseler neyse sonuçta Pikachu'dan + bölümdeki konuk karakterin pokemonundan tek yiyorlar.
mangada zaten her seride ana karakter değişiyor
Sayfalar: 1 2 3