Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 220 - Plan It Now... Diglett Later
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Plan It Now... Diglett Later
Japonca Adı: Protect Diglett Village! Amazing Pitful Strategy
Türkçe Adı : Şimdi O Plan Daha Sonra Diglett Planı

[Resim: genizet.png]

Ve sonunda Whirl Kupası yarışmalarını arkalarına alarak kahramanlarımız Scarlet Şehri’ne hoşçakal dediler. Akıllarında kuracakları yeni dostluklar ve yapacakları mücadeleler... Kırmızı Kaya Adası'nda harcadıkları zaman değerli bir tanesiydi. Seyahatlerine devam eden Ash, Brock ve Misty kuzeydeki Transit Kasabası'ndan Olivine Şehri’ne dönen feribotu yakalamayı umuyorlar.Ash ve Misty birincilik ödülünü alamamalarına rağmen 2 genç eğitmenin kazandığı deneyim gelecekteki savaşlarında onlara yardımcı olacak. Ancak Ash’in açlığıyla olan savaşı hemen kazanması gerek...

Kahramanlarımız yolda ilerlerken bir çukura düşerler. Kahramanlarımız çukuru Roket Takımı’nın kazdığını tahmin eder ve Roket Takımı başarılı olduğu için sevinerek ilerlerken kendileri de bir çukura düşerler. Kahramanlarımız ve Roket Takımı ikinci çukuru kimin kazdığını düşünürken kahramanlarımızın düştüğü çukurun içinden bir Diglett çıkar ve kahramanlarımız çukuru Diglett’in kazdığını tahmin ederler. Çukurların altından bir sürü Diglett çıkar ve bir kız gelip kahramanlarımızdan çukurlardan birisini Diglettlerin kazdığını söyler ve bunun için özür diler ve kahramanlarımızı çukurdan çıkartır. Diğer kız da Roket Takımı’nı çukurdan çıkartır. Kızlar ve kahramanlarımız tanışırlar ve kızların isimlerinin Rita ve Sue olduğunu öğrenirler. Rita, Roket Takımın’dan ve kahramanlarımızdan yardım ister. Rita ve Sue yardım etmeyi kabul etmeleri karşılığında Roket Takımı’na ve kahramanlarımıza bir ziyafet düzenleyeceklerini söylerler. Karnı aç olan Roket Takımı ve kahramanlarımız bu teklifi kabul ederler.

Rita ve Sue, kahramanlarımız ile Roket Takımı’nı kasabalarına götürürler. Onlar da kasabada karınlarını tıkabasa doyururlar. Rita, kahramanlarımız ve Roket Takımı’nı belediye başkanı ve kasaba konseyiyle tanıştırır. Belediye başkanı kahramanlarımızdan ve Roket Takımın’dan bir iyilik isterken konuşmaya dışarıdan bir adam dahil olur ve kahramanlarımıza yaşlıları dinlememeleri gerektiğini söyler. Kahramanlarımız garip görünümlü adamlara kim olduklarını sorduklarında adam Diglett hırsızları olduklarını söyler ve yarın geri gelip Diglettleri çalacaklarını söyleyerek kasabadan uzaklaşırlar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Sandshrew

Kahramanlarımız konseye o adamlar ile ilgili sorular sorarlar ve belediye başkanı bu sorular üzerine Diglettler ile nasıl yaşadıklarını anlatır. Gelen hırsızların her yıl sağlıklı ve iyi yetişmiş Diglettleri çalması yüzünden yeterince sebze ve meyve yetiştiremediklerini söylerler. Kahramanlarımız da bu ziyafetleri nasıl yaptıklarını merak ederler. Belediye başkanı ellerindeki tüm sebze ve meyveyi ziyafet için kullanıldığını söyler.. Konuşmanın sonunda Roket Takımı ve kahramanlarımız yardım etmeye karar verirler.
Kahramanlarımız ve Roket Takımı, Diglett hırsızlarını karşılamak için plan yaparlar. Kahramanlarımız plana göre ilerlerken yolda Sue ve Diglett hırsızlarının ele başını konuşurken görürler. Kahramanlarımızın yanına Rita da gelir ve Diglett hırsızlarının ele başı maskesini çıkarır. Ele başı kahramanlarımıza kasabada yaşayan insanların hepsinin o yaşlı insanların çocukları ve torunları olduklarını söyler. Misty bu sözler üzerine neden Diglettleri çaldıklarını sorar. Ele başı bu sorular üzerine kasabanın bir zamanlar boş olduğunu ve sadece kasabada harika Diglettlerin yaşadığını, sonra o yaşlı insanların Diglettler ile beraber çalışarak tüm alanı nasıl canlandırdıklarını anlatır.

Ele başı minnettarlıklarını göstermek için inşa ettikleri oteli kahramanlarımıza gösterir ve kahramanlarımız oteli çok beğenir. Ama yaşlı insanların oteli istemediğini ve küçük kasabada zorluklar içerisinde yaşadıklarını anlatır. Çünkü onların amaçları köylerinde bitki yetiştirmek ve köylerini korumaktır. Bu yüzden de Diglettleri her yıl çalmaları gerekmektedir. Kahramanlarımız da onlara bu konuda yardım etmeyi kabul ederler. Ash, Cyndaquil’i; Misty de Poliwhirl’i seçer. Cyndaquil Alev Püskürtücüsü'yle hırsızlara saldırır ve Poliwhirl de Su Tabancası'nı kullanır. Hırsızlar beyaz bayraklarını çıkartarak giderler ve geri geleceklerini söylerler. Roket Takımı bombalar atarak Diglett hırsızlarına saldırırlar ama olanlardan habersizlerdir. Ash, Roket Takımı’nı uzaklaştırmak için Pikachu'ya Şimşek Şoku'nu kullandırır ve Roket Takımı havaya uçar.
Belediye başkanı kahramanlarımıza yardımlarından dolayı bir Gümüş Kanat hediye eder. Günün sonunda kahramanlarımız köylüler ile vedalaşarak tekrar yola çıkarlar.


Ve kahramanlarımız Gümüş Kanat’ın sırrını çözmek için bir bota binerek ilerliyorlar. Fakat uzun arayışları sonunda bu esrarengiz Pokémon için yol gösterecek mi? Bunu zaman gösterecek.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Rita

Sue
Diglett Thief Leader




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani155.gif]


Misty: [Resim: rsiconani061.gif][Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Diglett Thief Leader: [Resim: rsiconani085.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani050.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Bu bölümde önemli bir olay olmamıştır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga