Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 219 - The Perfect Match!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Perfect Match!
Japonca Adı: Ash Vs. Misty! Whirlpool Cup Final Battle
Türkçe Adı : Mükemmel Karşılaşma
[Resim: genizet.png]

Bir dünya kupası yarışması. 6 kademeli su pokémon savaşında prestijli alfa ünvanı, su pokémon alfa omegası. Daha sonra kazanan havuzundaki maçlar açılıyor. Şimdi Ash ve Misty ikinci raund karşılaşmasında yüzleşmeli. İyi arkadaşlar, zorlu düşmanlar. Kim galip gelecek ve 3. raunda çıkacak?

Ash ve Misty karşılaşma için yerlerini alırlarken Memur Jenny, Maya’ya birinin Deniz Ruhu’nu çalmaya çalıştığını söyler. Maya ise bu konuda endişe etmemesi gerektiğini Deniz Ruhu’na bir şey olmayacağını söyler. Roket Takımı ise Deniz Ruhu’nu nasıl ele geçireceklerini düşünmektedir. En sonunda Deniz Ruhu’nu havadan çalmaya karar verirler.

Her antrenörün ikişer Pokémon kullanacağı Pokémon savaşı başlar. Misty ilk olarak Poliwhirl’ü Ash ise Totodile’i seçer. Totodile’in Su Tabancası’na karşı Poliwhirl, suya dalar. Sudan bir anda çıkan Poliwhirl, Baloncuk Saldırısını kullanır. Ardından İkili Tokat saldırısını kullanacakken Totodile kendine gelir ve saldırıyı atlatır fakat ikinci İkili Tokat saldırısını atlatamaz ve saldırıya maruz kalır. Bu saldırı sayesinde Totodile savaşa devam edemez ve Ash onu geri çağırır. İkinci Pokémon’u olarak Ash, Kingler’ı seçer. Poliwhirl’ün Baloncuk Saldırısına karşı Kingler, Yengeç Çekici Saldırısını kullanır. Saldırını etkisiyle suda küçük hotumlar oluşur ve Poliwhirl bu hortumların arasında dönmeye başlar. İkinci bir Yengeç Çekici Saldırısıyla da Poliwhirl savaşa devam edemez ve Kingler kazanır. Misty ikinci Pokémon’u için Corsola’yı seçecekken Psyduck Poké Topu’ndan çıkar ve sahaya girer. Ash bu savaşın çantada keklik olduğunu söyler ve Kingler’a Kıskaç Saldırısını kullan der. Kingler, Psyduck’i kafasından yakalar ve sıkmaya başlar. Başı ağrıyan Psyduck, Karışıklık Saldırısıyla işi tek saldırıda bitirir. Bu sayede maçı Misty kazanır.

Profesör Oak’la konuşan dostlarımız profesörü yara bere içinde görür. Tam o anda Bayleef Profesöre vurur Ash’in karşısında ağlamaya başlar. Ash Kingler’ı gönderir ve Bayleef’i geri alır. Bu arada Misty’nin diğer turdaki rakibi Trinity Misty’e başarılar dilemek için odaya gelir. İkili dostça el sıkışırlar ve yarın olmasını beklerler.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Marill

Diğer gün gelir. Misty ve Trinity’nin savaşı başlar. İki Pokémon’un kullanılacağı savaşta Misty Poliwhirl’ü, Trinity ise Gyarados’u seçer. Poliwhirl Baloncuk Saldırısını kullanır. Gyarados buna karşılık Hiper Işın Saldırısını kullanır ve maçı zorlanmadan kazanır. İkinci Pokémon olarak Misty, Corsola’yı seçer. Gyarados Su Pompası’nı kullanır. Corsola Yansıtıcı Kalkan sayesinde bu saldırıyı geri gönderir. Geri gelen saldırıya karşı Gyarados, Hiper Işını kullanır. Corsola son anda suya girer ve saldırıyı atlatır. Suyun altından sinsice yaklaşan Corsola Diken Topu’yla Gyarados’un işini bitirir. Trinity ikinci Pokémon olarak Chinchou’yu seçer. Chinchou, maça Elektrik Kıvılcımı ile başlar. Corsola her ne kadar Yansıtıcı Kalkanı kullanmış olsa da saldırıdan hasar alır. Chinchou ise daha da güçlenir. Chinchou, Karmaşa Işını sayesinde Corsola’yı etkisiz hale getirir. Su Tabancası Saldırısıyla da Corsola savaşa devam edemez duruma gelir ve maçı Trinity kazanır.

Yarı finallerde Trinity’nin Golduck’ı ile Feraligatr savaşmaktadırlar. Bu arada havada Roket Takımı’nın balonu görünür. Jessie, yanında getirdiği oltayı Deniz Ruhu’nun üstüne salar. Tam çekecekken Pikachu araya girer ve oltanın ipini elektriğiyle yakar. Dostlarımız Maya’nın yanına gelir ve Roket Takımı’nın hırsız olduğunu söyler. Roket Takımı, Deniz Ruhu’nu çalacağız der. Bunun üzerine Ash, Totodile’i Misty, Poliwhirl’i seçer. Trinity’nin Golduck’ı ve rakibinin Feraligatr’ı da devreye girince dördü birlikte Roket Takımı’na karşı Su Tabancası Saldırısını kullanırlar. Bu sayede Roket Takımı, göğün derinliklerinde kaybolur. Bu sayede maç devam eder.

Ve sonunda Girdap Kupası’nın kapanış törenleri başlar. Maya kazanana ödülünü ve Gizemli Su Kolyesini verir. Maya kapanış konuşmasını yapar ve Girdap Kupası resmen sona erer.

Girdap Kupası sonunda sona erdi. Arkadaşlığın ve yarışmanın ruhu aracılığıyla, Ash, Misty ve Brock değerli tecrübeler kazandılar. Bunları, Girdap Adaları’nda ki maceralarında yanlarında götürecekler.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Profesör Oak
Memur Jenny
Maya
Trinity






[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani099.gif][Resim: rsiconani153.gif][Resim: rsiconani158.gif]


Misty: [Resim: rsiconani054.gif][Resim: rsiconani061.gif][Resim: rsiconani175.gif][Resim: rsiconani222.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Trinity: [Resim: rsiconani055.gif][Resim: rsiconani130.gif][Resim: rsiconani170.gif]


Diğer Eğitmenler Ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani160.gif]




[Resim: olaylar.png]

- Ash ve Misty'nin savaşında Ash kaybeder.
- Misty, çeyrek finaldeki savaşını kaybeder.




[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige