Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 218 - Dueling Heroes
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Dueling Heroes
Japonca Adı: Whirlpool Cup! Great Battle in the Water Colosseum!
Türkçe Adı : Karşılaşan Kahramanlar
[Resim: genizet.png]

Kırmızı Kaya Adası’na olan yolculuklarının bitmesinden sonra, kahramanlarımızı suyun üstünden yükselen tarihi bir kolezyuma bakarken buluyoruz, Girdap Kupası’nın Ruhu’na. Stratejilerini tasarlarken Ash ve Misty’nin aklından kim bilir neler geçiyor?

Sunucu, Girdap Kupası hakkında bilgi vermektedir. Girdap Kupası’nı Deniz Rahibesi Maya öğretmiştir. Maya konuşmasını yaparken altın işlemeli asasını eline alır. Sosis satıcısı kılığındaki Roket Takımı asayı gördüklerinde onu çalmaya karar verirler. Maya asasıyla bütün Su Pokémonlar’ının enerjisini bir araya getirir ve yarışmanın başlamasını söyler. Sunucu kazanana ödülün yanında bir de Gizemli Su Kolyesi hediye edileceğini söyler. Rehber Kitabına göre bu kolye Su Pokémonlar’ının saldırılarını arttırmaya yararmış. Brock, Ash’in yanında sadece Totodile olduğu için Profesör Oak’a gitmesini söyler.

Kahramanlarımız, bilgisayarın başında Profesör Oak ile konuşmaktadırlar. Ash, Kingler’ını ister. Profesör Oak buna karşılık üzerinde çok araştırma yapma fırsatı bulamadığı Bayleef’i Ash’ten ister. Bu sayede Kingler-Bayleef takası gerçekleşir.

Yarışma başlamıştır. İlk 5 savaştan sonra 6. Savaş Ash’in savaşıdır. Bire bir Pokémon savaşında Ash, Totodile’i rakibi Christopher ise Kingdra’yı seçer ve maç başlar. Totodile, suyun altına dalar. Bunun üzerine Kingdra Kasırga Saldırısına başlar. Oluşan hortuma yakalanan Totodile uzun bir süre döner. Saldırının etkisi bitince Totodile tekrar eski haline döner. Kingdra Hidro Pompa’yı kullanır fakat Totodile bu saldırının içinde dans ede de ilerleyerek Kingdra’ya ulaşır ve Kafatası Darbesi Saldırısını kullanır. Kingdra son anada su altına dalar ve savaş orada devam eder. Kingdra Duman Perdesi Saldırısını kullanır. Su üstüne çıkan Totodile Kingdra’nın nereden saldıracağını düşünmeye başlar. Kingdra arkadan gözükür. Tam Hidro Pompa Saldırısını kullanacakken Totodile, Kingdra’nın ağzını ısırır. Bu sayede Kingdra şişmeye başlar. Totodile bir süre sonra onu bırakır. Bu sayede Kingdra su kaçırarak havada dört dönmeye başlar ve sonunda suya düşer. Kingdra savaşa devam edemez ve maçı Ash kazanır.

Yarışmanın ikinci günü gelir. Misty’nin rakibi Harrison’dur. Harrison Qwilfish’i seçer.

Qwilfish: : Balon Pokémon. Vücudundaki dikenler pullardan evrimleşmiştir. Bir Qwilfish iğnelerini her türlü yöne atmak için vücudunu şişirebilir.

Misty ise Corsola’yı seçer. Qwilfish Su Tabancasını kullanır. Corsola Ayna Tabakasıyla bu saldırıyı geri yansıtır ve Qwilfish hasar alır. Qwilfish İğne Füzesi saldırısı için su yutmaya başlar. Roket Takımı Maya’nın elindeki asa olan Deniz Ruhu’nu çalmak için bir girişimde bulunurlar fakat asayı alamazlar. Memur Jenny ve Maya Roket Takımı’nı görür. Roket Takımı kendilerinin sosis satıcısı olduklarını söylerler ve oradan ayrılırlar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Aipom

Qwilfish baya genişleyince Corsola Diken Topu’nu Qwilfish ise İğne Füzesi’ni kullanır. Corsola bu saldırıdan hasar alır. Alaşağı Etme saldırısına maruz kalıncada aldığı hasar daha da artar. Corsola Toparlanma sayesinde eski gücüne tekrar kavuşur. Qwilfish, bir Alaşağı Etme Saldırısı daha kullanır fakat bu sefer Corsola’nın boynuzları arasına sıkışıp kalır. Corsola Diken Topu Saldırısıyla Qwilfish’i yener ve Misty savaşı kazanır.

Dostlarımız Pokémon Merkezi’nde ikinci tur eşleşmelerine bakarlar. Eşleşmeye göre Ash ve Misty ikinci turda karşı karşıya geleceklerdir.

Ash ve Misty, Girdap Kupası finallerindeki raundlarını kazanmış olabilirler; ama şimdi jüri, onları yarınki maç için karşı karşıya getirmişti. Birbirlerini kutladıktan sonra, arenada nasıl birbirlerine karşı savaşacaklardı? Vaad edilen Gizemli Su Kolyesi’ni kim kazanacak? Bu Ash mi olacak, yoksa Misty mi? Bunu zaman gösterecek…





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Profesör Oak
Memur Jenny
Hemşire Joy
Maya
Christopher
Harrison






[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani099.gif][Resim: rsiconani153.gif][Resim: rsiconani158.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif][Resim: rsiconani222.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Christopher: [Resim: rsiconani230.gif]


Harrison: [Resim: rsiconani211.gif]


Diğer Eğitmenler Ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani007.gif][Resim: rsiconani008.gif][Resim: rsiconani054.gif][Resim: rsiconani055.gif][Resim: rsiconani060.gif][Resim: rsiconani061.gif][Resim: rsiconani073.gif][Resim: rsiconani079.gif][Resim: rsiconani119.gif][Resim: rsiconani120.gif][Resim: rsiconani129.gif][Resim: rsiconani130.gif][Resim: rsiconani131.gif][Resim: rsiconani148.gif][Resim: rsiconani183.gif][Resim: rsiconani184.gif][Resim: rsiconani195.gif][Resim: rsiconani223.gif]




[Resim: olaylar.png]

- Ash ve Misty ilk turu geçerler fakat ikinci turda karşı karşıya gelirler.




[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige

Çook güzel bir bölümdü fakat Maya'yı ilk gördüğümde şampiyon sanmıştım :)))
Totodile nasıl Kingdra'yı yener hala aklım almıyor. Zaten yeniş şekli saçmalıktı...