Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 217 - Octillery The Outcast!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Octillery The Outcast!
Japonca Adı: Octillery Vs. Remoraid! Whirlpool Cup Qualifying Round
Türkçe Adı : Dışlanan Octillery

[Resim: genizet.png]

Birçok yeni arkadaşlık ve maceradan sonra kahramanlarımız Kırmızı Kaya Adası'ndaki Scarlet Şehri'ne ulaştılar.Whirl Kupası organizasyonunun açılışı yapılacakken kahramanlarımız çok heyecanlıydılar.

Bugün Ash'le Misty'i kupayı kimin kazanacağı hakkında tartışırlarken görüyoruz. Dostlarımız kısa bir tartışmadan sonra Pokémon Merkezi'ne ulaşırlar. Fakat Whirl Kupası'na katılmak için bir sürü eğitmeni sırada beklerken görürler. Kısa bir bekleyişten sonra sıra dostlarımıza gelir. Ash ve Misty yarışmaya kayıt olurlar. Dostlarımız kupanın başlayacağı zamana kadar adayı gezerken bir çocuk dostlarımızın yanına gelip kendisiyle savaşmalarını ister. Çünkü çocuğun Remoraid'inin turnuvadan önce Octillery'e evrimleşmesi gerekmektedir. Dostlarımız ve çocuk tanışırlar.
Çocuğun ismi Marcellus'dur. Savaş alanına ulaşınca Marcellus'la Misty savaşmaya karar verir. Misty savaş için Corsola'yı gönderir, Marcellus da Remoraid'i. Remoraid, Su Tabancası'yla saldırıya geçer. Corsola Ayna Örtüsü'yle saldırıyı geri yansıtır. Corsola bu kez Çarpma kullanarak saldırır. Remoraid suya dalarak bu saldırıyı da atlatır. Corsola, Remoraid yerine kayalara Çarpma saldırısı kullanınca hasar görüp sersemler. Remoraid bunu fırsat bilip tekrar Su Tabancası'nı kullanarak Corsala'yı savaşamayacak duruma getirir. Savaş sonrasında Remoraid aniden parlamaya başlayıp evrim geçirir. Ash, Remoraid'in evrimleşmiş formu olan Octillery hakkında bilgi edinmek için Pokédex'ine bakar.


Octillery: Fiskiye Pokémon. Octillery kayalık kuyulara gizlenerek yaşar. Ayaklarındaki vaktuzlarla rakiplerini yakalayıp kaya kadar sert kafasıyla rakiplerine saldırır.

Dostlarımız Marcellus'nın yanında ayrılıp geceyi geçirmek için Pokémon Merkezi'ne dönerler. İyi bir gece uykusunun ardından dostlarımız kupa elemelerine katılırlar. Ash savaş için Totodile'ı gönderir. Rakibi Totodile'a karşı Seel gönderir. Seel, Buz Işını'yla hızlı bir başlangıç yapar. Totodile saldırıyı atlatıp Su Tabancası kullanarak Seel'ı suyun dibine düşürür. Düşen Seel savaşamayacak duruma gelir.
Misty de savaşa başlar. Misty, Poliwhirl'i; rakibi de Magikarp'ını çağırır. Poliwhirl, tek bir Çarpma saldırısıyla Magikarp'ı savaşamayacak duruma getirir.
Bu sırada Ash'i bir Shellder'la savaşın tam ortasında buluyoruz. Totodile Su Tabancası'yla, Shellder'i suyun dışına fırlatır. Fırlayan Shellder savaşa devam etmeyi başaramamıştır.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Jumpluff

Misty de Corsola'yla birlikte ikinci eleme maçını bir Seaking'e karşı yapmaktadır. Seaking Boynuz Saldırısı'yla Corsola'yı duvara fırlatır. Corsola Toparlanma kullanarak savaşa dönüp Çarpma'yla Seaking'i savaşamayacak duruma getirir.
Bu kadar maç yapılan yorucu bir günün ardından dostlarımız Pokémon Merkezi'ne dönerler. Yaptıkları savaşlar hakkında konuşurlarken üzgün bir şekilde ilerleyen Marcellus'u görürler. Dostlarımız Marcellus'u teselli ederken Marcellus dostlarımızı akşam yemeğine davet eder. Dostlarımız yemekten sonra Marcellus'un evini gezerken akvaryumlar içinde bir sürü Remoraid görürler. Marcellus dostlarımıza turnuvadan elenişinin sebebini anlatır. Octillery, evrimleşmeden önce akvaryumdaki Remoraidler'in lideri olduğunu, fakat evrimleşirken diğer Remoraidler onun yanında olmadığı için onun evrim geçirdiğini görmediklerini söyler. Bu yüzden de Octillery'i düşman görüp yanlarına almıyorlarmış. Octillery de moral bozukluğu yüzünden iyi savaşamayıp turnuva maçını kaybetmiştir. Dostlarımız ne yapabileceklerini düşünürler. Dostlarımız bir kaç deneme yaparlar; fakat sonuç hüsrandır. Remoraidler, Octillery'i hiçbir şekilde aralarına almazlar.


Dostlarımız akşam yemeği yerken akvaryumların olduğu odada bir şeyler olduğunu fark ederler. Dostlarımız odaya gittiklerinde Remoraidleri çalan Roket Takımı'nı görürler. Roket Takımı hemen sloganını söylemeye başlar. Sloganını söyledikten sonra Roket Takımı, Remoraidleri alıp kaçar. Dostlarımız onların peşinden giderler; ancak Weezing, Duman Perdesi'ni kullanarak dostlarımıza engel olur. Duman Perdesi ortadan kalktıktan sonra Roket Takımı kaçmıştır. Ancak Octillery yere Su Tabancası kullanarak izler bırakır.
Dostlarımız izleri takip ederken Octillery, Roket Takımı'yla savaşmaya başlamıştır. Octillery, Kafa Darbesi'yle akvaryumu parçalar. Ancak bunu yaparken kendisi de yakalanır. Remoraidler bu kahramanlığın üzerine Su Tabancası kullanarak Octillery'i kurtarırlar. Tüm olanlardan sonra Remoraidler, Octillery'i yeniden aralarına alırlar. Dostlarımız da oraya varmışlardır ve Pikachu Yıldırım'ını kullanarak Roket Takımı'nı havaya uçurur. Roket Takımı havaya uçtuktan sonra tüm Remoraidler parlayıp evrim geçirirler. Dostlarımız tüm olanlardan sonra Marcellus'la vedalaşarak turnuvaya geri dönerler. Bakalım turnuvada neler olacak bunu hep birlikte göreceğiz.


Ve sonunda Whirl Kupası'nın evi olan bu görkemli savaş alanında kahramanlarımızın gözleri bayram ediyor. Fakat yanlış olmasın onların maceraları daha yeni başlıyor.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James

Hemşire Joy
Marcellus




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani153.gif]


Misty: [Resim: rsiconani061.gif][Resim: rsiconani222.gif][Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Hemşire Joy: [Resim: rsiconani113.gif]


Diğer Eğitmenler Ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani055.gif][Resim: rsiconani088.gif][Resim: rsiconani090.gif][Resim: rsiconani099.gif][Resim: rsiconani119.gif][Resim: rsiconani120.gif][Resim: rsiconani129.gif][Resim: rsiconani183.gif][Resim: rsiconani194.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Ash ve Misty Girdap Kupası'na katılırlar.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga