Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 216 - Mantine Overboard!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Mantine Overboard!
Japonca Adı: Mantine and the Sunkern Ship! Secret Pokémon Riddle
Türkçe Adı : Mantine Yolcusu Kalmasın!

[Resim: genizet.png]

Ash, Brock ve Misty maceralarına Girdap Adaları'nda devam ediyorlar.Bugün onları Kırmızı Kaya Adası'na ve Girdap Kupası Yarışması'na götürecek olan feribotu yakalamak için Ogi Şehri'nin liman kentine koşuştururken görüyoruz.

Kahramanlarımız feribota yetişmek için koşmaya devam ederler ama tüm çabalarına rağmen feribota yetişmeyi başaramazlar. Kahramanlarımız oturup bir sonraki feribot gelene kadar ne yapacaklarını konuşurken konuşmalarına bir kız dahil olur. Kız ve kahramanlarımız tanışır. Kızın ismi Luka'dır. Luka kahramanlarımızın Ogi Adası'na giden feribotu kaçırdıklarını anlar ve kahramanlarımızı kendi teknesi ile götürmeye karar verir.

Kahramanlarımız Luka'yla birlikte tekne ile Ogi Adası'na doğru yola çıkarlar. Kahramanlarımız Luka'nın teknesinde bir deniz haritası ve bir adamın fotoğrafını görürler. Kahramanlarımız fotoğraftaki adamın kim olduğunu ve haritanın ne için olduğunu merak ederler ve Luka'ya harita ve fotoğraf ile ilgili sorular sorarlar. Luka bu sorular üzerine kahramanlarımıza haritanın neden kendisi için önemli olduğunu anlatır. Konuşmasının sonunda Luka, Gümüş Kanat'tan bahseder. Kahramanlarımız Gümüş Kanat'ın ne olduğunu da sorarlar. Luka Gümüş Kanat'ın büyük babasının gemisiyle beraber okyanus'un dibine battığını ve büyük babasının yerine Gümüş Kanat'ı aradığını söyler. Luka'nın anlattıkları üzerine kahramanlarımız da Gümüş Kanat'ı bulması konusunda Luka'ya yardım etmeye karar verirler.

Gümüş Kanat'ı bulmak için Luka ve Ash ekipmanlarını giyerek dalışa hazırlanırlar. Luka yardım etmeleri için Magikarplarını da çağırır. Ash ve Luka, Magikarplar ile birlikte suyun altına dalarlar. Ash ve Luka gemiyi bulurlar ancak gemide tuhaf bir şeyler olduğunu sezerler ve Magikarpları gemiye bakmaları için gönderirler. Geminin içinden bir Mantine çıkar ve Magikarplara saldırır. Ash ve Luka gemiye geri dönüp Brock ve Misty'e durumu anlatırlar ve yeni bir plan yaparlar. Gümüş Kanat'a ulaşmak için Pikachu'yu da yanlarına alarak yeniden suya dalarlar. Ash, Pikachu ve Magikarplar Mantine'ı oyalar ve Luka da geminin içine girer. Geminin içindeki Remoraidler onu görür ve Su Tabancası ile Luka'ya saldırırlar.

Mantine: Uçurtma Pokémon. Mantine okyanuslarda gizemli bir şekilde yüzer ve eğer yeterince hızlanırsa sudan çıkıp uçabilir.

Ash, Luka ve Pikachu yeni bir plan yapmak üzere tekrar gemiye dönerler. Gemiye döndüklerinde Ash ve Misty yardım etmeleri için su tipi Pokémonlarını kullanmaya karar verirler. Ash, Luka, Misty ve su tipi Pokémonlar hep birlikte tekrar suyun altına dalarlar. Kahramanlarımız gemiye ulaştıklarında Roket Takımı'nı Mantine ile savaşırken görürler. Roket Takımı Mantine'ı oyalarken kahramanlarımız da bunu fırsat bilip geminin içine hep birlikte girerler ve geminin içinde bir Remoraid sürüsü görürler. Bu sırada Roket Takımı da Mantine ile savaşmayı bırakıp doğruca geminin içine girer. Roket Takımı'nın çıkarttığı gürültüden dolayı yavru Remoraidler dağılır ve kahramanlarımız hazine sandığını görürler ve sandığı alırlar. Batmış geminin içinden çıkarken kahramanlarımız Roket Takımı'yla karşılaşır ve Roket Takımı sloganını söylemeye başlar. Roket Takımı Luka'nın elindeki hazine sandığını görür ve çalıp kaçarlar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi:
Alakazam

Roket Takımı kaçarken Mantine ile karşılaşır ve Mantine Roket Takımı'na tekrar saldırır. Roket Takımı, Mantine'ı yakalar ama Remoraidler ikili Su Tabancası kullanarak Mantine'ı kurtarırlar. Roket Takımı büyük bir ağ atarak Mantine ve Remoraidleri yakalar. Kahramanlarımız, Mantine ve Remoraidleri kurtarırlar ve Roket Takımı kaçmaya başlar. Ash ve Pikachu Mantine'nin üstüne biner ve Mantine ile beraber Roket Takımı'nın peşine düşerler. Pikachu suyun altında Roket Takımı ve kullandıkları Robot Magikarp'a Yıldırım saldırısını kullanarak saldırır. Saldırı sonrasında Roket Takımı havaya uçar.
Ash hazine sandığını geri almayı başarır. Kahramanlarımız ve Luka, Mantine ve Remoraidlere teşekkür ederler ve hazine sandığını açarlar. Kutunun içinden Luka'nın büyük babasının günlüğünde bahsettiği Gümüş Kanat çıkar ve Luka Gümüş Kanat'ı gördükten sonra gizemli su Pokémon'unu çok daha büyük bir azimle aramaya başlayacağını söyler.
Tüm olanlardan sonra Luka kahramanlarımızı Kırmızı Kaya Adası'na Girdap Kupası Yarışmaları'nın yapıldığı adaya doğru götürür ve kahramanlarımız tekne ile uzun bir yolculuktan sonra bir ada görürler ve Luka o Ada'nın Kırmızı Kaya Adası olduğunu söyler. Kahramanlarımız, Kırmızı Kaya Adası'na olan yolculuklarına devam ederler.


Sonunda Kırmızı Kaya Adası'na ulaşan Ash ve Misty şimdi ünlü Girdap Kupası için hazırlanacaklar.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James

Luka




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani153.gif]


Misty: [Resim: rsiconani054.gif][Resim: rsiconani175.gif][Resim: rsiconani222.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Luka: [Resim: rsiconani129.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani072.gif][Resim: rsiconani090.gif][Resim: rsiconani116.gif][Resim: rsiconani170.gif][Resim: rsiconani223.gif][Resim: rsiconani226.gif][Resim: rsiconani249.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Ash ve Misty efsanevi Gümüş Kanat'ı geri alırlar.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga