Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 215 - The Corsola Caper
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Corsola Caper
Japonca Adı: A Friend Hereafter in Corsola! Showdown at Yellow Rock Island
Türkçe Adı : Bir Corsola Yakala

[Resim: genizet.png]

Kırmızı Kaya Adası'ndaki Girdap Kupası yarışması için yapmış oldukları yolculukta kahramanlarımızşimdi Girdap Adalarının ikinci adası olan Sarı Kaya Adası'ndalar.

Dostlarımız adayı inceleyerek ilerlerken sarı kayalar görürler. Dostlarımız ilerlerken bir dükkana girerler. Dükkanda çok güzel taşlar görürler. Dostlarımız taşlara bakıp dükkan sahibiyle sohbet ederken Psyduck PokéTopu'ndan çıkıp yürümeye başlar. Dostlarımız da onun peşinden giderler. Psyduck sonunda bir okyanusa ulaşır. Dostlarımız neler olduğunu anlamaya çalışırken okyanusun ortasında yüzen bir ev görürler. Evin balkonunda küçük bir kız ve Corsola vardır. Kız dostlarımıza seslenip yardım ister. Dostlarımız iskelede boş bir bot bulurlar. Bota binip eve doğru ilerlerken bir girdap oluşur ve dostlarımız yavaşlamak zorunda kalırlar. Ash, Bulbasaur ile Bayleef'i seçer. Bulbasaur'la Bayleef Sarmaşık Kırbaçlarını kullanarak evi kendilerine doğru çekerler. Bulbasuar, Bayleef ve botun yardımıyla dostlarımız Küçük kızı, evi ve Corsola'yı kurtarırlar.
Dostlarımız kızın ailesiyle tanışırlar. Kızın ismi Mika'dır. Ablasının ismiyse Andrea'dır. Dostlarımız evin nasıl okyanusun içine düştüğünü merak ederler. Andrea, Corsolalar yuvadan ayrılınca evin temelinin zayıfladığını bu sebepten dolayı evin iskeleden okyanusa düştüğünü söyler. Dostlarımız Corsolaları bulmaları için Andre'yla Mika'ya yardım etmeye karar verirler.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Electabuzz


Dostlarımız Corsolaları ararlarken karşılarına Corsola boynuzlarından yapılmış eserleri çalan Roket Takımı çıkar. Dükkan sahibi mücevherleri geri almak için dostlarımızdan yardım ister. Corsola, Çarpma kullanarak Jessie'yi yere fırlatır. James yardım etmesi için Weezing'i gönderir. Misty, Staryu'yu; Ash de Totodile'ı çağırır. Jessie de Arbok'u kullanarak savaşa dahil olur. Totodile, Kafa Saldırısı'yla Arbok'u havaya fırlatır. Victreebel de Jilet Yapraklarını kullanarak karşı saldırıya geçer. Staryu onu atlatıp Hızlı Dönüş'ünü kullanarak Victreebel'i yere fırlatır. Roket Takımı'nın Pokémonları sersemleyince Totodile'la Staryu ikili Su Tabancası kullanarak Roket Takımı'nı havaya uçururlar.

Roket Takımı havaya uçtuktan sonra dükkan sahibi çuvalın içindeki mücevherlerini geri alır. Dostlarımız dükkan sahibine yardım ettikten sonra ormanda Corsolalar'ı aramaya devam ederler. Kısa bir aramadan sonra dostlarımız tüm Corsolalar'ı bulurlar. Ancak aniden birileri ağ kullanarak Corsolalar'ı yakalar. Dostlarımız neler olduğunu anlamaya çalışırken Roket Takımı yeniden ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar. Roket Takımı sloganını söyledikten sonra kaçmaya başlar. Ash yardım etmesi için Noctowl'ı gönderir. James de Weezing'i çağırır. Weezing, Duman Perdesi'yle Noctowl'ın balona yaklaşmasını engeller. Roket Takımı uzaklaşırken Noctowl, Duman Perdesi'nden kurtulup hızlıca balonun yanına uçup balonu patlatır. Misty yeniden Staryu'yu gönderir ve Staryu Hızlı Dönüş kullanarak ağı keser.
Savaş için Jessie, Arbok'u; James de Victreebel'i gönderir. Victreebel, Jilet Yapraklarıyla saldırır; ama Corsolalar saldırıyı atlatır. Arbok ise Sarma Saldırısı'nı kullanarak Staryu'yu kuyruğuyla sıkarken Corsolalar Çarpma kullanarak Arbok'u yere fırlatırlar. Victreebel Sarmaşık Kırbacı'yla, Corsolalar'dan birini kayaya fırlatır. Büyük hasar gören Corsola Toparlanma kullanarak ayağa kalkar. Corsolalar aynı anda Çivi Topu kullanarak Roket Takımı'nı havaya uçururlar. Roket Takımı havaya uçtuktan sonra Misty vahşi Corsola'yla savaşa başlar


Misty savaş için Poliwhirl'i gönderir. Poliwhirl, Baloncuk Saldırısı'yla hızlı bir başlangıç yapar. Corsola da Çarpma kullanarak karşılık verir. Poliwhirl İkili Tokat'ını kullanarak Corsola'yı havaya fırlatır. Corsola saldırıdan sonra zayıf düşünce Toparlanma kullanarak savaşa döner. Poliwhirl, Su Tabancası'yla tekrar saldırır; ama Corsola, Ayna Örtüsü'nü kullanarak saldırıyı geri yansıtır. Poliwhirl yere düşmesine rağmen ayağa kalkıp tekrar Baloncuk Saldırısı'yla saldırıya geçer. Corsola da karşılık olarak Çarpma Saldırısı'nı kullanır. Poliwhirl vücuduyla saldırıyı karşılayıp İkili Tokat kullanarak Corsola'yı sersemletir. Poliwhirl Çarpma kullanarak Corsala'yı tekrar bayıltır. Misty bu sefer hızlı davranıp Corsola'nın Toparlanma kullanmasına fırsat vermeden onu yakalar.
Bu kazançlı maceranın ardından dostlarımız, Andrea, Mika ve Corsolalarla vedaşarak yeniden yola koyulurlar.

Uzun zamandır Corsola yakalamayı düşünen Misty sonunda bu düşüncesini gerçekleştirdi.Bundan böyle kahramanlarımız Girdap Kupası için sürdürdükleri yolculukta yeni bir arkadaş edindiler.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James

Mika
Andrea




[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani153.gif][Resim: rsiconani158.gif][Resim: rsiconani164.gif]


Misty: [Resim: rsiconani054.gif][Resim: rsiconani061.gif][Resim: rsiconani120.gif][Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif][Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Andrea: [Resim: rsiconani222.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Misty bir Corsola yakalar.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga