Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 214 - Takin' It On The Chinchou!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Takin' It On The Chinchou!
Japonca Adı: Trip to the Beach! Chinchou Possession
Türkçe Adı : Yol Arkadaşım Chinchou

[Resim: genizet.png]

Whirl Adalarında güzel bir gün geçiren Ash ve arkadaşları, Whirl Turnuvası için Kırmızı Taş Adası'na doğru gitmekteydiler.Ama önce adayı bulmaları gerekiyor.

Bugün dostlarımızı teleferikle yolculuk ederken ve Mavi Yüzgeçli Göl'e giderken buluyoruz. Ancak yanlış teleferiğe bindikleri için Mavi Yüzgeçli Göl yerine Mavi Göl'e giderler. Dostlarımız turnuvaya zamanında yetişebilmek için Sarı Taş Adası'na giden gemiye doğru ilerlemeye karar verirler. Kısa bir ilerlemeden sonra karşılarına bir Chinchou çıkar. Ash hemen Pokédex'ine bakar.

Chinchou: Fener balığı Pokémon'u. Dokungaçlarından elektrik akımı oluşturma yeteneği var. Akım pozitiften negatife gider. Ayrıca dokungaçlarını yakıp söndürerek iletişim kurabilir.

Misty, Chinchou'yu çok şirin bulduğundan yakalamak için hemen harekete geçer. Misty, Chinchou'yu yakalarken dostlarımızın yanına bir çocuk gelip Chinchou'nun kendisine ait olduğunu söyler. Dostlarımızla çocuk tanışırlar. Çocuğun ismi Dayton'dır. Dayton'ın, Chinchou'sunun takma ismi Bright'dır. Dostlarımız Chinchouların geçit törenini izlemek için Dayton'la birlikte Dayton'ın yaşadığı yere giderler.
Ash, Pokémon Merkezi'nde görüntülü telefon kullanarak Profesör Oak'la konuşur. Profesör Oak dostlarımızı geçit töreni hakkında bilgilendirir. Dayton dostlarımızı babasıyla tanıştırır. Kısa bir konuşmadan sonra Dayton ve babası geçit töreni için Chinchouları toplarlar. Dayton, Bright'la birlikte Chinchoulara öncülük ederken dostlarımız da Chinchouların arkasından ilerler. Dostlarımız Chinchoularla birlikte ilerlerken karşılarına sallanan bir köprü çıkar. Dostlarımız biraz endişelenmelerine rağmen Chinchoularla birlikte köprüyü güvenli bir şekilde geçerler. Dostlarımız köprüyü geçtikten sonra karşılarına Roket Takımı çıkar. Dostlarımız bir tuzak olduğunu düşünüp köprünün karşı tarafına geri dönerler. Ancak Ash'le, Dayton köprünün karşı tarafına geri dönememişlerdir. Meowth, Chinchouları yakalamak için bir ağ kullanır. Ancak Chinchoular geri çekildiği için ağ Chinchoular yerine köprüyü yakalar. Ağ hassas olan köprüyü sallayınca köprü parçalanır. Bright, Yıldırım Dalgası'nı kullanarak saldırıya geçer. Felç olan Roket Takımı hareket edemeyince Pikachu bunu fırsat bilip Yıldırım'ını kullanarak Roket Takımı'nı havaya uçurur. Roket Takımı havaya uçtuktan sonra dostlarımız ayrı düştükleri için mecburen ikiye ayrılırlar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi:
Smoochum

Ash'le Dayton ilerlerken Dayton, Chinchouların üstüne su dökmediği için Chinchoular yorgun düşerler. Ash, Totodile'ı çağırır, o da Su Tabancası'yla, Chinchouları ıslatır. Ash'le Dayton dağın eteklerinde ilerlerken Dayton'ın ayağı takılır ve dağın eteklerinden dibi görünmeyen bir yere düşer. Düşüşten dolayı bilincini kaybeden Dayton kısa bir süre sonra kendine gelir. Uyandığında yağmur yağdığını ve dizinin sıyrıldığını görür.

Bu sırada Ash, Chinchoularla birlikte Dayton'ı aramaktadır. Yağmurdan dolayı hiçbir şey göremediği için Dayton'ın izini bulmakta güçlük çekerken Chinchoular aniden harekete geçerler. Ash de onların peşinden gider. Kısa bir aramadan sonra Chinchoular, Dayton'ı bulurlar. Uzun bir yolculuğun ardından dostlarımız okyanusta tekrar bir araya gelirler. Dostlarımız okyanusa ulaştıkları için sevinirken Roket Takımı ortaya çıkıp yeniden Chinchouları çalar. James hızlı davranıp Weezing'i gönderir. Weezing, Duman Perdesi'ni kullanır. Dostlarımız Duman Perdesi'nden dolayı Roket Takımı'nın nerede olduğunu göremezken Chinchoular solungaçlarını yakıp söndürerek nerede olduklarını belli ederler. Ash, Totodile ile Bayleef'i gönderir. Totodile, Su Tabancası'nı; Bayleef de Jilet Yapraklarını kullanarak saldırıya geçer. Ancak kafes saldırılara dayanır. Bunun üzerine Chinchoular hep birlikte Yıldırım Dalgası'nı kullanarak kafesi parçalarlar. Serbest kalan Chinchoular okyanusun içine düşerler. Sırada Pikachu vardır ve Pikachu, Yıldırım'ını kullanarak yenilmek bilmeyen Roket Takımı'nı bir kez daha havaya uçurur.
Bright diğer Chinchoularla beraber okyanusa gitmeden önce Dayton'la vedalaşır. Böylece geçit töreni güvenli bir şekilde tamamlanır. Dostlarımız, Dayton ve babasıyla vedalaşarak Sarı Taş Adası'na giden gemiye binerler.


Chinchou maceraları geride kalırken Ash ve arkadaşları, Mavi Göl'den ayrılır ve Whirl Adalarındaki maceralarına devam ederler. Bir sonraki durak 2. Whirl Adası olan Sarı Taş Adası'dır.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James

Profesör Oak
Dayton




[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani153.gif][Resim: rsiconani158.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Dayton: [Resim: rsiconani170.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani170.gif][Resim: rsiconani222.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Bu bölümde önemli bir olay olmamıştır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga