Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 16. Film Extremespeed Genesect - Mewtwo Awakening İçin Yayınlanan 2 Fragman
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Aynısı zaten bir şey kaçırmadın :D
Mewtwo fragmanda Psystrike saldırısını kullanıyor galiba Confused
Arceus tan sonraki en güçlü Pokémon du Mewtwo anime de. İnşallah Genesectler e yenilmez. Çünkü diğer tüm Pokémonlar ın aksine Mewtwo her şeyin nedenini sorgulayıp mantığıyla hareket ediyordu. Diğer Pokémonlar neden sorgulamıyorlar kafalarına göre iş yapıyorlar efsanelerde dahil. Ama Mewtwo aynı insanlar gibi hareket ediyor. İnşallah değiştirmemişlerdir karakteristik özelliklerini.
Genesect Tam bir hayalkirigligi benim için bir filmde 5 Tane ayni Efsane Pokemon mu olurmuş ?
(09-03-2013, 03:38 PM)abdu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Genesect Tam bir hayalkirigligi benim için bir filmde 5 Tane ayni Efsane Pokemon mu olurmuş ?
Bu da onlardan birinin bizimkiler (özellikle Ash) tarafından yakalanabilme ihtimalini artırıyor. Zaten aralarında shiny genesect var. O daha çok ön plana çıkacak gibi...
Ash'in Genesect yakalayacağını hiç düşünmüyorum nedense.
Bence de %0 ihtimal genesect yakalaması
Ash'in filmlerde pokémon yakaladığı nerede görülmüş?Pokédex'ini kullandığını bile görmedim ben.Film ile animeyi karıştırmamak lazım.
(09-03-2013, 07:44 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash'in filmlerde pokémon yakaladığı nerede görülmüş?Pokédex'ini kullandığını bile görmedim ben.Film ile animeyi karıştırmamak lazım.
Aynısını ben de diyorum ama insanlar bekliyorlar işte...
Altyazı çıktı mı buna :(
Sayfalar: 1 2 3 4