Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 117. Best Wishes Bölüm İsmi Açıklandı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
herşey zaten o veletler için yapılıyo biz sürekli izleyenler için bi yenilik yapmıyolar
Açık konuşuyim Charizard'ın temelli gelişi o kadar saçma olur ki.Düşünsenize X ve Y'nin yeni pokeleri arasında Charizard.Hemde temelli.Sizi bilmem ama ben böyle bir şey olmasını asla istemem.
(22-02-2013, 07:08 PM)ZoNaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Açık konuşuyim Charizard'ın temelli gelişi o kadar saçma olur ki.Düşünsenize X ve Y'nin yeni pokeleri arasında Charizard.Hemde temelli.Sizi bilmem ama ben böyle bir şey olmasını asla istemem.
abi olack yeni bi ateş pokesi ash 1.evriminde karşısındada 1.evrimde 1 rakip maç yağıp durcaklar ama Charizard varken çok sağlam maçlar oluyor
(22-02-2013, 07:08 PM)ZoNaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Açık konuşuyim Charizard'ın temelli gelişi o kadar saçma olur ki.Düşünsenize X ve Y'nin yeni pokeleri arasında Charizard.Hemde temelli.Sizi bilmem ama ben böyle bir şey olmasını asla istemem.

bence kesinlikle haklısın bu konuda. Bu arada bana göre charizard x y başlayıncaya kadar veya başladıktan birkaç bölüm sonraya kadar duracak.
hacı temelli bile gelse ash ın zaten onu yeni bölgeye götürme ihtimali bence yüzde 0 oak ın yanına bırakıcak ama yeni bölgeye charızardı alıp gitse eski pokelerindende götürse bence ilk 2 ye girer
(22-02-2013, 09:02 PM)suskunkral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hacı temelli bile gelse ash ın zaten onu yeni bölgeye götürme ihtimali bence yüzde 0 oak ın yanına bırakıcak ama yeni bölgeye charızardı alıp gitse eski pokelerindende götürse bence ilk 2 ye girer
nerde o günler
charizard'in charisif valley'de işi bitmiş galiba.
Yok abi yok beklenilmez mart'a kadar :D beyler ve bayanlar ben telefondan takiliyorum da ashin charizardi biraktigi sahne felan yazmissiniz nerden ulasabilirim hepsine yada telefonda ki mobil beta surum yerine normal surume nasil gecebilirim ?
(23-02-2013, 03:33 AM)Yavuztürk123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yok abi yok beklenilmez mart'a kadar :D beyler ve bayanlar ve bayanlar ben telefondan takiliyorum da ashin charizardi biraktigi sahne felan yazmissiniz nerden ulasabilirim hepsine yada telefonda ki mobil beta surum yerine normal surume nasil gecebilirim ?

En aşağıda "go mobile beta" gibi bir yazı var ona bas, ondan sonra "varsayılanı kullan" "default" gibi seçenekler var birini seç ve "select theme" ye bas.

Yine de olmazsa en aşağıda "switch to full version" var ona bas
Charizard'ın gelmesi bomba bir olay tabii ancak işin aslına bakarsak sadece milletin gazı alınıyor.Charizard geliyor, Mewtwo geliyor hatta Ash'in bir arkadaşının Dragonite'ı var o_O Daha ne olsun değil mi?Amaç bunları bilmeyen küçük çocuklara göstermek ve dediğim gibi milletin gazını almak.XY öncesi iade-i itibar yapıyorlar eskilere.Charizard gelince bile Nisanda gidiyor zaten, XY'de kesinlikle yeni bir sayfa açacaklardır, her zaman olduğu gibi.
Sayfalar: 1 2 3