Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 210 - Fight for the Light
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Fight for the Light
Japonca Adı: Lighthouse Rediance! Olivine City Battle!!
Türkçe Adı : Işık İçin Mücadele

[Resim: genizet.png]

Johto Ligi için hala sürdürmekte oldukları yolculukta kahramanlarımız çölü aşmak üzereydiler. Sonunda Olivine Şehri’ne ve Ash’in rozet kazanma şansına kavuşmuşlardı.

Kahramanlarımız sonunda Olivine Şehri’ne ulaşmayı başarır. Ve hemen Spor Salonuna’na doğru yola çıkarlar. Kahramanlarımız, Spor Salonu’na giderler ve Ash salon liderine meydan okur. Spor salonu lideri Ash’in meydan okumasını kabul eder ve Pokémon savaşı için Ash savaş alanına gider. Lider kendini tanıtır ve savaşın üçe üç bir savaş olacağını söyleyerek savaşa başlar. Jasmine savaş için Onix’i seçer Ash de Onix’e karşılık olarak Totodile’ı seçer ve savaş başlar. Onix güçlü bir Çarpma saldırısı ile savaşa başlar. Totodile da saldırıya Su Tabancası ile karşılık verir ancak Su Tabancası Onix’i etkilemez ve Onix güçlü bir Çarpma saldırısıyla Totodile’ı bayıltır. Ash ikinci el için Pikachu’yu seçer ama savaşa bir kız müdahale eder ve bu savaşın gerçek bir spor salonu maçı olmadığını söyler. Kahramanlarımız neler olduğunu anlamaya çalışırken savaşı durduran kız gerçek spor salonu lideri olduğunu ve savaşan kızın öğrencilerinden biri olduğunu söyler ve kahramanlarımız çok şaşırır. Jasmine öğrencisi Janina’ya ceza verir ve onu spor salonundan uzaklaştırır. Jasmine kahramanlarımızdan Janina adına özür diler ve Pokémon savaşı için hazır olmadığını söyler ve salondan ayrılır.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Feraligatr

Kahramanlarımız dışarıya çıkınca dışarıda Janina’yı görürler. Kahramanlarımız Janina’ya Jasmine’in nerede olduğunu sorarlar. Janina Jasmine’nin deniz fenerinde olduğunu söyler ve kahramanlarımız deniz fenerine gitmeye karar verirler. Kahramanlarımız deniz fenerine ulaşmayı başarırlar ve yerde yatan bir Pokémon görürler. Bu sırada Jasmine de deniz fenerine gelir ama yanında bir adam daha vardır. Adam Jasmine’nin büyük babasıdır. Ash Jasmine’e ne zaman spor salonu maçı yapacaklarını sorar. Jasmine, Ampharos kendini iyi hissedene kadar Ampharos’la ilgileneceğini söyler. Kahramanlarımız Ampharos için yapabilecekleri bir şey olup olmadığını Jasmine’nin büyük babasına sorarlar. Jasmine’nin büyük babası Cianwood Şehrin’den bir ilaç sipariş ettiğini ve ilacın Cianwood Şehrin’den Olivine Şehri’ne getirilmesi gerektiğini söyler.

Ampharos: Işık Pokémonu. Ampharos kuyruğunun ucundan çok uzak mesafeler boyunca görülebilen bir ışık yayar. Böylece yolunu kaybedenler için bir işaret ışığı oluşturur.

Kahramanlarımız Ampharos’un iyileşmesi için ilacı Cianwood Şehri’nden Olivine Şehri’ne getirmeye karar verirler. Kahramanlarımız Jasmine'le konuşurken aniden Roket Takımı ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar. Kahramanlarımız, Jasmine ve onun büyük babası neler olduğunu anlayamadan Roket Takımı Ampharos’u çalıp kaçar. Roket Takımı kaçarken yolda karşılarına Janina çıkar ancak Roket Takımı yön değiştirir ve okyanus üzerinden balon ile uçmaya devam eder Onix suya giremediği için Roket Takımı’nı takip etmeyi başaramaz. Ancak Onix güçlü bir Sarmalama saldırısıyla Arbok’a ulaşır ve Roket Takımı’nın kaçmasını engeller. Onix çok ağır olduğu için balon kıyıya doğru geri gelir. Janina eline bir taş alarak Onix’in üzerine çıkar ve Ampharos’u kafesten kurtarır. Pikachu güçlü bir Yıldırım saldırısı kullanarak Roket Takımı’na saldırır ve Roket Takımı havaya uçar.
Tüm olanlardan sonra Jasmine, Janina’yı affeder ve Janine Cianwood Şehri’ne ilacı almak için gider. Jasmine’nin büyük babası kahramanlarımıza Cianwood Şehrin’de de bir Spor Salonu olduğunu söyler ve kahramanlarımız Jasmine ile vedalaşarak Janina ile birlikte Cianwood Şehri’ne doğru yola çıkarlar.

Ampharos iyileşip Ash, Jasmine ile savaşmak için dönene kadar Ash ve sadık arkadaşları Olivine Şehrin’den ayrılıp bir sonraki maceraları için Cianwood Şehri’ne doğru yol almaya başladılar.Acaba Ash Fırtına Rozeti’ni kazanabilecek mi?




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James

Janina
Jasmine




[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani158.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Janina: [Resim: rsiconani095.gif]


Jasmine: [Resim: rsiconani081.gif][Resim: rsiconani181.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Ash, Jasmine'le tanışır.
- Ash, ve arkadaşları bazı ilaçları almak için Cianwood Şehri'ne giderler.


[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga