Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 209 - Got Miltank?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Got Miltank?
Japonca Adı: Mother Miltank! Desert Secret
Türkçe Adı : Anladın mı Miltank?

[Resim: genizet.png]

Olivine Şehri’ne varmak için uzun bir yol kat eden kahramanlarımız şu an geldikleriyerin son durak olduğunu düşündüler. Çünkü burası bir çöldü.

Kahramanlarımız Olivine Şehri’ne doğru ilerlerken yol onları sadece içinde kayalıklar olan bir çöle getirir. Roket Takımı aniden ortaya çıkar ve kimse birşey yapamadan Pikachu’yu çalarlar. Ash, Pikachu’yu kurtarması için Cyndaquil’i seçer. James de savaş için Weezing’i gönderir. Cyndaquil Weezing’in üstüne atlar ve Weezing de onu aşağıya fırlatır. Cyndaquil burun üstü yere düşer ve burnu şişer. Cyndaquil bunun üzerine zayıf düşer ve saldırı kullanamayacak duruma gelir. Weezing Sulu Çamur saldırısıyla Cyndaquil’e saldırır ama Ash saldırının önüne atlar ve Cyndaquil hasar almaz. Cyndaquil kendini toplar ve Alev Püskürtücü ile Weezing’e karşılık verir. Saldırı sonrasında Roket Takımı’nın balonu patlar ve Roket Takımı havaya uçar. Pikachu da kaçmayı başarıp serbest kalır. Cyndaquil iki saldırının çarpışması sonucunda kimse görmeden ortadan kaybolur.

Kahramanlarımız Cyndaquil’i aramaya başlarlar. Pokémon Merkezi’ne giderler ve bir eğitmenin onu bulup oraya götürebileceğini düşünürler; ancak kimse Cyndaquil’i Pokémon Merkezi’ne getirmemiştir. Hemşire Joy kahramanlarımıza çölde gizli bir Pokémon vahası olduğundan bahseder ve kahramanlarımız da hemen çöle vahayı bulmak için geri döner.

Bu sırada Meowth da yere düşer ve onun da burnu şişer. Yer altından iki tane Dugtrio aniden ortaya çıkıp Cyndaquil ve Meowth’ı bir yere götürürler. Jessie ve James de Dugtriolar’ı takip etmeye başlar. Dugtriolar, Meowth ve Cyndaquil’i gizli vahaya götürür ve vahadaki Miltank, Cyndaquil ve Meowth’ı iyileştirir. Roket Takımı farkında olmadan Pokémon vahasına yaklaşır ve vahaya yaklaşınca Exeggutorlar onlara karşı Hipnoz saldırısını kullanır ve Roket Takımı hipnotize olup vahadan uzaklaşır. Kahramanlarımız Cyndaquil’i aramaya devam ederken çölde Roket Takımı’yla karşılaşırlar. Kahramanlarımız Roket Takımı’nı Exeggutorların hipnotize ettiğini düşünür ve bahsedilen gizli vahanın dağda olduğunu düşünüp dağa doğru yola çıkarlar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Cyndaquil

Kahramanlarımız dağın içine girerler ve Cyndaquil’i görürler. Ash Cyndaquil’e seslenir ama vahadaki Pokémonlar kahramanlarımıza saldırırlar. Ash vahadaki Pokémonlar ile konuşmaya çalışırken aniden Roket Takımı ortaya çıkıp sloganını söyler. Vahadaki Pokémonlar neler olduğunu anlayamadan Jessie Arbok’u gönderir. James de Victreebeel ve Weezing’i seçer. Meowth, Arbok, Weezing, Victreebeel ve Wobbuffet Jessie ve James’in istediklerini yapmazlar; çünkü onlar da Pokémon vahasının zarar görmesini istememektedir. Pokémonlar Roket Takımı’nı dinlemeyince onlar da ağ kullanarak Miltank’i yakalar. Cyndaquil Miltank’i ağdan kurtarmak için Alev Püskürtücü'sünü kullanır. Saldırı sonrasında ağ kopar ve Miltank serbest kalır. Ash, Bayleef’i gönderir ve Jilet Yaprak saldırısı sayesinde ağ tamamen çözülür. Pikachu Yıldırım saldırısıyla Roket Takımı’nı havaya uçurur. Tüm yaşananlardan sonra vahadaki Pokémonlar da kahramanlarımızın zararsız olduğunu anlarlar. Kahramanlarımız vahadaki Pokémonlar ile vedalaşıp Cyndaquil’i vahadan alarak Olivine Şehri’ne doğru tekrar yola çıkarlar.

Ash ve arkadaşları gizli vahayı görme şansını elde etti. Ancak vahanın yerini kimseye söylemeyeceklerine dair söz verdiler.Ve şimdi yine Olivine Şehri Stadyumu yoluna döndükleri için sadece yarışmayı düşünüyorlardı.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Hemşire Joy





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani153.gif][Resim: rsiconani155.gif][Resim: rsiconani164.gif]


Brock: [Resim: rsiconani095.gif][Resim: rsiconani169.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif][Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani010.gif][Resim: rsiconani012.gif][Resim: rsiconani013.gif][Resim: rsiconani015.gif][Resim: rsiconani017.gif][Resim: rsiconani027.gif][Resim: rsiconani046.gif][Resim: rsiconani051.gif][Resim: rsiconani056.gif][Resim: rsiconani060.gif][Resim: rsiconani062.gif][Resim: rsiconani069.gif][Resim: rsiconani098.gif][Resim: rsiconani103.gif][Resim: rsiconani161.gif][Resim: rsiconani182.gif][Resim: rsiconani190.gif][Resim: rsiconani192.gif][Resim: rsiconani194.gif][Resim: rsiconani195.gif][Resim: rsiconani241.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga