Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 208 - The Joy of Water Pokémon
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Joy of Water Pokémon
Japonca Adı: Nurse Joy That Hates Water Pokémon! Misty's Wrath
Türkçe Adı : Joy Ve Su Pokémonları

[Resim: genizet.png]

Bugün kahramanlarımızın Olivine Şehrin’deki Johto Ligi Stadyumu’na olan yolculukları onları kristal bir göle götürdü.

Kahramanlarımız kristal göle bakarken Misty gölün isminin Lusit Gölü olduğunu söyler. Brock, Misty’nin haklı olduğunu söyler. Kahramanlarımız kristal hakkında konuşurken gölün içinden kız bir dalgıç çıkar. Dalgıç Hemşire Joy’dur. Misty, Lusit Gölü'nün Hemşire Joyu'yla tanıştığı için çok sevinir ama Ash, Hemşire Joyların birbirlerinden bir farkı olmadığını söyler. Brock, Lusit Gölü'nün Hemşire Joyu'nun aynı zamanda bir yazar olduğunu söyler. Hemşire Joy da kitabı büyük annesinin yazdığını söyler ve kitabın yazılış hikayesini kahramanlarımıza anlatır.

Kahramanlarımız göldeki Pokémonların birbirleriyle savaştıklarını görürler ancak Hemşire Joy onların sadece güçlerini korumak için çalıştıklarını söyler ve kahramanlarımızı Pokémon Merkezi'ne davet eder. Misty de Pokémonlarını muayene ettirmek ister ama Hemşire Joy su tipi Pokémonlardan nefret ettiğini söyler.


Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Bellsprout

Hemşire Joy istemeyerek de olsa koruyucu kıyafetini giyer ve Misty'nin Pokémonlarını muayene etmek ister. Misty, Hemşire Joy su Pokémonlarından nefret ettiği için Pokémonlar’ını ona muayene ettirmez. Üstelik Hemşire Joy’a su Pokémonlarını sevmediği için sert bile davranır. Hemşire Joy, Misty’nin bu davranışları üzerine su Pokémonlarından nefret edişinin sebebini anlatır. Hemşire Joy kahramanlarımıza küçükken annesiyle beraber Remoraidler’i incelemek için kristal göle gittiğini ancak gölde suyun içine düştüğünü ve Remoraidler’in kendisine Su Tabancası kullanmasından dolayı su Pokémonların’dan nefret ettiğini söyler.

Kahramanlarımız Pokémon Merkezi’ni gezerken aniden Roket Takımı ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar. Roket Takımı hemen harekete geçer ve Pikachu’yu çalar. Pikachu kurtulmak için Yıldırım saldırısını kullanır ve Roket Takımı havaya uçar ama Hemşire Joy’un koruyucu kıyafeti de suya düşer ve kaybolur. Tedavi gören Gyarados’un kafesi Yıldırım saldırısından dolayı hasar görür. Gyarados’un acısı artar ve çok öfkelenir. Hemşire Joy kıyafeti olmamasına rağmen Gyarados ile ilgilenir ve Gyarados’u sakinleştirmeyi başarır. Hemşire Joy sakinleşen Gyarados’u Chanseyler’in yardımıyla başka bir tedavi havuzuna yerleştirir. Tüm olanlardan sonra kahramanlarımız Hemşire Joy ile vedalaşarak yeniden Olivine Şehrine doğru yola çıkarlar.


Hemşire Joy su Pokémonlar’ını hiç sevmese de tüm Pokémonlarla ilgilenmesi gerektiğinden duygularını bir kenara bırakmıştı. Kahramanlarımız bu gün yapmamız gerekenlerle sevdiğimiz şeylerin bazen farklı olabileceğini öğrendiler.Bu Johto seyahatleri esnasında onlara çok şey öğretecek bir dersti. Ve sonrasındada.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Hemşire Joy





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Hemşire Joy: [Resim: rsiconani113.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani072.gif][Resim: rsiconani073.gif][Resim: rsiconani086.gif][Resim: rsiconani087.gif][Resim: rsiconani088.gif][Resim: rsiconani089.gif][Resim: rsiconani117.gif][Resim: rsiconani118.gif][Resim: rsiconani119.gif][Resim: rsiconani120.gif][Resim: rsiconani121.gif][Resim: rsiconani129.gif][Resim: rsiconani130.gif][Resim: rsiconani223.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga