Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 207 - The Kecleon Caper
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Kecleon Caper
Japonca Adı: Kakureon Is Somewhere! Pokémon That Cannot Be Seen
Türkçe Adı : Kecleon Kaçıyor

[Resim: genizet.png]

Olivine Şehri’ne ilerleyen kahramanlarımız için yine güneşli bir gündü. Ama o günü gölgeleyen bir şey vardı.

Kahramanlarımız Olivine Şehri’ne doğru ilerlerken bir uçak görürler ve uçağı takip ederler. Uçak dünya turuna çıkmak için özel hazırlanmıştır. Kahramanlarımız da herkes gibi uçağın içini çok merak eder. Uçak görevlisi dışarıya çıkar ve içeride yolculardan ikisinin Pokémonlarının hasta olduğunu söyler. Brock bir Pokémon eğitmeni olduğunu yanında her zaman Pokémon ilaçları bulundurduğunu ve Pokémonlar’ı tedavi edebileceğini söyler. Kahramanlarımız tedavi için uçağa binerler.

Yolculardan ikisinin de birer tane Kecleon’ı vardır. Brock Keclonlar’ın kendilerini iyi hissetmesini sağlar. Kecleonlar’ı iyileştirdiği için eğitmenler Brock’a teşekkür eder. Eğitmenler ve kahramanlarımız tanışırlar ve isimlerinin Alexa ile Madison olduğunu öğrenirler. Bu sırada Roket Takımı Kecleonlar’ın eğitmenlerinin odasına girip eşyalarını çalmaya başlar; ancak Kecleonlar odada kamuflaj ile saklanırlar ve Roket Takımı’nı izlerler. Kecleonlar Roket Takımı’nın çaldığı mücevherleri alırlar. Roket Takımı Kecleon’u yakalamaya çalışırken oda servisi görevlisi odaya girer ve Roket Takımı’nı odada görür. Hemen Kecleonlar’ın eğitmenlerine, aynı zamanda mücevherlerin sahibi olan Bayan Madison ve Alexa’ya haber verir. Alexa ve Madison, Kecleonlar için endişelenir. Görevli Kecleonlar’ı aramayı sürdürdüklerini ancak Kecleonlar’ı bulamadıklarını ve uçağın 2 saat içinde uçuşa geçeceğini söyler. Alexa ve Madison Kecleonlar’ı çok iyi saklandığı için bulamayacaklarını düşünürler. Kahramanlarımız Alexa ve Madison’a yardım etmeye karar verir ve kahramanlarımız da Kecleonlar’ı aramaya başlar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi:
Vaporeon

Pikachu Kecleonlar’dan birisini bulur ve hemen Ash’e Kecleon’ın yerini işaret eder. Kahramanlarımız Kecleon’un peşinden gider ancak Kecleon çok hızlı olduğu için kaçmayı başarır. Bu sırada Roket Takımı da diğer Kecleon’u bulur. Ancak Roket Takımı’nın bulduğu Kecleon’un ağzında mücevher kutusu yerine ilk yardım çantası vardır. Roket Takımı diğer Kecleon’u da görür ve 2 Kecleon’un peşinden giderken kahramanlarımız ile karşılaşırlar ve Kecleonlar’ın peşini bırakıp saklanırlar.

Kahramanlarımızı atlattıktan sonra Roket Takımı saklanmayı bırakıp tekrar Kecleonlar’ı aramaya başlar. Bu sırada kahramanlarımız Kecleonlar’ı tekrar görürler ve onları takip etmeye başlarlar. Roket Takımı da Kecleonlar’ı görür ve mücevher kutusunu almak için onlar da Kecleonlar’ı takip etmeye başlarlar. Ancak Kecleonlar’ı takip ederken Roket Takımı ve kahramanlarımız yolda çarpışır. James hemen Weezing’i seçer ve Duman Perdesi saldırısını kullanır. Ash, Noctowl’u seçer ve o da rüzgar çıkartarak Duman Perdesi'ni ortadan kaldırır ama Roket Takımı kaçmayı başarır.

Brock, Kecleonlar’ı bulur. Ash ve Misty de hemen Kecleonlar’ın peşine düşer. Kecleonlar, Alexa ve Madison’un yanına geri dönerler ama Roket Takımı Kecleonlar’ı çalmak için geri gelir. Jessie Pokémon savaşı için Arbok’u, Ash de Bayleef’i seçer. Bayleef Sarmaşık Kırbacı saldırısını kullanır. Arbok saldırıyı atlatır ve Kafa saldırısıyla karşılık verir. Bayleef saldırıdan dolayı hasar görür. Bu yüzden Misty Poliwhirl’i seçer ve Poliwhirl de Kafa saldırısıyla Arbok’a saldırır. Alexa ve Madison da Kecleonlar ile savaşa katılırlar. James de Victreebeel’i seçerek savaşa katılır. Victreebeel, Jilet Yaprak saldırısını kullanarak Kecleonlar’a saldırır. Kecleonlar saldırıyı atlatır ve Arbok Sarmalama saldırısıyla Kecleonlar’a saldırır. Kırmızı Kecleon Yalama saldırısıyla saldırıyı karşılar ve Arbok hasar alır. Meowth mücevher kutusunu çalmayı dener ancak Poliwhirl İkili Tokat saldırısıyla Meowth’ı durdurur. Kecleonlar’ın ikisi birden Pisi Işını'nı ve Bayleef de Sarmaşık Kırbacı saldırısını kullanır. Saldırıların sonucunda Roket Takımı havaya uçar. Kahramanlarımız Alexa, Madison ve Kecleonlar ile vedalaşarak Olivine Şehri’ne doğru tekrar yola çıkarlar.


Kahramanlarımızın seyahati devam ediyor. Ayakları yere bassa da ruhları yükseklerdeydi.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Madison
Alexa





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani153.gif][Resim: rsiconani158.gif][Resim: rsiconani164.gif]


Brock: [Resim: rsiconani204.gif]


Misty: [Resim: rsiconani061.gif][Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif][Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Madison: [Resim: rsiconani352.gif]


Alexa: [Resim: rsiconani352.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Animede ilk kez Kecleon görülmüştür.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga