Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 206 - Right On, Rhydon
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Right On, Rhydon
Japonca Adı: Chase the Swimming Rhydon! Lake of a Battle
Türkçe Adı : Tamamdır, Rhydon

[Resim: genizet.png]

Sabahın erken saatleri. Güneş henüz doğuyor ve kahramanlarımız geceyi huzurlu bir göl kıyısında kamp yapıp dinlenerek geçiriyor.

Pikachu ve Togepi gölün yanında oynarken Pikachu bir şey görür ve Ash’e seslenir. Ash geldiğinde sudan büyük bir Rhydon çıkar. Misty ve Brock uyandığında Ash, olanları anlatır fakat Misty inanmaz. Gerekçe olarak ta Kaya Tipi bir Pokémon’un suda yaşayamayacağını gösterir. Tam o anda elinde Marill’ı olan bir bayan gelir ve bunu açıklayabilirim der. Bayan adının Pietra olduğunu ve buradaki Rhydon’un Sörf Saldırısını öğrendiğini söyler. Pietra Rhydon’u kaçırdığı için üzgündür. Misty o Rhydon’u neden arıyorsun diye sorunca Pietra dostlarımızı bir tünele getirir. Tünel daha yapım aşamasındadır. Pietra tüneli yapmasının sebebini büyük annesi olarak açıklar. Çünkü büyük annesi kasabaya inmek için ilerdeki dağı her seferinde geçmek zorundaymış. Pietra, bu tünelin kasabaya giden bir kestirme yol olacağını söyler. Bu arada Dugtriolar’da kazı çalışmalarına devam etmektedirler. Ash, Pietra’ya Rhydon’u arama sebebinin bu tünel olup olmadığını sorar. Pietra, dostlarımızı tünelin sonuna getirir. Pietra’nın Sandslash’i ve Graveler’ı önlerindeki kayayı yumruklarken yukardan sızan sular bu iki Pokémon’un üstüne düşer. Suyu karşı hassasiyetleri yüzünden de kayayı bırakıp kaçarlar. Pietra bu su sızıntısı yüzünden tünelin sonunu getiremediğini fakat sudan etkilenmeyen Rhydon’u bu iş için kullanabilse her şeyin daha çok kolaylaşacağını söyler. Brock bu iş için bir Pokémon’um var der ve Onix’i yollar. Onix önündeki kayalara vurdukça yukarıdaki çatlaklardan biri açılır ve akmaya başlayan su Onix’in üstüne gelir. Bu yüzden bu plan işe yaramaz. Ash, Pietra’ya Rhydon’u bulmakta sana yardımcı olacağız der.

Bu konuşmaları dinleyen Roket Takımı Rhydon’u patronlarına götürmeye karar verirler. Bu arada dostlarımız Rhydon’u aramaya başlamışlardır. Dostlarımız yerde Rhydon’un ayak izlerine rastlarlar ve ayak izlerini takip ederler. Ne yazık ki ayak izleri gölün kenarında son buluyordur. Ash, yerde elma çöpü görür ve bunu diğerlerine gösterir. Pietra, Rhydon’un elmayı çok sevdiğini söyleyince Brock bu çöpün taze olduğunu yakınlarda bir yerde Rhydon’u bulabileceklerini söyler. Bu arada Roket Takımı’da farklı bir ayak izinin peşinden gitmektedirler fakat ayak izinin bittiği yerde Jessie’nin Wobbuffet’ı çıkınca Roket Takımı hayal kırıklığına uğrar fakat yandaki elma dolu ağaçları gören Roket Takımı’nın neşesi yerine gelir ve elmaları yemeye başlarlar. Elma çöplerini sağa sola atan Roket Takımı farkında olmadan elma çöplerini dostlarımıza atmışlardır. Dostlarımız Roket Takımı’nı görünce gerginlik başlar. Tam o sırada dostlarımızın arkasında Rhydon belirir. Roket Takımı’nın elinde kendi yiyeceklerini gören Rhydon sinirlenir ve tek saldırıyla Roket Takımı’nı göğe doğru uçurur. Pietra Rhydon’a maç teklifi eder fakat Rhydon kaçar ve göle atlar. Dostlarımız Rhydon’u bulsunlar diye Su Pokémonlar’ını çıkartırlar. Bu arada da dostlarımız Pietra’nın kayığıyla Pokémonlar’ı takip etmeye karar verirler.

Roket Takımı, dostlarımızın göldeki kayığını görürler. Bu arada Totodile, sırt üstü yüzerken şan eseri Rhydon’u bulur. Rhydon kaçmaya çalışır fakat dostlarımızın Pokémonlar’ı onu takip ediyorlardır. En sonunda Rhydon durur ve boynuzunu çok hızlı bir şekilde döndürmeye başlar. Bu sayede suyun içinde girdap oluşur. Dostlarımızda yüzeye çıkan Pokémonlar’ını geri çağırırlar.

Brock Rhydon’u yakalamanın çok zor olduğunu söyler fakat Ash, pes etmeye niyetli olmadığını söyler. Bu arada Rhydon, sudan çıkar ve dostlarımızın görüş mesafesine girer. Rhydon’un gittiği yerin elma ağaçlarıyla dolu olduğunu gören dostlarımız Rhydon’un yemeklerini orada yediğini anlarlar. Roket Takımı’da dostlarımızı bu zamana kadar takip ettikleri için onlarda her şeyi öğrenirler. Roket Takımı, her zamanki tuzakları olan çukur kazmayı Rhydon’a karşı uygulamayı düşünürler ve çukuru kazarlar. Bir süre çukura biri düşer fakat çukura düşen Wobbuffet’tır.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Sunflora

Dostlarımızda bu arada pusuya yatmış Rhydon’un gelmesini beklemektedirler. Rhydon gelince Pietra tekrar maç teklif eder fakat Rhydon umursamaz. Pikachu Rhydon’un önüne karşı Yıldırımlarını atar ve gitmesini engeller. Bu sırada havadan bir ağ gelip Rhydon’u içine alır ve ağ havalanmaya başlar. Roket Takımı balonlarındaki ağ sayesinde Ryhdon’u yakalayabilmişlerdir. Brock hiç telaşlanmaz ve Crobat’ı seçer. Crobat, balonda delik açar. Bu sayede balon suya düşmeye başlar fakat son anda Roket Takımı’nın Wobbuffet Botu açılır. Bu sayede Roket Takımı su üzerinden kaçmayı denerler. Pietra’nın kayığıyla dostlarımız Roket Takımı’na rahat bir şekilde yetişir. Bulbasaur, Jilet Yapraklarıyla Rhydon’u saran ağı keser. Bu sayede Rhydon serbest kalır ve suya atlar. Pikachu’da Gök Gürültüsü Saldırısıyla Roket Takımı’nı gökyüzüne gönderir. Rhydon’un kaçmasını istemeyen Pietra suya atlar ve ona sımsıkı tutunur. Rhydon, Pietra’dan kurtulmak için gölün derinliklerine doğru yüzmeye başlar. Pietra nefes alamasa da Rhydon’u bırakmaz. Bu kararlılık Rhydon’u çok etkiler ve su yüzeyine çıkar.

Rhydon en sonunda Pietra’yla savaşmaya karar verir. Pietra Marill’ını seçer ve maç başlar. Rhydon maça Kuyruk Tokadıyla başlar. Marill bu saldırıyı zıplayarak savuşturur ve Su Tabancası’nı kullanır fakat Rhydon bu saldırıdan etkilenmez. Marill’ın Çarpma Saldırısı da Rhydon’un iri cüssesi yüzünden etki etmez ve Marill yere düşer. Rhydon, Marill’ı tam ezecekken Marill Baloncuk Işını Saldırısını kullanır. Bu saldırıdan Rhydon hasar alır. Ardından gelen Su Tabancası Saldırısıyla da Rhydon yere yıkılır. Tam zamanı olduğunu düşünen Pietra, PokéTop’unu atar. Herkes meraklı gözlerle iyi sonucu bekler fakat Rhydon, PokéTop’tan çıkmayı başarır. Rhydon Marill’den ard arda gelen saldırıları savuşturur ve ona doğru koşmaya başlar. Yüzüne Demir Yumruk Saldırısı yiyen Rhydon tekrar yere yıkılır. Pietra tekrar PokéTop’unu atar. Bu sefer sonuç başarılıdır. Pietra Rhydon’u yakalamayı başarmıştır.

Rhydon, Boynuz Matkabı Saldırısıyla kayayı çatlatmayı başarır. Çarpma Saldırısıyla da duvarı yıkmayı başarır. Bu sayede tünel tamamlanmış olur.

Yeniden kahramanlarımız başı dertte olan bir antrenöre yardım ettiler ve işte yeniden devam eden Johto yolculuklarına döndüler.






[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James

Pietra




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani001.gif][Resim: rsiconani158.gif]


Brock: [Resim: rsiconani095.gif][Resim: rsiconani169.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Pietra: [Resim: rsiconani028.gif][Resim: rsiconani051.gif][Resim: rsiconani075.gif][Resim: rsiconani112.gif][Resim: rsiconani183.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige