Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 205 - The Screen Actor's Guilt
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Screen Actor's Guilt
Japonca Adı: Pokémon Superstar In Love
Türkçe Adı : Beyaz Perde Aktörü

[Resim: genizet.png]

Ash, Misty, Brock ve onların Pokémon dostları Olivine Şehri’ndeki Johto Ligi Stadyumuna giderek yaklaşıyordu ama bugün bir sahneye tanık olacaklardı.

Dostlarımız şehre girdiklerinde bir anda bir grup genç kızın bağrışmalarını duyarlar. Kızlar dostlarımızın önünden geçtiklerinde dostlarımızda onları takip eder. Dostlarımızın karşısına pelerinli bir adam çıkar ve elindeki şeyi Ash’e verir. Ash’ten bunu tutmasını ister ve birazdan geleceğini söyler. Ash elindeki şeyi açtığında içinden Smoochum çıkar.

Smoochum: Öpüşük Pokémon. Jynx’in evrim öncesi hali. Bu sevimli Pokémon’un hassas dudakları onun incelenmesini ve keşfedilmesini sağlar.

Smoochum az önce koşan adamın yere düşürdüğü şapkayı alır ve takar. Brock şapkanın çok güzel olduğunu düşünür ve şapkayı takmak ister. Şapkayı taktığı anda genç kızlar Brock’un çevresini sararlar. Bu arada bir Skiploom ortaya çıkar ve bir yere gitmeye başlar. Smoochum ve Togepi onun arkasından gidince Pikachu’da onları yalnız bırakmamak için onların arkasından gider. Brock şapkayı çıkardığında genç kızlar Brock’un kendilerinin aradıkları kişi olmadığını anlarlar ve dağılırlar. Bu arada Misty yukarıdaki reklam panosunda az önce karşılaştıkları adamın reklamını görür ve bunu Ash’le Brock’a gösterir. Adamın adı Brad Van Darn’dır ve sinema yıldızıdır. Bu arada dostlarımız Pokémonlar’ın yokluklarını farkederler.

Smoochum, Togepi ve Pikachu Skiploom’un arkasından gidiyorlardır. Bir duvarın arkasından Skiploom’u yöneten Roket Takımı onları tuzağa düşürmenin sevincini yaşıyorlardır. En sonunda Pokémonlar duvardaki bir deliğin önüne gelirler. Pikachu dışında hepsi delikten çok kolay bir şekilde geçerler fakat Pikachu deliğe göre büyük olduğu için deliğe sıkışır. Jessie Pikachu’yu plastik eldivenlerle alır ve elektrik geçiremeyen bir torbaya koyar. Bu arada dostlarımız Roket Takımı’nı bulur. Bayleef, Jilet Yapraklarıyla Pikachu’nun içinde olduğu torbayı yırtar. Totodile’de Su Tabancası’yla Smoochum ve Togepi’yi kurtarır. Yere düşmekte olan Smoochum ve Togepi’yi de Bayleef kurtarır. Meowth, Meka Skiploom’u dostlarımıza doğru yönlendirir. Totodile, Su Tabancası Saldırısıyla Meka Skiploom’u Roket Takımı’nın üstüne atar. Islanan Roket Takımı’na karşıda Pikachu Yıldırım Ok’u Saldırısını kullanır. Bu sayede Roket Takımı hak ettiği yere gider.

Brad Smoochum’u dostlarımıza bıraktığı yere gelmiştir fakat dostlarımızı orada göremez. Kızlarda tam Brad Varn Darn’ın üstüne gelirken bir araba gelir ve Brad’i kurtarır. Bu arada dostlarımız Brad’in içinde olduğu arabayı ve Brad’i görür. Smoochum’u geri vermek için arabayı takip etmeye başlarlar.

Dostlarımız sirk gibi bir yerin önüne gelirler. Kalabalığı gören dostlarımız Brad’in bir gösterisi olabileceğini düşünürler. Dostlarımız içeri girebilirlerse Brad’i bulabileceklerini düşünürler. Bu arada Brad kendisini arabayla kurtaran adamla konuşuyordur. Brad bugün gösteriye çıkamayacağını söyler. Neden olarak ta Smoochum’unun kayıp olduğunu söyler. Adam; İnsanlar senin gibi bir aksiyon yıldızının Smoochum için endişelendiğini görürse bilet satışları azalır der. Brad, Smoochum’un kendisi için çok değerli olduğunu söyler. Bu arada dostlarımız Brad’e ulaşmak için ağaca tırmanmaya karar verirler. Bu arada Smoochum ses çıkarınca Brad bunu duyar ve şüphelenir. Adam pencereden baktığında ağaca tırmanan Ash’i ve sırtındaki Smoochum’u görür. Perdeleri kapatır ve Brad’e Smoochum’u bulacağım sen gösteriye hazırlan der.

İnsanlar gösteriyi izlemek için içeri girmeye başlamışlardır. Ash ve arkadaşları Brad’le konuşan adama durumu anlatmışlardır fakat adam Brad artık Smoochum’u istemiyor diyerek yalan söyler. Bu arada Brad odadan çıkınca Smoochum’unu görür ve çok sevinir. Dostlarımız içeri girerlerken Roket Takımı’da onları izlemektedirler. Brad Smoochum’u besledikten sonra kostümlerini giyip hazırlanmak için odadan çıkar. Çıkmadan önce Smoochum’a bakarsınız çok memnun olurum der. Dostlarımızda bakmayı kabul eder.

Roket Takımı iki güvenlik görevlisini bağlayıp dolaba kilitlemişlerdir. Brad’in menajeri onları gerçek güvenlik görevlisi sanır ve onlara Smoochum’u yakalayın çocukları da dışarı atın der. Roket Takımı dostlarımıza bizi takip edin der ve yola çıkarlar. Dostlarımız sahneye geldiklerinde dururlar. Meowth sahnedeki bir ipi çekince yerden bir ağ kalkar ve dostlarımız bu ağın içinde kalırlar. Smoochum ise yere düşer. Brad odaya geldiğinde menajerinden başka kimseyi göremez. Menajerinin yaptığı oyunu anlayan Brad, Smoochum’u bulmak için odadan ayrılır.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Murkrow

Meowth sahnede gördüğü bir ipin ne olduğunu merak eder ve ipi aşağı indirir. Bu sayede sahneyi kapatan perdeler açılır seyircilerde gösterinin başladığını düşünürler. Brad sahne arkasında Smoochum’u ararken sahneden gelen Smoochum’un sesini duyar ve sahneye çıkar. Ash, Brad’e Roket Takımı’nın tehlikeli olduğunu söyler fakat Brad, Smoochum’u ne olursa olsun kurtaracağım der. James Weezing’i seçer. Brad Weezing’in Çarpma Saldırısından kurtulur. Jessie Arbok’u seçer ve Zehirli İğne Saldırısını kullanmasını ister. Brad bu saldırıyı da atlatır. Weezing, Brad’e tam arkası dönükken saldırır fakat bu Brad bu saldırıyı da atlatır. Hızını alamayan Weezing, Jessie’ye çarpar Smoochum’da elinden düşer. Brad, Smoochum’u yere düşmeden önce tutmayı başarır. Arbok’ta Kafa Darbesi Saldırısını kullanır fakat Brad bu saldırıyı atlatınca Arbok Meowth’a çarpar. Çarpmanın etkisiyle Arbok dostlarımızın havada durmasını sağlayan ipi bırakır. Bu sayede dostlarımızda özgür olur. Weezing, Duman Perdesini kullanır. Bunun üzerine Ash, Noctowl’ı seçer. Noctowl, kanatlarıyla dumanı dağıtır. Smoochum, Tatlı Öpücük Saldırısıyla Roket Takımı’nın kafasını karıştırır. Pikachu’da Yıldırım Ok’u Saldırısıyla Roket Takımı’nı uçurur. Brad, seyircileri Smoochum’la takım olduklarını ve onu çok sevdiğini anlatınca büyük bir sessizlik olur. Sonra tüm seyirciler Smoochum’a tezahürat yapmaya başlarlar.

Dostlarımız reklam panosunda Brad’in Smoochum’la olan yeni macerasından bir kesit görürler. Ash, artık Brad’in yeni yardımcısı Smoochum der. Dışarda tüm kızların elinde oyuncak bir Smoochum görünce de galiba Brad, Smoochum’un yardımcısı diyerek espri yapar.

Dostlarımıza teşekkürler. Görünen o ki Smoochum bir yıldız olma yolunda. Ash ve arkadaşları bir kez daha yola çıkarken ekrandan birçok tatlı veda öpücüğü onları Johto’ya uğurluyordu.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Brad Van Darn



[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani153.gif][Resim: rsiconani158.gif][Resim: rsiconani164.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Brad Van Darn: [Resim: rsiconani238.gif]








[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige