Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 203 - Doin' What Comes Natu-rally
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Doin' What Comes Natu-rally
Japonca Adı: Fortune-Telling Natu! Foreshadow Future’s Mystery!
Türkçe Adı : Natu’nun İçinden Gelenler

[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız Olivine Şehri Stadyumu’na doğru ilerliyorlardı.Her zamanki gibi heyecana ve maceraya açtılar. Ve gerçek manada da açtılar.

Kahramanlarımız yolda ilerlerken çok acıkırlar ve yiyecek bir şeyler bulmanın yolunu düşünürler. Brock rehber kitabına göre ileride bir kasaba olduğunu söyler. Ash, Brock ve Misty yolda bir çocuk görürler ve ona kasabanın ne kadar uzaklıkta olduğunu sormaya karar verirler. Çocuğun bir Natu’su vardır. Ancak kahramanlarımız çocuğa kasabanın uzaklığını soramadan çocuk uzaklaşır. Biraz ilerledikten sonra kahramanlarımız kasabaya ulaşırlar. Ancak kasabada bir festival olduğunu fark ederler. Kahramanlarımız festivalde yapılan gösterileri izlerler ancak bir gösteri Misty’nin dikkatini çeker. Misty de gösteriye katılır ve geleceğine baktırmak için bozuk para çıkartır. Fakat gösteriyi yapan kişi, yolda kahramanlarımızdan kaçan Natu’lu çocuktur. Çocuk kahramanlarımız ile yüz yüze konuşamaz, çünkü çok heyecanlanır. Çocuk kahramanlarımıza sorununu anlatır ve Ash sorununu aşması için ona yardım edeceğini söyler. Brock ve Misty de çocuğa yardım etmeye karar verir. Çocuk ismini söyler, ismi Makenzi’dir.

Natu: Küçük kuş Pokémon'u. Natu etrafta zıplayarak gezinir ve gözünü bir şeylere diker.

Misty, Makenzi’nin heyecanlanmaması için bir çözüm bulur ve ona bir maske verir. Maske ile Makenzi’nin heyecanlanmayacağını düşünür. Makenzi de bu fikri sever ve Natu ile çalışmaya başlar. Makenzi hiçbir sorun çıkmadan gösteriyi tamamlar; ancak Natu Gelecek Görüşü saldırısını kullanamaz ve gösteri başarısız olur. Ash ve Brock savaşarak Natu’yu güçlendirirse Gelecek Görüşü saldırısını kullanabileceğini söyler. Ancak Makenzi savaşmaktan da korkar. Makenzi’nin babası da konuşmaya dahil olur ve maske ile gösteri yaparsa korkusunu yenebileceğini söyler. Böylece Makenzi festivalde gösteri yapmaya karar verir.

Makenzi gösteri yaparken aniden gösterinin ortasına bir sis bombası düşer ve Roket Takımı ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar. Roket Takımı gösteri Pokémonlarını ve de Makenzi’nin Natu'sunu çalarlar. James Weezing’i seçer ve Weezing Duman Perdesi saldırısını kullanır. Misty Poliwhirl’i seçer. Poliwhirl Duman Perdesini ortadan kaldırmak için Kabarcık saldırısını kullanır.

Duman Perdesi ortadan kalkar; ancak Roket Takımı kaçmayı başarmıştır. Göstericiler ve kahramanlarımız Pokémonları aramaya başlar. Bu sırada çalınan Pokémonlardan birisi Roket Takımı’nın elinden kaçmayı başarır. Machoke kahramanlarımızı ve göstericileri bulur. Onlara diğer Pokémonların yerini işaret eder.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Jigglypuff

Roket Takımı balona biner ve Pokémonları alıp kaçmayı dener. Ash Bayleef’i seçer ve Bayleef, Jilet Yaprak saldırısıyla çuvalı keser. Bu sayede tüm Pokémonlar serbest kalır. Ancak Makenzi’nin Natu'su kuş kafesinde olduğu için kaçamaz. Bayleef, tekrar Jilet Yaprak saldırısını kullanarak Balonu patlatır ve Roket Takımı aşağıya düşer. Jessie Pokémon savaşı için Arbok’u seçer. Natu ve Arbok Pokémon savaşına başlar. Natu Gagalama saldırısıyla Arbok’a saldırır. James de Victreebeel’i gönderir ve Çarpma saldırısıyla Natu’ya saldırır. Natu Arbok’a karşı Karışıklık Işını'nı kullanır. Arbok’un kafası karışır ve Roket Takımı’na saldırır. Son darbe olarak Pikachu, Yıldırım saldırısıyla saldırır ve Roket Takımı havaya uçar.Makenzi ve Natu bir gösteri yapmaya karar verir. Makenzi’nin babası da bu fikri destekler ve Makenzi heyecanlanmadan sorunsuz bir gösteri yapmayı başarır. Gösteriden sonra kahramanlarımız Makenzi ve babası ile vedalaşarak yola devam ederler.

Makenzi yardımlarından dolayı Ash ve arkadaşlarına teşekkür eder.Ve Ash, Pokémon Ustası olma yolundaki yolculuğuna ve çalışmalarına devam eder.



[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Magikarp Satıcısı
Makenzi

Makenzi'nin Babası



[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani153.gif]


Misty: [Resim: rsiconani061.gif][Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif][Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Magikarp Satıcısı: [Resim: rsiconani129.gif]


Makenzi: [Resim: rsiconani177.gif]


Makenzi’nin Babası : [Resim: rsiconani177.gif]


Diğer Eğitmenler ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani067.gif][Resim: rsiconani103.gif][Resim: rsiconani104.gif][Resim: rsiconani190.gif][Resim: rsiconani237.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga