Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 202 - Turning Ower a New Bayleef
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Turning Ower a New Bayleef
Japonca Adı: Where Is Bayleef! Capture At The Herb Farm
Türkçe Adı : Yepyeni bir Bayleef

[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız sıradaki Johto Ligi Stadyumu’na gidebilmek için Olivine Şehri'ne doğru ilerliyorlardı.Her zamanki gibi mola vermişlerdi ve olağan dışı bir olay gerçekleşmişti.

Kahramanlarımız mola verirken Ash tüm Pokémonlarını dışarıya çağırır ve Pokémonlar da buna çok sevinir. Ancak evrim geçiren Bayleef’in davranışları Ash’i rahatsız eder. Ash, Pokémonları arasında bir yarışma düzenlerken Bayleef Ash’e doğru Çarpma saldırısını kullanır. Ash, Bayleef’in davranışlarından çok rahatsız olmaya başlar. Ash yemekleri masaya götürürken Bayleef, Ash’e doğru yaklaşır; ancak Ash, Bayleef’i istemediğini söyler ve Bayleef’i kovar. Ash’in bu sözleri üzerine Bayleef üzülerek gider.

Bir süre sonra kahramanlarımız Bayleef’in yok olduğunu fark eder. Bayleef uzaklaşırken ormandaki vahşi Beedriller ile başı belaya girer ve Beedriller'den kaçarken nehre düşer. Kahramanlarımız bu sırada Bayleef’i aramaya başlar. Pikachu, Bayleef’in kokusunu alır ve kahramanlarımız Pikachu’yu takip eder. Akıntı Bayleef’i kıyıya atar ve yaşlı bir kadın onu bulup evine alır.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Machoke

Kahramanlarımız nehrin sonuna ulaşır ve nehrin sonundaki eve giderler. Kahramanlarımız yaşlı kadını ve Bayleef’i bulurlar ancak Bayleef Ash’e çok kızgındır. Bayleef Ash’in özrünü kabul etmez ve Ash umutsuzluğa düşer. Ancak Misty ve Brock elinden geleni yapması gerektiğini söylerler. Böylece Ash, Bayleef ile barışmak için harekete geçer. Ash’in çalışmaları işe yaramaz ve Bayleef Ash’i affetmez.

Kahramanlarımız bahçede otururken dev bir Bayleef robotu bahçeye gelir ve Roket Takımı ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar. Robot Bayleef ,Sarmaşık Kırbacı'nı kullanarak Pokémonları çalar. Roket Takımı Pokémonları çalıp kaçar. Ash Robot Bayleef’i takip etmeye başlar. Brock ve Misty de Ash’in peşinden gider. Ash Robot Bayleef’in üzerine atlar ancak Meowth, robotu sallar ve Ash, Pokémonların tutulu olduğu kafesin önüne düşer. Pokémonları kurtarmak için kafese omzuyla vurur ancak işe yaramaz, Pokémonlar da kafese saldırır ancak bu da bir işe yaramaz. Tüm bu olanlardan sonra Bayleef de yardım etmeye karar verir ve hep birlikte kafesten çıkmayı başarırlar. Bayleef Jilet Yaprak saldırısıyla ve Pikachu da Yıldırım saldırısıyla Robota saldırır ve Robot enerji kaybetmeye başlar. Robot da karşılık olarak Sarmaşık Kırbacı saldırısını tekrar kullanır; ancak Bayleef, Jilet Yaprak saldırısını kullanarak kırbaçları keser. Pikachu Yıldırım saldırısıyla Roket Takımı’na saldırır ve Roket Takımı havaya uçar. Tüm olanlardan sonra yaşlı kadın kahramanlarımıza teşekkür eder ve Bayleef de Ash’i affeder. Kahramanlarımız Olivine Şehri'ne doğru tekrar yola çıkarlar.

Ash ve Bayleef sorunlarını halletme yolundalar. Yakında başka bir yolda olacaklar.Bu yolun onlara Johto Ligi zaferi getirmesini umuyorlar.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James

Haruno



[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani001.gif][Resim: rsiconani153.gif][Resim: rsiconani155.gif][Resim: rsiconani158.gif][Resim: rsiconani164.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Haruno: [Resim: rsiconani067.gif][Resim: rsiconani182.gif][Resim: rsiconani188.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani015.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga