Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Bunlar kim ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar hep merak etmişimdir kimdir bu gizemli kişiler :D acaba neden sadece en baştaki belli oluyor

[Resim: k4pm6.jpg]
Onlar Frontier Brain.Openingleri izlemediğim için bilmiyorum ama tahminimce Noland yani ilk başta görünen kişi açtığın bölümden önce zaten görünmüştür.Aynı şeyi Black&White açılışı için de yapmışlardı pokemonları göstermeyip,sonra bölümlerde görününce teker teker açıldı.
battle frontier daki gym liderleri Noland Brandon falan var işte...
Hatırlamiorm 8.sezon 30 bölümdeyim gozuktumu acaba :D
9 da gözüküyo
Arkadaşlar, biraz sabredin, bakın artık, Altyazılarda Hoenn Ligini bitirmek üzereyiz. Ve Frontier karşılaşmalarına az kaldı. 8x44 ve 45. bölümlerde Charizard ve Articuno karşılaşmasını göreceksiniz. Tüm bölümü izlemek sırf karşılaşmayı izlemekten daha heycanlı olduğunu garanti ederim. Büyük heycan yakında :)
sırasıyla noland,tucker,spenser,brandon,anabel,lucy,greta fazla detay vermiyim battle fronteıner liderleri bunlar ash bunlarla savaşcak.
(15-02-2013, 11:56 PM)bulldogss_eray Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar, biraz sabredin, bakın artık, Altyazılarda Hoenn Ligini bitirmek üzereyiz. Ve Frontier karşılaşmalarına az kaldı. 8x44 ve 45. bölümlerde Charizard ve Articuno karşılaşmasını göreceksiniz. Tüm bölümü izlemek sırf karşılaşmayı izlemekten daha heycanlı olduğunu garanti ederim. Büyük heycan yakında :)

Hocam verdiginz emek tartışılmaz türkiyede pokemon izleniyorsa sizin sayenizde izleiyordur.