Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 200 - The Heartbreak Of Brock
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Heartbreak Of Brock
Japonca Adı: Nidorina, Nidorino! Brock's Color is Rose!
Türkçe Adı : Kalbi Kırık Brock.

[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımızın Johto Stadyumu’na olan yolculukları sürüyordu. Akşam olmak üzereydi ve geceyi geçirmek için bir yere ihtiyaçları vardı.

Kahramanlarımız yola devam ederken geceyi geçirmek için bir Pokémon Merkezi aramaya başlarlar. Ancak en yakın Pokémon Merkezi’nin 15 kilometre uzaklıkta olduğunu öğrenirler ve kasabada kalmaya karar verirler. Kahramanlarımız otururken Brock suyun yanında bir Nidorina görür ve onun yanına gider. Nidorina’nın eğitmeni Nidorina’yı almaya gelirken ayağı takılır ve yere düşerken Brock eğitmeni kurtarır. Brock ve Nidorina’nın eğitmeni tanışır. Timaku Brock’tan hoşlanır ancak Brock Timaku’dan hoşlanmaz. Kahramanlarımız Timaku’nun babası ile de tanışırlar ve o da kahramanlarımızı geceyi geçirmeleri için evine davet eder.

Kahramanlarımız geceyi Timaku’nun evinde geçirir. Sabah olunca Timaku’nun babası kahramanlarımıza Pokémon Laboratuvarı’nı gösterir. Timaku laboratuvar asistanlığı için Brock’u babasına önerir. Kahramanlarımız Laboratuvar’ı gezerken tüm Pokémonların üstüne ağlar düşer ve Roket Takımı ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar. Ash Pokémon savaşı için Totodile’ı seçer. Jessie seçimini Arbok’tan yana kullanır. Totodile Su Tabancası'yla Arbok’a saldırır ve Arbok bayılır. James Weezing’i seçer ve Weezing Duman saldırısını kullanır. Misty Duman saldırısını ortadan kaldırmak için Poliwhirl’i seçer ve Poliwhirl Kabarcık saldırısıyla dumanı yok eder. Fakat tüm çabalara rağmen Roket Takımı kaçmayı başarır.

Duman dağıldığında Pokémonların hepsinin labovatuvarda olduğunu görürler. Anlaşılır ki Roket Takımı Pokémonlar yerine yanlışlıkla Timaku’yu kaçırmıştır. Timaku, bu sefer de James’ten hoşlanır. Ancak James Timaku’dan pek hoşlanmamış gibidir.

Bu sırada Kahramanlarımız Timaku’yu aramaya başlarlar. Timaku’nun babasının evine ziyaretçiler gelir ve Timaku’nun babası kapıyı açar. Timaku Roket Takımı ile beraber evine geri döner. Ancak Roket Takımı tanınmamak için kılık değiştirir ve Timaku babasına James ile nişanlandığını söyler. Jessie ve Meowth laboratuvardaki PokéTopları’nı çalar. Misty Roket Takımı’nı kılık değiştirmelerine rağmen tanır ve Roket Takımı PokéTopları alarak kaçar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Mareep

Ash Roket Takımı’nı durdurmak için Chikorita’yı, Misty de Poliwhirl’i seçer. James de karşılık olarak seçimini Weezing’den yana kullanır. Ve Weezing Duman Perdesi saldırısını kullanır ancak bu sefer işe yaramaz. Poliwhirl Kabarcık saldırısıyla Duman Perdesi'ni yok eder. Jessie, Arbok’u seçer ve Chikorita Arbok’a Çarpma saldırısıyla saldırır. Timaku James’i kurtarmak için kahramanlarımıza karşı savaşır. Nidorina Çarpma saldırısıyla Poliwhirl’e saldırır. Poliwhirl Su Tabancası'yla James’e saldırır ancak saldırının önüne Timaku geçer ve Timaku yaralanır. Chikorita Sarmaşık Kırbacı'nı kullanır ve Arbok da Weezing de saldırı sonucunda bayılır. Poliwhirl Su Tabancası'nı Pikachu da Yıldırım saldırısını kullanır ve saldırı sonrasında Roket Takımı havaya uçar.

Brock tüm bu olanlardan sonra Timaku’yu sevdiğini fark eder ve Timaku’yu sevdiğini babasına söyler. Bu sırada Timaku uyanır ve bu sefer onu tedavi eden doktordan hoşlanır. Doktor da Timaku’dan hoşlanır ve doktor hemen Timaku’ya evlilik  teklifi yapar.

Kahramanlarımız tüm bu olanlardan sonra Timaku ve babası ile vedalaşarak yeniden yola çıkarlar.


Brock bugün aşkını yitirdi. Ama yol boyunca birçok kez aşık olacak. Bu arada Johto Seyahati de devam ediyor.
.



[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James

Timaku





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani152.gif][Resim: rsiconani158.gif][Resim: rsiconani164.gif]


Misty: [Resim: rsiconani061.gif][Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Timaku: [Resim: rsiconani030.gif][Resim: rsiconani033.gif]


Diğer Eğitmenler ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani019.gif][Resim: rsiconani020.gif][Resim: rsiconani048.gif][Resim: rsiconani090.gif][Resim: rsiconani099.gif][Resim: rsiconani104.gif][Resim: rsiconani161.gif][Resim: rsiconani184.gif][Resim: rsiconani194.gif]





[Resim: olaylar.png]
- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.



[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga