Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 199 - The Art Of Pokémon
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Art Of Pokémon
Japonca Adı: Smeargle's Tracks! Shining in the Morning Sun!
Türkçe Adı : Pokémon Sanatı.

[Resim: genizet.png]

Ash ve arkadaşları Olivine Şehri'ne ve Johto Stadyumu’na yaklaşıyorlardı. Ama bugün yolları onları doğruca bir yere götürdü: Beyaz Taş.

Kahramanlarımız Johto Bölgesi'nin tarihi yerlerinden Beyaz Taş’a ulaşırlar. Brock yolda ilerlerken Beyaz Taş Kasabası'nın geleneklerini Ash ve Misty’e anlatır. Ama yolda ilerlerken beyaz duvarları boyayan 3 tane Smeargle görürler. Ancak Beyaz Taş’ta yaşayan insanlar Smearglelerden pek hoşnut değildirler ve onları kovalamaya başlarlar. Smeargleler’ de kahramanlarımızın arkalarına saklanırlar. Kahramanlarımız ve Beyaz Taş halkı Smeargleler hakkında konuşurken konuşmaya Smearglelerin eğitmeni de dahil olur ve tartışma biter. Smearglelerin eğitmeninin ünlü ressam olan Jack Pollockson olduğu anlaşılır. Birkaç tane kameraman Beyaz Taş’a gelir ve Jack Pollockson ile röportaj yapmak isterler. Smeargleler gene resim yapmaya başlarlar; ancak yaptıkları resmi Jack Pollockson beğenmez ve Smearglelerin yeterince istekli olmadığını söyler. Kahramanlarımızı da temizlenmeleri için atölyesine çağırır.

Smeargle: Ressam Pokémon. Kuyruklarından sızan sıvı boyalarla kendilerini ifade etmek için resimler çizerler.

Kahramanlarımız atölyede çok güzel resimler görürler. Jack Pollockson’a resimleri kimin yaptığını sorarlar o da Smeargleler’in ruh hallerine göre resimleri çizdiklerini söyler. Kahramanlarımız ve Jack Pollockson resimlerin yapılışı ve resimleri güzel yapan faktörler hakkında konuşurlar. Jack Pollockson kahramanlarımıza yaptığı en güzel eseri göstermeye karar verir. Eseri kahramanlarımız çok beğenir ancak odaya aniden kameramanlar ve de Roket Takımı girer. Onlar da eseri çok beğenir ancak Roket Takımı aniden sloganını söylemeye başlar. Roket Takımı eserin bir kaç fotoğrafını çeker ve kaçar ancak fotoğraflar eserin gerçek güzelliğini yansıtmadığından Jessie fotoğrafları yırtar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Beedrill

Jack Pollockson kahramanlarımıza neden ressam olduğunu anlatırken Roket Takımı geri gelir ve Smeargleleri çalıp kaçar. Smeargleler balonun üstünde uçarken kuyruklarıyla iz bırakırlar. Kahramanlarımız da izleri takip ederek Roket Takımı’nı bulur. Jessie Pokémon savaşı için Arbok’u seçer. Ash de seçimini Pikachu’dan yana kullanır. Bu sırada güneş doğar ve güneşi gören Smeargleler’e yeniden ilham gelir. Böylece kahramanlarımız Pokémon savaşını bırakıp Smeargleler’in peşinden giderler ve Smeargleler Beyaz Taş’taki kilisenin duvarına herkesin gözleri önünde çok güzel bir eser yaparlar. Beyaz Taş halkı da kahramanlarımız da resmi çok beğenirler. Fakat bu güzel eser yağmurun yağması ile silinir. Jack Pollockson, resmin silinmesinin sorun olmadığını ve çok mutlu olduğunu söyler. Çünkü artık Smearglelerın isteği geri gelmişti.

Beyaz Taş’tan ayrılma vakti gelmişti. Pokémonların ve insanların bir araya gelerek yarattığı ilginç ve güzel sanat eserlerini gördüler. Şimdi seyahatlerine yeni bir perspektif, yaratıcılık ve özenle devam ediyorlar.






[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James

Jack Pollockson




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Jack Pollockson: [Resim: rsiconani235.gif]



[Resim: olaylar.png]
- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.



[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga