Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon'da En Sevdiğiniz Sahneler.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
1.sezon Indigo liginde Ash'le Ritchie maç yaptı.Onun dışında Ritchie bazı chronicslerde görüldü o kadar. =)
Şu müzik insanı mahvediyor arkadaş...


@tlhGS o müziğin adı "Tears After the Cloudy Weather"

Gerçekten pokémon animesi duygusal sahneleriyle de çok başarılı...

Bu sahnelere bu hafta Goodra'da dahil olabilir. ;(

Ama şu bir gerçek tlhGS'nin paylaştığı Butterfree ve Piplup sahneleri en iyi duygusal sahnelerdendi. Piplup bizleri o kadar güldürdüki giderayak böyle bir sahnenin yaşanması çok farklı bir etki yarattı. :(


Bir de şu dikkatimi çekiyor genelde su pokémonları bu konularda maskot oluyor.

Psyduck, Piplup, Oshawott ... Animenin en fazla güldüren pokémonları... :D



Piplup (Potchama)
Spoiler:

Oshawott (Mijumaru)
Spoiler:

Psyduck (Kodakku)
Spoiler:

[Resim: bf01d833e7ddb97413cc625c22b3cda3.gif]
[Resim: slowpoke-o.gif]
Oshawott reis başkadır neşeli, enerjik ve çapkın bir pokemon. Piplup'u severim özellikle Oshawott ile kavgası komikti. DP serisinde Piplup'un yerini BW serisinde Oshawott aldı.
Gerçekten duygusal sahnelerin müziği bile çok etkileyici. :(

(29-04-2015, 07:58 PM)Serhat Torun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Oshawott reis başkadır neşeli, enerjik ve çapkın bir pokemon.

'' Crowning the Scalchop King! '' bölümünde çapkınlıkta zirve yapmıştı. :D
BW serisine ön yargı ile yaklaşıldığını düşünüyorum Unova ligi hariç ben beğendim ilk başlarda garipsemiştim tabi. Evrim sahneleri devrim denecek şekilde değişmişti bol maçlı bölümleri vardı ve Roket Takımı subway tarzı takılıyordu diğer serilerde bu yok. XY seriside BW serisi gibi bol maçlı olsa güzel olur.
Piplup ve Oshawott unutulmaz  Heart Prettiness
@ Serhat Torun
BW serisi az sevilmiş bir seri olsa da her seride olduğu gibi bu serinin de iyi yanları vardı. Ama bu seriyi sevmemin baş mimarı Oshawott'tur ve birçok güldüğüm sahnede birkaç defa geriye sarıp izlediğim çok olmuştur. En sevdiğim bölümler Dawn ve Piplup'ın olduğu bölümlerdi sonuçta Piplup ve Oshawott gibi iki birbirinden çılgın ve sevimli pokémonun buluşmasına şahit olduk ama ben Unova bitimine kadar sürmesini çok istedim. :(

(29-04-2015, 07:58 PM)Serhat Torun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]DP serisinde Piplup'un yerini BW serisinde Oshawott aldı.

XY serisinde bu ikilinin yerini bir nebzede olsa Chespin üstleniyor. ;)

Spoiler:
Spoiler:
[Resim: tumblr_mxgkauPebJ1qlhqfdo1_500.gif]
(30-04-2015, 12:06 AM)Serhat Torun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]BW serisine ön yargı ile yaklaşıldığını düşünüyorum Unova ligi hariç ben beğendim ilk başlarda garipsemiştim tabi. Evrim sahneleri devrim denecek şekilde değişmişti bol maçlı bölümleri vardı ve Roket Takımı subway tarzı takılıyordu diğer serilerde bu yok. XY seriside BW serisi gibi bol maçlı olsa güzel olur.
Efsanevi DP serisinden sonra BW beklentilerin altında kaldı. İlk bölümde Ash için 10 yaşında dediler ya o an soğudum. Sinnoh Ligi'nde resmen 15-16 yaşında gibiydi. Bir de Cilan ve Iris'i sevemediğimden bölümler işkence gibi geliyordu, atlaya atlaya izledim desem yalan olmaz. Sinnoh'ta hiç gözükmeyen Charizard, Unova'da neden geri geldi? Kötü giden anime biraz toparlansın diye ama lig bittikten sonra Charizard'ı getirsen ne olur getirmesen ne olur... Neyse ki XY iyi gidiyor, her hafta heyecanla yeni bölümü bekliyorum.
Sayfalar: 1 2 3 4 5