Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 197 - The Poké-Spokes Person
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Poké-Spokes Person
Japonca Adı: You Can Speak To Pokémon!? Pokémon's Words and Emotions!
Türkçe Adı : Pokémon Sözcüsü.

[Resim: genizet.png]

Uzun ve yorucu bir yolculukta kahramanlarımız Olivine Şehri Johto Ligi’ne doğru ilerliyorlardı.Ama bugün biri yorgunluktan tükenmek üzereydi.

Kahramanlarımız ilerlerken Pikachu çok yavaşlar ve yürüyemez. Kahramanlarımız Pikachu’ya ne olduğunu anlamaya çalışırken bir adam konuşmaya dahil olur. Kahramanlarımıza Pikachu’nun çok yorgun olduğunu dağlardaki minerallerin elektriği emdiğini söyler. Kahramanlarımız adama bunu nasıl bildiğini sorarlar. Adam Pokémonlar ile konuşabildiğini söyler ve kahramanlarımız çok şaşırır.

Adam kahramanlarımızı kulübesine götürür ve orada Pikachu’nun iyileşmesi için kahramanlarımıza yardım eder ve Pikachu iyileşir. Roket Takımı ortaya çıkar ve sloganını söylemeye başlar. Memur Jenny Pokémonlar ile konuşabilen Adamın ismini söyler ve Simon’u Pokémon dolandırıcılığı suçundan dolayı tutuklamaya gelir. Memur Jenny Roket Takımı’nın da arananlar listesinde olduğunu görür ve Roket Takımı’nı da tutuklamaya karar verir. Ancak kahramanlarımız, Memur Jenny, Roket Takımı ve Simon’un üstüne bir sis bombası düşer. Roket Takımı ve Simon kaçar. Memur Jenny Pikachu’nun tedavisi için kahramanlarımızı araba ile Pokémon Merkezi’ne götürür.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Wooper

Bu sırada Roket Takımı Simon’u görür ancak Simon yalnız değildir, yanında bir kaç kişi daha vardır. Adamlar Simon’u bir kulübeye götürür ve Simon’u kaçıranların aslında gerçek Pokémon dolandırıcıları olduğu anlaşılır. Tüm bu olanları Roket Takımı da izler. Kahramanlarımız Pokémon Merkezi’ne varır ve Pikachu iyileşir. Simon, Pokémon Merkezi’ne gelip Pikachu’nun iyi olup olmadığına bakar. Kahramanlarımız Simon’a gerçekten Pokémonlar ile konuşup konuşamadığını sorar. Simon kahramanlarımıza 60 yıl önce başından geçen bir olaydan sonra Pokémonlarla konuşmaya başladığını söyler ve kahramanlarımıza 60 yıl önce olanları anlatır.

Bu sırada Simon’u kaçıranlar Pokémon Merkezi’ne gelir ve Simon’a Pokémonlarıyla saldırmaya hazırlanırlar. Ancak Magnemite ve Megnetonlar Pokémon Merkezi’nin elektriğini de emerler. Ash onları durdurmaya hazırlanır ancak Simon sorunu Magnemite ve Magnetonlar ile konuşarak çözeceğini söyler. Simon, Magnemite ve Magnetonlar ile konuşur ve onlar da Simon’u anlarlar. Böylece Pokémon Merkezi’nin elektriğini emmeyi bırakırlar. Pikachu bitkin düşen Magnemite ve Magnetonlara elektriğini verir. Magnemite ve Magnetonlar Yıldırım saldırısıyla onları bitkin düşürüp kullanan adamlara saldırırlar. Memur Jennny, Simon’u kaçıran Pokémon dolandırıcılarını yakalamaya gelir. Memur Jenny tüm olanlardan sonra Simon’un Pokémonlarla konuştuğuna inanır ve Simon’u tutuklamaz. Kahramanlarımız Simon ile vedalaşarak Olivine Şehri'ne doğru tekrar yola çıkarlar.

İnsanlar Pokémon dilini tamamen anlayabilirler miydi ? bunu söylemek zor. Ama şüphesiz ki insanlar ve Pokémonlar anlaşabiliyor.Ash ve Pikachu bunu kanıtlıyor. Ve kim bilir belki yaşlı Simon bu dili anlıyabiliyordur.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James

Forrest
Memur Jenny
Hemşire Joy
Simon





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani016.gif][Resim: rsiconani019.gif][Resim: rsiconani043.gif][Resim: rsiconani081.gif][Resim: rsiconani082.gif]





[Resim: olaylar.png]
- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.



[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga