Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 6.Nesil Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Scottie'nin Ash'i yenmesini(yeneceğini de ihtimal vermiyorum)veya berabere kalmalarını açıkcası hiç istemiyorum.Maç yarım falanda kalmasın,Ash yenmeli.Artık Ash'e biraz daha değer vermeliler.
Ash'e bu sezon baya değer veriyorlar davranışları baya olgunlaştı,bence yenilmez,yenilirse de saçma olur.
Ash kaybederse senaristler mümkünse en yakın camdan atlasın.
Ash niye yenilsin yav Scottie'ye imkansız bir şey.Evrim, flashback derken Grovyle belki yenerse yener Frogadier'i onun dışında Scottie'nin Pikachu veya Hawlucha'yı yenmesi için kırk fırın ekmek yemesi lazım.Benim isteğim Ash'in 3-0 kazanması.Ash Scottie'yi şimdi hezimete uğratsın ki lig zamanı gelince nereden nereye diyelim.
Lig zamanına kadar Scottie'nin elinde yüksek ihtimal bir Salamence ve Sceptile banko olacak.Ash Cameron ve Tyson ile olan maçlarda yaptığı hataları yaparsa kazanamaz.Fakat bu seride Ash'i olgun gösterme çabaları var bu yüzden Ash'i yeni seyahate çıkan çocuk yenerse tam komedi olur.Senaristler sanırım böyle aptalca şeyler yapmaz.
Noibat ile Hawlucha arasında ağabey kardeş ilişkisi gördüm sanki. Zaten Fletchinder ile ikili ona destek olacaktır uçma konusunda fazlaca ama yumurtayı Hawlucha'nın bulması ve fragmanda onu sırtında taşıması falan Hawlucha ile aralarının daha sıkı pıkı olacağına bir işaret gibi. Ki Roketler ikiliyi yakaladıklarında Hawlucha'nın suratı biraz değişik sanki bıkkın gibi. Şöyle de olabilir. Hawlucha başta sevmez küçük ve güçsüz Noibat'ı. Ama sonradan kanı epeyce ısınır.

Ayrıca şu Miette ne ayak anlamadım. Showcase bölümünde ortaya çıkıyor. Yoksa aşçılığın yanında Showcase'e de katılıp aynı zamanda Serena'nın devamlı rakibi mi olacak???

Scottie ile Ash arasındaki maça gelince.
Pikachu VS Bagon > Pikachu
Slurpuff VS Hawlucha > Slurpuff

Treecko VS Frogaider - Grovyle VS Frogadier > Ya maç berabere biter ya da Frogadier kazanır.
Noibat çok sevimli pokemon yaa :D Skiddo ve Goomy'den sonra 3. sırayı aldı bende. Umarım Goodra vakası olmaz Noibat'ta da. Senaristlerin kulağı hiç iyi çınlamaz yoksa.
(04-06-2015, 03:35 PM)ColarFX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Noibat çok sevimli pokemon yaa :D Skiddo ve Goomy'den sonra 3. sırayı aldı bende. Umarım Goodra vakası olmaz Noibat'ta da. Senaristlerin kulağı hiç iyi çınlamaz yoksa.
Buyuk ihtimal evrimlesmeyecek noibat,gucsuz birsey olacak tahminimce ama ejderha tiplerini egitmek basli basina zor bir olay zaten he deyince olmuyor :D
Scottie Ash'i yenemez zaten de ben berabere kalmalarını da istemiyorum.Noibat çok tatlı gerçekten ^^ animede daha da bir tatlı gözüküyor..Miette'yi bende çözebilmiş değilim,sürekli Serena ile uğraşıyor Ash'ten hoşlandığını biliyor ve bunu sürekli dile getirecek !... bu kıza sinir olmaya başladım bana Georgia'yı hatırlatıyor,Georgia'nın ikinci versiyonu diyebiliriz. Bu arada Torchic'de yalan oldu galiba :(
Ne diyelim hayırlısı...