Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 195 - Sick Daze
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Sick Daze
Japonca Adı: Brock's Breakdown! Dangerous Camp!
Türkçe Adı : Brock Hasta.

[Resim: genizet.png]

Parlak bir sabah güneşi, gölün kıyısında kamp yapmış olan kahramanlarımızın ve Pokémon dostlarının üzerine doğmuştu.Kahramanlarımız güzel bir kahvaltıyla macera dolu bir güne hazırlanıyordu.

Kahramanlarımız yemek için hazırlanırken Misty, Brock’a seslenir ancak Brock cevap vermez. Misty, Brock’un yanına gider ve Brock’un hasta olduğunu fark eder. Ash ve Misty, Brock’u hemen yatağa yatırırlar ve tüm gün yatması gerektiğini düşünürler. Brock uyanır ve yatmak istemediğini, yemek yapması gerektiğini söyler; ancak denediğinde ayağa kalkamaz. Ash ve Misty, Brock’un gündelik defterini alarak yapılacak işlere bakarlar ve hemen işleri yapmaya başlarlar. Fakat bu sandıkları kadar kolay değildir ve işleri yapmakta çok zorlanır.

Bu sırada Brock kötü bir rüya görür ve uyanır. Brock, Ash ve Misty’nin seslerini duyar ve onlara yardım etmeye karar verir; ancak Golbat SüperSonik saldırısını kullanarak Brock’un uyumasını sağlar. Ash ve Misty aralarında iş bölümü yapar ve Ash biraz meyve bulmak için ormana gider. Ancak ağaçların hiç birinde meyve yoktur. Ash meyveleri vakkum makinesiyle toplayan Roket Takımı’nı görür. Roket Takımı vakkum makinesini kullanarak Pikachu’yu çalar ve onu bir kafese koyar. Jessie Pokémon savaşı için Arbok’u, James de Victrebeel’i seçer. Arbok, Zehirli İğne saldırısını kullanır; Totodile Su Tabancası ile Zehirli İğneleri karşılar. Cyndaquil de Alev Püskürtücüsü ile Roket Takımı’na saldırır ve Roket Takımı Pikachu’nun kafesini düşürür. Böylece Pikachu serbest kalır. Pikachu, Roket Takımı’na Yıldırım saldırısıyla saldırır ve Roket Takımı havaya uçar.

Ash, Brock’a topladığı elmaları getirir ve o da yemeye başlar. Ve gece olunca artık herkes yatmaya karar verir. Ancak Brock’un daha rahat dinlenebilmesi için Ash, Misty ve Pokémonlar dışarıda yatar. Roket Takımı kahramanlarımızı izler ve Jessie, Misty’nin yaptığı yemeği bulur. Fakat James ve Meowth yemeği beğenmez, Jessie ise çok beğenir. Karınlarını bir güzel doyurduktan sonra Roket Takımı Totodile, Cyndaquil, Bulbasaur ve Chikorita’yı çalar. Ancak Roket Takımı dayanamayarak sloganını söyler ve gürültüden dolayı kahramanlarımız uyanır. Brock da kötü bir rüya görüp de uyanır.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Heracross

Ash ve Misty Roket Takımı’nın peşinden giderken Roket Takımı’nın kazdığı çukura düşerler ve Roket Takımı balona binerek kaçar. Roket Takımı Onix, Staryu, Geodude ve Poliwhirl’i de çalar. Hatta onların yanında Pikachu’yu da çalar. Golbat onlara yardıma gelir ve balonu patlatır. Roket Takımı da aşağıya düşer ve tüm çaldıkları Pokémonları ellerinden kaçırırlar. Brock ve Pineco da Ash ve Misty’nin yanına gelir. Jessie Pokémon savaşı için Arbok’u, James de Weezing’i seçer. Brock 2-2 savaş için Pineco ve Golbat’ı seçer. Pineco ve Golbat, Çarpma saldırısı kullanarak Weezing ve Arbok’u yener. Onix, Kaya Fırlatma saldırısıyla Roket Takımı’na saldırır. Pikachu da Yıldırım saldırısı kullanır ve saldırıların sonucunda Roket Takımı havaya uçar.
Ash ve Misty Brock’a biraz daha dinlenmesi gerektiğini söylerler. Brock da biraz daha dinlenmeye karar verir ve Brock iyileşip ayağa kalktıktan sonra kahramanlarımız yolculuğa devam ederler.

Brock iyileşmek üzereyken dostlarımız Ash’in bir rozet daha kazanmayı umduğu Olivine Şehri'ne doğru ilerlemeye başladı.Ash umutlarına ve Johto Ligindeki başarısına bir adım daha yaklaşıyordu.



[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani001.gif][Resim: rsiconani152.gif][Resim: rsiconani155.gif][Resim: rsiconani158.gif][Resim: rsiconani164.gif]


Brock: [Resim: rsiconani042.gif][Resim: rsiconani074.gif][Resim: rsiconani095.gif][Resim: rsiconani204.gif]


Misty: [Resim: rsiconani054.gif][Resim: rsiconani061.gif][Resim: rsiconani118.gif][Resim: rsiconani120.gif][Resim: rsiconani175.gif]

Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]

James: [Resim: rsiconani110.gif]

Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]



[Resim: olaylar.png]
- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.



[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga