Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 193 - The Dunsparce Deception
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Dunsparce Deception
Japonca Adı: Group Of Baby Dunsparce Experts
Türkçe Adı : Dunsparce Yanılgısı.

[Resim: genizet.png]

Ash, Misty, Brock ve Pokémon dostları Olivine Şehri ve Johto Ligi yolunda ilerlemekteyken şehir dışındaki küçük bir kasabada bir şeyler dikkatlerini çekti.

Kahramanlarımız yolda ilerlerken çalıların arkasında elinde ağ ile dolaşan birisini görürler. Kahramanlarımız ona ne aradığını sorarlar ve eğitmen vahşi bir Dunsparce aradığını söyler. Kahramanlarımız ve eğitmen tanışırlar. Eğitmenin ismi Bucky’dir. Misty, Bucky’e neden Dunsparce aradığını sorarken Bucky’nin arkadaşlarını yoldan geçerken görürler ve hepsinin birer Dunsparce’si vardır.

Kahramanlarımız ve Bucky parka giderler ama parktaki her çocuğun Dunsparce'si vardır. Bucky, Dunsparce yakalayamayışının nedenini kahramanlarımıza anlatır. Bucky’nin arkadaşları Dunsparceler arasında bir yarış düzenlemeye karar verirler ve yarışa Bucky’i de çağırırlar Bucky’nin bir Dunsparcesi olmadığı için Bucky yarışa Caterpie ile katılır; ancak Caterpie, Dunsparceler’in aşabildiği engelleri aşamaz ve geride kalır. Kahramanlarımız Bucky’nin Caterpie’sini çok iyi eğittiğini görür ve ona Dunsparce yakalaması konusunda yardım etmeye karar verirler. 

Dunsparce: Yer yılanı Pokémonu. Fark edildiğinde yakalanmamak için kuyruğuyla bir çukur kazar ve kaçar.

Kahramanlarımız Dunsparce aramaya başlar ve bir tane bulurlar. Ancak Dunsparce kuyruğuyla bir çukur kazar ve kaçar. Dunsparce’yi ararken aniden Pikachu, Chikorita Togepi ve Totodile’in üstüne bir ağ düşer. Bunu yapan Roket Takımı'dır. Ash, Cyndaquil’i seçer ve Alev Püskürtücüsü kullanarak ağı yakar ve Pokémonlar serbest kalır. Poliwhirl Su Tabancası kullanır ve Roket Takımı balondan aşağıya düşer. Cyndaquil Alev Püskürtücüsü kullanır ve Roket Takımı havaya uçar ancak havaya uçarken Meowth, Bucky’nin bulduğu Dunsparce’yi de yakalar. 

Tüm bu olanlardan sonra Bucky’nin okulunun hemen yanında bir gösteri başlar ve tüm çocuklar gösteriye gider. Göstericiler çocuklara Dunsparceleri vermeleri karşılığında hepsine birer Moltres vereceklerini söylerler ve çocuklar da bu teklifi kabul eder. Bu sırada kahramanlarımız ve Bucky hala Dunsparce aramaya devam ederler ancak bulamazlar. Kahramanlarımız okula döndüklerinde tüm çocukları ağlarken görürler. Neden ağladıklarını merak ederler ve çocuklar Dunsparcelerinin nasıl çalındığını anlatırlar. Kahramanlarımız Dunsparceler’i çalanların Roket Takımı olduğunu tahmin eder.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Mew

Roket Takımı çaldıkları Dunsparceleri kontrol edemez ve hepsi kuyruklarıyla çukur kazarak yerin altına girerler. Bu sırada kahramanlarımız Roket Takımı’nı bulur. Ash, Dunsparceler’i kurtarmak için Totodile’i seçer ve Totodile Su Tabancası kullanır. Wobbuffet saldırıyı Karşı Koyma saldırısını kullanarak geri yansıtır. Misty Poliwhirl’i seçer ve o da Su Tabancası kullanır; ancak Wobbuffet saldırıyı tekrar geri yansıtır. Totodile bir kez daha Su Tabancası kullanır ve Wobbufet saldırıyı karşılayamaz. Dunsparcelerin eğitmenleri gelir ve Dunsparceler eğitmenlerinin yanına doğru giderler; ancak Jessie, Arbok’u seçer ve Arbok gitmelerine engel olur. Dunsparceler Kızgın Bakış saldırısı kullanarak Arbok’u felç ederler ve eğitmenlerinin yanlarına giderler. Dunsparcelerin hepsi Parçalama saldırısıyla Roket Takımı’na saldırır ve Roket Takımı havaya uçar.

Tüm bu olanlardan sonra yerin altından bir vahşi Dunsparce çıkar ve Bucky, Pokémon savaşı için Caterpie’yi seçer. Caterpie Çarpma saldırısıyla Dunsparce’ye saldırır. Dunsparce de Çarpma saldırısını kullanır ve Caterpie de hasar alır. Caterpie Ağ Vuruşu saldırısını kullanır ve tekrar Çarpma saldırısıyla Dunsparce’ye saldırır. Dayanamayan Dunsparce bayılır; Bucky, Dunsparce'yi yakalamak için PokéTopu’nu kullanır ve sonunda Bucky bir Dunsparce yakalamayı başarır. Kahramanlarımız Bucky’e yardım ettikten sonra Bucky ve Bucky’nin arkadaşlarıyla vedalaşarak yola devam ederler.

Ash ve arkadaşlarına yardımlarından ötürü teşekkürler. Bucky Dunsparce'sine kavuştu. Ve şimdi kahramanlarımız veda edip Johto yolunda ilerlemeye devam ediyorlar...





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James

Bucky
Timothy





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani152.gif][Resim: rsiconani155.gif][Resim: rsiconani158.gif]


Misty: [Resim: rsiconani054.gif][Resim: rsiconani061.gif][Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Bucky: [Resim: rsiconani010.gif][Resim: rsiconani206.gif]


Timothy: [Resim: rsiconani206.gif]


Diğer Eğitmenler ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani206.gif]





[Resim: olaylar.png]
- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.



[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga
Dunsparance gördüğüm en saçma Pokemonlardan Thirst