Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 192 - The Stolen Stones
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Stolen Stones
Japonca Adı: Arcanine And The Fire Stones
Türkçe Adı : Çalınan Taşlar.

[Resim: genizet.png]

Ash, Misty Brock ve Pokémonları Olivine Şehri stadyumuna doğru ilerliyorlardı.Ancak burası biraz kayalık bir yoldu

Kahramanlarımız kayalarda tedirgin bir şekilde ilerlerken kayalar aniden  kahramanlarımızın üstüne düşmeye başlar. Arcaninelar gelip kahramanlarımızı kurtarır. Kayalardan kurtulduktan sonra kahramanlarımız Arcaninelara ve eğitmenlerine teşekkür edip onlarla tanışırlar. Arcanineların eğitmenlerinin isimleri Keegan ve Ramona'dır
Keegan kahramanlarımıza bir düzüne ateş taşı gösterir. Misty ateş taşlarını nereden bulduğunu sorar. Keegan taşların kendisine ait olmadığını yakınlarda bir yarışma olduğunu ve taşların yarışmanın birincisine verileceğini söyler. Ramona dağların arkasında yarın ateş Pokémonlarına özel bir yarışma olacağını ve taşları oraya götürdüklerini söyler.


Arcanine: Bu ünlü Pokémon, Growlithe'in evrimleşmiş halidir. Arcanine'nın cesurluğu ve aşırı sadakati ün salmıştır. Growlithe, Arcanine'a dönüşürken ateş taşı kullanılır.

Keegan ve Ramona kahramanlarımıza işlerinin kuryelik olduğunu söyler. Köyden köye, kasabadan kasabaya eşyaları Arcaninelar ile beraber taşıdıklarını anlatırlar. Böylece kahramanlarımız, Ramona, Keegan ve Arcaninelar ile Olivine Şehri'ne doğru yolculuk yapmaya karar verirler. Kahramanlarımız yolda kısa bir mola verirler. Ash Arcanine'a tek başına binmek istediğini Keegan'a söyler. Keegan da Ash'e binicilik dersi vermeye karar verir.

Ash ilk derse başlar ancak ilk denemesi başarısız olur ve Arcanine'ın sırtından düşer. Kahramanlarımız aniden gökyüzünde bir roket görür ve roketin içinde Roket Takımı'nın olduğunu tahmin ederler. Roket doğruca kahramanlarımızın üstüne düşerken kahramanlarımız uzaklaşır ve Roket Takımı boşta kalan çantanın içinden Ateş Taşlarını çalar. Ash taşları geri almak için Pikachu'yu seçer. Pikachu saldıracakken Meowth, robot el ile Pikachu'yu yakalar. Arcanine Çarpma saldırısıyla Pikachu'yu kurtarır. Roket Takımı yenilgiye uğradıktan sonra kaçmayı dener; ancak Ramona ve Keegan, Arcaninelar ile Roket Takımı'na yetişir. Fakat Roket Takımı'nın kazdığı çukura düşerler ve Roket Takımı kaçmayı başarır.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Gloom

Brock, Roket Takımı'nı bulması için Golbat'ı kullanır. Golbat, Roket Takımı'nın izlerini bulur ancak izler iki yöne gittiği için kahramanlarımız da ikiye ayrılır. Brock, Misty ve Ramona biraz ilerledikten sonra yerde ateş taşlarını görürler. Taşa doğru ilerler ancak taşın bir kaç adım önünde olan James'in kazdığı çukura düşerler.
Ash ve Keegan da yolda Jessie'yi görürler. Jessie'nin de elinde Ateş taşlarının olduğu çuvalın aynısı vardır. Ash ve Keegan, Jessie'yi takip etmeye başlar ve Jessie, Ash ile Keegan'ı bir savaş alanına götürür. Jessie, Keegan ve Ash'e Pokémon savaşı için meydan okur. Pokémon savaşını kazananın Ateş taşlarını da kazanacağını söyler. Keegan bu teklifi kabul etmez Ash, Pokémon savaşına başlar.

Jessie Arbok'u, Ash ise Pikachu'yu seçer. Arbok Zehirli İğneler ile Pikachu'ya saldırır. Pikachu saldırıyı atlatır. Arbok, Asit saldırısıyla Pikachu'ya saldırı; Pikachu saldırıyı atlatamaz ve hasar alır. Arbok Sarma saldırısıyla saldırmayı dener ancak Pikachu saldırıyı atlatır ve Yıldırım saldırısıyla Arbok'a büyük hasar verir ve Arbok saldırıya dayanamayıp yenilir. Jessie çuvalı sahanın ortasına atar. Keegan, Arcanine ve Ash çuvalı almak için yanına gider ancak kahramanlarımız gene çukurun içine düşer ve düşerken Keegan kolunu incitir. Ash çuvalın içini açar ve çuvalda sadece normal taşların olduğunu görür.

Jessie giderken Pikachu'yu çalar. Jessie ve James, Meowth'ın yanına dönüp uzaklaşırlar. Keegan ve Ash çukurdan çıkarlar. Ancak Keegan'ın kolu burkulduğu için Arcanine'ı süremez ve Ash'in Arcanine'ı sürmesine karar verirler. Ash, Arcanine'ı sürmeyi başarır. Ash ve Keegan Roket Takımı'nı ararken Arcanine Pikachu'nun kokusunu alır. Ash ve Keegan Pikachu'nun kokusunu takip ederken Brock, Misty ve Ramona da Roket Takımı'nın kazdığı çukurdan çıkmayı başarır.

Roket Takımı kutlama yaparken Keegan ve Ash onları bulur Arcanine Çarpma saldırısı kullanır ancak Wobbufet Karşılama saldırısıyla saldırıyı karşılar ve Roket Takımı kaçar. Misty, Brock ve Ramona da Ash ve Keegan'ın yanına gelir ve Arcaninelar Alev Burgacı'yla Roket Takımı'nın balonuna saldırır ve balon yanar. Roket Takımı aşağıya düşerken Pikachu'nun kafesini ve ateş taşlarını da düşürür. Ve Jessie savaş için Arbok'u çağırır. Arcanine, Parçalama saldırısıyla Arbok'a saldırır ve Arbok anında yenilir. Roket Takımı kaçmaya devam eder. Ash de Arcanine'a biner ve Arcanine Hızlı Saldırı'yla Roket Takımı'nı yakalar. Pikachu Yıldırım saldırısıyla Roket Takımı'na saldırır ve Roket Takımı sonunda havaya uçar.

Ramona ve Keegan taşların teslimatını zamanında yapar ve yardımları için kahramanlarımıza teşekkür ederler.

Arcanineların ve kahramanlarımızın yardımıyla ateş taşları tam zamanında teslim edildi.Şimdi ise yeni arkadaşlarıyla vedalaşıp bir kez daha Olivine Şehri'ne gitmek için yola çıkıyorlardı.






[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James

Keegan
Ramona





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Brock: [Resim: rsiconani042.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Keegan: [Resim: rsiconani059.gif]


Ramona: [Resim: rsiconani059.gif]





[Resim: olaylar.png]
- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.



[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga