Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Wi-fi Ligi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
(23-10-2013, 03:47 PM)_-CeZa-_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(04-09-2013, 12:25 AM)Captain America Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Pazar günleri akşam 6 ila 11 arası wi-fi buluşması yapmayı düşünüyorum.Bakalım katılacağım diyenlerin kaçı gelecek.
Hangi oyunlar için? şu ara popüler olan Pokemon X/Y Smile

Ben henüz X&Y almadım ancak Wi-Fi olarak maç/takas yapmak isteyenler yönetimden onay almalarına gerek kendi aranızda bu saatlerde toplanıp tüm oyunlar için kendi aranızda yapabilirsiniz. İletişim için Facebook'ta grup kuruldu. İki haftadır kimseden ses çıkmıyor herkes X&Y için oyunu bitirip pokemon kasıyor galiba :)
bulldogss_eray Kesinlikle düşündüğün gibi iki gündür fena sardım oyuna :D ve ayrıca black2 yi tekrar açınca o kadar yavaş geldi ki insanın oynama isteğini alıyor :D bu açıdan x y nin en iyi özelliği seri olması olmuş bence
2 gündür bende Pokemon X oynuyorum sindire sindire, hikaye zayıf kalmış gibi ama bakalım ilerleyince durum değişicekmi. Bu arada Wonder Trade'de pokerus bulaşmış pokemon denk geldi, isteyenlere atabilirim :)
X and Y ı yeni aldım.Katilmak istiyorum fakat ne zamana kadar oldugunu soylerseniz pokemon kasmaya zamanim varmi gorebilir ve net cevap verebilirim(Sinav Haftasindayiz)
Yaz tatilnin hemen basinda DSi XL ve R4 kart alacagim.Black 2 yi de orada oynayacagim bu sekilde oynayacagim WiFi Club a katilabilir miyim ?
Sayfalar: 1 2 3