Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 190 - Spring Fever
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Spring Fever
Japonca Adı: Swinub! Search For The Hot Springs!
Türkçe Adı : Sıcak Su Kaynağı.

[Resim: genizet.png]

Eski arkadaşları Todd'la karşılaştıktan sonra kahramanlarımız onunla birlikte efsanevi Pokémon Articuno'yu aramaya koyuldular.

Kahramanlarımız ve Todd, Articuno'yu aramak için yola devam ederken kısa bir yemek molası verirler. Misty kurabiye yerken duvarların arkasından Swinublar çıkar ve Misty'nin kurabiyesini yerler. Swinublar Misty'nin kurabiyelerini yerken bir kız gelir ve Swinubları insanların yemeklerini çalmamaları gerektiği konusunda azarlar.

Swinub: Domuz Pokémon. Swinub genellikle yemek bulmak için kullandığı oldukça keskin bir koku alma duyusuna sahiptir.

Kahramanlarımız kız ve Todd tanışır. Kızın ismi Peggy'dir.
Misty, Peggy'e Swinubların kendisine ait olup olmadığını sorar. Pegy onların babasına ait olduğunu söyler ve kahramanlarımızı babasıyla tanıştırmaya götürür. Peggy'nin babası isminin Rory olduğunu söyler. Kahramanlarımıza bir termal kazıcı olduğunu ve nasıl sıcak su kaynaklarını bulduğunu ve neden sıcak su kaynağı aradığını anlatır. Bu sırada Swinublar bir koku alır ve Rory hemen Graveler'i çağırır ve Graveler Swinubların koku aldığı yeri kazmaya başlar. Bu sırada Roket Takımı da onları izler. Graveler, Swinubların gösterdiği tüm yerleri kazar ancak kazılan hiçbir yer sıcak su kaynağı değildir.

İki tane işçi Peggy'nin babasının yanına gelir ve bizi şirketten gönderdiler sıcak su kaynağı bulmanız konusunda yardım etmeye geldik derler. Kahramanlarımız işçiler ve Graveler, Swinubların gösterdikleri tüm yerleri kazarlar ancak sıcak su kaynağı bulamazlar. Şirketin gönderdiği ikili aslında kılık değiştirmiş Roket Takımı'dır. Bir plan yapıp Graveler ve Swinubları çalmaya karar verirler ancak Graveler çok ağır olduğu için onu taşıyamazlar ve Swinubları çalarlar. Roket Takımı giderken Peggy onları görür. Kahramanlarımız ve Rory hemen Roket Takımı'nın peşine düşerler. Roket Takımı dağın tepesinden Meowth'ın getirdiği kayık ile kaçar.

Kahramanlarımız, Todd, Peggy ve babası da kutularla dağın tepesine çıkar ve onlar da dağın tepesinden aşağıya doğru kayarlar. Ve Roket Takımı'na yetişirler. Meowth elindeki tüm yağı sarsıntıdan dolayı yere döker ve arkalarından gelen kahramanlarımızın kutuları yağa girer ve kaydıklarından dolayı Roket Takımı'nın izini kaybederler.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Farfetch'd

Kayarken Todd gök yüzünde bir Articuno görür ancak fotoğrafını çekemez. Kahramanlarımız da Articuno'yu görür ancak fotoğrafı çekemediğinden dolayı Todd çok üzülür.

Roket Takımı Swinubları kullanarak sıcak su kaynağı aramaya başlar. Swinublar bir koku alır. Koku aldıkları yeri hemen James ve Meowth kazmaya başlar ancak sıcak su kaynağı yerine petrol bulurlar. James toprağın altını kontrol ettiğinde bir şirketin boru hattını patlattıklarını ve petrolün şirkete ait olduğunu ve bu sebepten hapse atılacaklarını söyler. Böylece Roket Takımı hemen oradan uzaklaşır ancak Noctowl onları kaçarken görür. Noctowl hemen kahramanlarımızın yanına döner ve Roket Takımı'nın gittiği yönü işaret eder. Kahramanlarımız Noctowl'u takip etmeye başlar ve Roket Takımı'nı bulurlar. Ash Totodile'ı, Misty Poliwhirl'i, Rory de Graveler'i seçer. Jessie Arbok'u, James de Victreebel'i seçer.

Arbok Kafa saldırısı kullanır. Totodile saldırıyı atlatır ve Tırmalama kullanır. Graveler Çarpma saldırısıyla Arbok'a saldırır. Victreebel Jilet Yaprakları ile Graveler'e saldırır. Graveler saldırıyı karşılar ve Poliwhirl İkili Tokat ile Victreebel'e saldırır. Graveler Swinubları geri almak için çuvala doğru ilerler ama Meowth çuvalın önüne geçer ve Graveler Çarpma saldırısıyla Meowth'u geçip Swinubları kurtarır. James Pokémon savaşı için Weezing'i de çağırır ve savaşa yeniden başlarlarken Swinublar çok sinirlenir. Rory Swinubların çok sinirlendiğini ve savaşmak istediklerini söyler.

Swinub Çarpma saldırısı ile Arbok'a saldırır ama Arbok saldırıyı atlatır ve Yakalama saldırısı ile Swinub'u yakalar. Rory'nin diğer Swinub'u da Arbok'a Çarpma saldırısıyla saldırır ve yakalanan Swinub kurtulur. Weezing Duman saldırısı kullanır ama Poliwhirl, Kabarcık saldırısıyla dumanı dağıtır ve Swinublar aynı anda Toz Saldırısı kullanırlar. Üç Swinub da Çarpma saldırısıyla Roket Takımı'na ve Pokémonlar'ına saldırır. Totodile ve Poliwhirl de ek olarak ikili Su Tabancası'yla saldırır ve saldırı sonrasında Roket Takımı havaya uçar. Roket Takımı havaya uçtuktan sonra Swinub'lar bir koku alır. Koku aldıkları yeri Graveler kazmaya başlar ve sıcak su kaynağını bulurlar. Todd bu mutlu anın bir fotoğrafını çeker.

Kahramanlarımızın yola devam etme zamanı gelmiştir. Rory ve Peggy ile vedalaşarak yolculuklarına devam ederler.


Acaba kahramanlarımız efsanevi Pokémon Articuno'yla karşılaşabilecekler mi?Bunu göreceğiz bir daha ki sefere...





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James

Todd
Rory
Peggy






[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani158.gif][Resim: rsiconani164.gif]


Brock[Resim: rsiconani095.gif]


Misty: [Resim: rsiconani061.gif][Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif][Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Rory: [Resim: rsiconani075.gif][Resim: rsiconani220.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani144.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.



[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga