Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 188 - UnBEARable
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
 
İngilizce Adı: UnBEARable
Japonca Adı: Teddiursa's Secret
Türkçe Adı: Dayanılmaz
 
[Resim: genizet.png]
 
Kahramanlarımız Olivine Şehri’ne ve bir sonraki Johto Ligi’ne doğru yolculuklarına devam ederken kendilerini balta girmemiş bir ormanda buldular.
 
Misty geçtikleri yerlerin çok ürkütücü olduğunu dostlarımıza söyler. Brock’un dediğine göre bu ormanda korkunç Pokémonlar varmış.

Roket Takımı işçi kıyafetleriyle dolaşmaktadırlar. Hepsinin çok yorgun bir hali vardır. Jessie, ben işçilik için doğmadım der ve elindekileri yere atar. Tam bu sırada Jessie yandaki mısır tarlasını görür ve aklıma çok iyi bir fikir geldi diye bağırır.

Dostlarımız yollarına devam etmektedirler. Ash, gecenin yaklaştığını bu yüzden de kamp kuracak bir yer bulmaları gerektiğini söyler. Tam bu sırada dostlarımız bir kulübenin önüne gelirler. İçeri girerler fakat içeride kimse yoktur. Kahramanlarımızda geceyi burada geçirelim der ve uyku tulumlarını açıp uymaya başlarlar.

Gecenin bir yarısı Misty uyanır ve Ash’i kaldırır. Ash’e dışardan bir ses geldi der. Bu sırada Brock’ta uyanır. Hepsi birlikte dışarı çıkarlar fakat hiçbir şey bulamazlar. Dostlarımız yataklarına dönerler fakat Misty’nin yatağında hareket eden bir şey vardır. Ash, yorganı kaldırınca yorganın altından Teddiursa çıkar.


Teddiursa: Küçük ayı Pokémon. Bu küçük şirin Pokémon çok çabuk korkar ve sık sık balla kaplı olan avuçlarını yalar.  

Misty, Teddiursa’yı çok sever ve onu yakalamak ister fakat Teddiursa ağlamaya başlayınca Misty onu yakalamaktan vazgeçer ve onla arkadaş olur. 

Sabah olunca Misty, Psyduck’in elinde iki tane elma çöpü görür ve elmaları yediği için Psyduck’i kızar. Roket Takımı bu seferde mısır satma işini girmişlerdir. Dostlarımızda Roket Takımı’nın mısır sattığı yere gelirler. Teddiursa mısır isteyince herkes mısır ister. Bunun üzerine Ash, beş tane mısır alır. Roket Takımı’nın amacı, mısırlardan kazandıkları paralarla yeni bir silah almak ve bu silahla da Pikachu’yu ve Teddiursa’yı çalmaktır. 

Dostlarımız piknik yapmaya uygun nehir kenarında çok güzel bir yere gelirler. Ash ve Misty, tüm Pokémonlar’ı dışarı çıkartırlar. Brock salamları keserken Misty Brock’tan odunları taşımak için yardım ister. Brock Misty’e yardıma gidince Teddiursa, salamları yemeye başlar. Bunu Totodile görür ve salamları elinden almaya çalışır. Misty’nin sesi duyulunca Teddiursa, elindeki salamları Totodile’e verir ve ağlamaya başlar. Bu durumda salamları yiyen Totodile olur ve Misty’nin şiddetli gazabına uğrar. Totodile kendisinin yapmadığını ima eder fakat Misty buna inanmaz. 

Brock yemek masasından ayrılınca Teddiursa bu seferde sucukları çalar. Sucukları çalıların arkasına götürür. Tam yiyecekken bu seferde Chikorita gelir ve ona mani olmaya çalışır. Bu arada sucuğun diğer ucu çalıların arkasında kaldığı için Brock sucukları bu uçtan çekmeye başlar. İşlerin kötüye gittiğini anlayan Teddiursa, sucukları Chikorita’nın boynuna dolar ve ağlayarak Misty’nin yanına gelir. Chikorita şüpheli duruma düşünce ağlamaya başlar ve koşarak uzaklaşır. Dostlarımız Chikorita’yı yakalarlar ve ona inandıklarını söylerler. Bu arada Totodile gelir ve bir yeri işaret eder. Oraya giden dostlarımız Teddiursa’nın Brock’un çantasından ekmek aldığını ve yediğini görür. Teddiursa dostlarımızı görünce ekmeği Bulbasaur’ın ağına tıkar fakat iş işten geçmiştir. Dostlarımız her şeyi görmüştür. Teddiursa bu olaylar sonucunda Brock’un sırt çantasını alıp kaçmaya başlar. Teddiursa dostlarımızı atlatmayı başarır ve Roket Takımı’nın kullandığı el arabasının içine saklanır. Roket Takımı Teddiursa’yı görür ve Meowth onla konuşmaya başlar.  Meowth, Teddiursa’nın ileride çok büyük bir elma bahçesi var dediği yeri Jessie ve James’e anlatır. Jessie’de bunun üzerine bizde elma işine gireriz der. Meowth arkasını döndüğünde Teddiursa’yı göremez. Mısırların satıldığı yere bakan James Teddiursa’nın mısırları çantaya doldurduğunu görür ve ona kızar. Bu arada mısır tarlasının gerçek sahibi gelir ve Roket Takımı’nı kovalamaya başlar. 

Videodaki"Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Abra

Dostlarımız Teddiursa’yı ararken ileride bir Pokémon Merkezi görürler. Hemşire Joy’dan yardım almak umuduyla içeri girerler. Hemşire Joy, bunun bu haftaki üçüncü vaka olduğunu söyler. Teddiursa’yı arama çalışmalarına Hemşire Joy’da katılır. 

Teddiursa çaldığı mısırları yerken Roket Takımı balonlarından Teddiursa’yı bulur ve onun üstüne ağ atarlar. Mısırları geri vermeyince Jessie Arbok’u James’de Victreebel’i seçer. Teddiursa, ikisini de yenmeyi başarır ve Yıldız Saldırısıyla da Roket Takımı’nın balonunu patlatır. Bu sayede Roket Takımı göklerin derinliklerine uçarlar. 

Dostlarımızda Teddiursa’yı bulur. Chikorita Teddiursa’yla savaşmak ister ve savaş başlar. Teddiursa göründüğünün aksine baya güçlü çıkar. Chikorita’nın Sarmaşık Kırbacı Saldırısına karşılık İkili Takımı kullanır. Chikorita gerçeği bulmak için Jilet Yapraklarını gönderir ve gerçek olanı bulur. Çarpma Saldırısıyla da Teddiursa yere yıkılır. Brock çantasını geri alır ve dostlarımızın yanına döner. Tam o anda Teddiursa evrim geçirir ve Ursaring olur. Korkan dostlarımız hemen kaçarlar. 

Pokémon Merkezi’ne geldiklerinde Misty, Teddiursa’nın evrim geçirmesinin hayırlı olduğunu söyler. Çünkü artık tatlılığıyla kimseyi etkileyemeyecektir. Hemşire Joy dostlarımıza teşekkür eder ve dostlarımız Pokémon Merkezi’nden ayrılırlar. 
     

Teddiursa sorununun çözülmesiyle birlikte kahramanlarımız Johto yolunda bir sonraki duraklarına doğru harekete geçtiler.              



 
[Resim: karakterler.png]
 
Ash
Brock
Misty
Jessie
James

 
[Resim: pokemonlar.png]
 
 
Ash:[Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani001.gif][Resim: rsiconani152.gif][Resim: rsiconani155.gif][Resim: rsiconani158.gif]
 
 
Misty:[Resim: rsiconani054.gif][Resim: rsiconani061.gif][Resim: rsiconani120.gif][Resim: rsiconani175.gif]
 
 
Jessie:[Resim: rsiconani024.gif][Resim: rsiconani202.gif]
 
 
James:[Resim: rsiconani071.gif][Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı:[Resim: rsiconani052.gif]
 

Vahşi:[Resim: rsiconani216.gif][Resim: rsiconani217.gif]



 
[Resim: olaylar.png]
 
- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.
 
 
 
[Resim: EmeiGeenler.png]
 
Adige