Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 187 - The Light Fantastic
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Light Fantastic
Japonca Adı: Remoraid's Sky!
Türkçe Adı : Muhteşem Işıklar.

[Resim: genizet.png]

Bu gün kahramanlarımız yeni hedeflerine ulaşmaya çalışıyor. Olivine Şehrin’de ki Olivine Stadyumu'na. Yol onları kurak bir araziye götürüyor ve hava gerçekten çok sıcak.

Kahramanlarımız ilerlerken çok susarlar ve bir mola verirler. Mola verip su bulmanın yollarını ararlarken gökyüzünde garip ışıklar görürler. Brock ışıkların Remoraid Dağı'nın üstünde olduğunu ve ışıkların Pokémon Merkezine de çok yakın olduğunu söyler. Kahramanlarımız hem su içmek hem de ışıkların ne olduğunu öğrenmek için Pokémon Merkezi’ne gitmeye karar verirler.

Bu sırada Roket Takımı da kahramanlarımızı takip etmeye başlar. Kahramanlarımız Remoraid Dağı'na ulaştıklarında eski çağlardan kalma yıkılmış bir şehir görürler. Misty bir parça görür ve onu daha önce gördüğü bir Pokémon'a benzetir ve Hemşire Joy onun bir parça olmadığını bir Remoraid fosili olduğunu söyler. Kahramanlarımız ve Hemşire Joy çağ öncesi uygarlık ve Remoraidler hakkında konuşurlar. Hemşire Joy kahramanlarımıza eski çağlardan kalma şehrin nasıl yıkıldığını anlatır ve onları Pokémon Merkezi’ne davet eder. Kahramanlarımız Pokémon Merkezi’nde su içerler ve su içerken suyun tadının çok farklı ve güzel olduğunu anlarlar. Hemşire Joy kahramanlarımıza suyun nereden geldiğini gösterir ve kahramanlarımız çok şaşırır. Su Pokémon Merkezi’nin altındaki gölden akmaktadır. Kahramanlarımız suyun nasıl aktığını Hemşire Joy’a sorarlar. Hemşire Joy nasıl olduğunu bilmediğini ancak yıllar önce Pokémon Merkezi’nin önündeki kuruyan nehrin tekrar akmaya başladığını ve suyun yer altı göllerini de doldurmaya başladığını söyler.

Remoraid: Püskürten Pokémon. Suda geniş gruplar halinde yaşarlar. Ve hedefi yüz metre öteden vurabilirler.

Kahramanlarımız ve Hemşire Joy konuşurken konuşmaya Bay Gango da dahil olur ve dağda çok daha fazla gelişme olduğunu söyler. Bay Gango, Remoraid Dağı'na tekrar gelişinin nedenini anlatır. Bay Gango her yıl boyalarının gizemli gökkuşağının resmini çizmeye yetmediğini ancak bu yıl yeteceğini çünkü çok daha fazla boya ile geldiğini söyler. Kahramanlarımız yoldayken ışıkları gördüklerini söylerler. Hemşire Joy Remoraid Dağı'nın hemen üstünde olduklarını söyler. Hemşire Joy ışıkların görüldüğü noktayı haritadan işaretlerken ışıkların çıktığı yerin Remoraid Gölü olduğunu fark eder. Bu sırada iki arkeolog odaya girer ve Remoraid kalıntılarını araştırdıklarını söylerler. Mumyalanmış bir Meowth’ı gösterirler

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Sunflora

Bu sırada gizemli gökkuşağı ışıkları yeniden gökyüzünde belirir. Bay Gango gizemli gökkuşağı ışıklarının resimlerini çizmeye başlarken çok fazla boyası olduğu için kararsız kalır ve gökkuşağı ışıkları kaybolur. Bay Gango başaramadığı için üzülürken Hemşire Joy hala bir şansı olduğunu söyler. Hemşire Joy ışıkların Remoraid Gölü'nün üzerinden geldiğini ve eğer Remoraid Gölü'ne ulaşabilirse ışıkların kaynağını da görebileceğini söyler. Kahramanlarımız ve arkeologlar da Bay Gango ile gitmeye karar verir. Ve Remoraid Dağı'na ulaşmak için hep birlikte yola çıkarlar.

Kahramanlarımız uzun bir yürüyüşün ardından Remoraid Gölü'ne ulaşırlar. Remoraid Gölü'nün ortasında büyük bir kule görürler. Brock rehber kitaba göre böyle bir kulenin olmaması gerektiğini söyler. Arkeologlar Pikachu’yu çalar onların kılık değiştirmiş Roket Takımı olduğu anlaşılır. Jessie, Arbok’u gönderir. Ash tam karşılık verecekken Bay Gango, Ash’e Roket Takımı’yla tek başına savaşmak istediğini söyler. Ash de bu teklifi kabul eder ve Bay Gango savaş için Venusaur’ını seçer.

Arbok Halat saldırısıyla Venusaur’a saldırır ama başarılı olamayarak Roket Takımı’nın üstüne düşer. Böylece James, Pikachu’yu elinden kaçırır. Venusaur Güneş Işını'yla Roket Takımı’na saldırır ve saldırı sonucunda havaya uçarlar. Bu sırada güneş doğarken gölün içinden sular çıkmaya başlar. Remoraidler kuleye önce Su Tabancası daha sonra da Buz Işını kullanırlar. Misty bunun çok iyi bir fırsat olduğunu düşünür ve Remoraidlerden birisine PokéTopu atar; ancak Remoraidler bir araya gelip PokéTopu’nu engeller. Bay Gango kahramanlarımıza nehirde yaşayan Remoraidleri yakalamanın neredeyse imkansız olduğunu söylerken nehre bir ağ düşer ve tüm Remoraidler ağa yakalanırlar.

Remoraidler zemine doğru Su Tabancası kullanır. Çuvaldaki Remoraidlerin hepsi hızlıca balona çarpar ve balon patlar. Böylece Remoraidler kurtulur. Bu sırada gökyüzündeki ışıklar yeniden belirir. Brock eriyen buzdan yukarı çıkan su buharının güneş ışınlarını kırdığı ve bunun da gökyüzündeki renkli ışıkları oluşturduğunu söyler. Tüm bu olanların ardından kahramanlarımız ve Bay Gango, Pokémon Merkezi’ne geri dönerler.

Ash, Bay Gango’ya istediği resmi gene çizemediğini hatırlatır. Bay Gango buraya ilk başta renklerin resmini çizmeye geldiğini ancak hiçbir resimde olmayan muhteşem bir deneyimin daha yeterli olduğunu söyler. Kahramanlarımız bu deneyimin ardından yollarına devam ederlerken Misty Pokémonların çok gizemli olduğunu söyler.

Arkadaşlarımız Pokémon dünyasındaki başka bir mucizeye daha tanıklık etmişlerdi.Şimdi yolculukları devam ediyor ve yolculuklarında onları başka mucizelerde bekliyor.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Hemşire Joy
Bay Gango





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif][Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Bay Gango: [Resim: rsiconani003.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani223.gif]


[Resim: olaylar.png]
- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga