Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 186 - All That Glitters
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: All That Glitters
Japonca Adı: Murkrow! The Theft Of The Four Badges!
Türkçe Adı : Hepsi Işıldıyor.

[Resim: genizet.png]

Arkadaşlarımız hala Johto Ligi'ne girmek istiyorlar. Yeni hedefleri Olivine Şehri yani Ash’in bir sonraki rozetini kazanmayı umduğu yer.Bu sırada Brock ve Misty iştahla yemeklerini yemeye hazırlanıyorlardı ama Ash’in aklında başka bir şey vardı.

Brock ve Misty yemek yemeye hazırlanırken Ash rozetlerini parlatır. Brock Ash’e rozetler ile çok fazla ilgilendiğini ve rozetleri bir süreliğine kendisine veya Misty’e vermesi gerektiğini söyler. Ash rozetlerin kendinde daha güvenli olacağını söyler. Bu sırada Pikachu bir şeyler duyar. Kahramanlarımız arkalarını döndüğünde çimlerin içinde sallanan kuyruklar görürler.

Üç kuyruğun sahibi olan Murkrowlar çimenlerin arkasından çıkar. Kahramanlarımız, Togepi ve Pikachu Murkrowlar’ı çok severler. Murkrowlar şirinlik yaparken kahramanlarımız da onları izler. Ancak kahramanlarımız onları izlerken Murkrowlar aniden Ash’in rozetlerine doğru yönelirler ve Ash’in rozetlerini çalıp ağaca uçarlar. Ash, Noctowl’u seçer ve Noctowl Çarpma saldırısıyla ağaca saldırır. Saldırı sonucunda ağaç sallanır ve Murkrowlar dengesini kaybedip yere düşer.

Murkrow: En karanlık Pokémon. Murkrow saldıranları dağ yoluna yönlendirip kafalarını karıştırır. Saldıranlar orada kaybolur.

Murkrowlar yere düşünce Ash rozeti almak için yaklaşır. Ancak Murkrowlar Kum Saldırısı ile Ash’i engelleyip uçarak kaçarlar. Noctowl Murkrowları takip etmeye başlar. Murkrowlar havada Noctowl’u sersemletip yere düşürürler ve Ash, Noctowl’ı geri çağırmak zorunda kalır. Ash, Brock ve Misty’e nolursa olsun rozetleri geri alacağını söyler. 

Kahramanlarımız Murkrowları aramak için yola çıkarlar ama bir türlü bulamazlar. En sonunda Brock, Golbat'ı çağırır ve Süpersonic ile bir şeyler bulur. Golbat’ı takip ederle ve Murkrowları bulurlar. Ash Murkrowlar’dan rozetlerini geri ister.

Murkrowlar rozetleri geri verecek gibidir. Ash, Murkrowlar’a yaklaşır ve Murkrowlar Ash’e Gagalama Saldırısı ile saldırırlar ve Ash’i yere düşürüp yine uçarak kaçarlar. Golbat Murkrowlar’ın peşinden gider ama Murkrowlar Golbat’a da Gagalama Saldırısı ile saldırır ve yere düşürürler.
Pikachu Yıldırım saldırısıyla Murkrowları vurur ve yere düşen Murkrowlar’dan rozetleri almak için koşarken otların arasından bir el Pikachu’yu yakalar ve Roket Takımı ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar. Kahramanlarımız ve Roket Takımı konuşurken Murkrowlar Roket Takımı'nın balonunun içine girer ve Roket Takımı'nın eşyalarını çalmaya çalışır.

Murkrowlar’dan biri balonun tepesine çıkar, balonu gagalar ve balon yere düşer. Pikachu’nun kafesi de yere düşer ve Pikachu kurtulur. Murkrowlar James’in kapak koleksiyonunu çalar. James koleksiyonu almak için Murkrowlar’ın üstüne gider ve yere düşer. Murkrowlar da bunu fırsat bilip kaçarlar. Ash’in iki rozetini yerde bırakırlar ancak Sis Rozeti hala Murkrowlar’ın elindedir.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Bellossom

Murkrowlar dağın tepesine uçar. Brock rozetleri almanın kolay olmadığını Murkrowlar’ın çok iyi bir takım çalışması yaptıklarını söyler. Ash de takım çalışması yapması gerektiğine karar verir ve Bulbasaur’ı çağırır. Bulbasaur dağın eteğine Kırbaç Saldırısı kullanır Ash de kırbaçlara tutunarak dağa çıkar. Ash, Pikachu ve Bulbasaur Murkrowlar’a yaklaşır. Ash rozeti alırken Murkrowlar, Ash Pikachu ve Bulbasaur’ı fark ederler. Gagalama saldırısıyla Ash’e saldırırlar ve Ash, elinden Sis Rozeti'ni düşürür. Murkrowlar’ın saldırısı sonucu Ash, Pikachu ve Bulbasaur geriye doğru yuvarlanır ve aşağıya düşerler.

Kahramanlarımız Sis Rozeti'ni geri almak için bir plan kurar ancak planları başarısız olur ve rozeti geri alamazlar. Bu başarısızlıktan sonra Brock ve Misty pes eder. Ash, Noctowl ile rozeti tekrar geri almayı dener.
Noctowl Murkrowlar’ın yanına gider ve rozeti alıp uçar. Murkrowlar da onun peşinden uçar ama aniden şiddetli bir rüzgar çıkar. Noctowl ve Murkrowlar sersemleyip yere düşerler. Rüzgarı çıkartan Roket Takımı'nın Murkrow makinesidir.

Roket Takımı makineyle güçlü bir kasırga çıkartarak Murkrowlara ve kahramanlarımıza saldırır. Herkes sersemlemişken Roket Takımı Murkrowlar’ın çaldığı eşyaları hortumla çeker ve Ash’in rozeti de Roket Takımı'nın eline geçer. Roket Takımı robotun Gagalama saldırısıyla kahramanlarımıza saldırır. Makine Murkrowlar’a da saldıracakken Noctowl Murkrowlar’ı kurtarır. Murkrowlar Noctowl’ı takip etmeye başlarlar. Roket Takımı makinenin Mega Rüzgarı ile Noctowl ve Murkrowlar’a saldırır. Noctowl ve Murkrowlar İkili Takım kullanır. Makine onları takip edemeyecek duruma gelir ve makine yavaşladığında Pikachu kurtulur. Yıldırım Saldırısı ile Roket Takımı'na saldırıp makineyi patlatır ve Roket Takımı havaya uçar.

Pikachu ve Noctowl, Ash’in Sis Rozeti'ni geri almayı başarır. Kahramanlarımız Murkrowlara teşekkür eder ve Olivine Şehri'ne doğru tekrar yola çıkarlar.

Arkadaşlarının ve sevimsiz Murkrow üçlüsünün yardımıyla Ash rozetlerini geri alabildi.
Şimdi Johto Ligi'ne girmek için gerekli olan dört rozeti eksik kaldı. Ve onları da toplamak için azimle tekrar yola koyuldu.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani164.gif]


Brock: [Resim: rsiconani204.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani198.gif]





[Resim: olaylar.png]
- Ash'in rozetleri çalınır.
 - Ash, rozetlerini geri alır.
 




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga