Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 185 - Trouble's Brewing
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Trouble's Brewing
Japonca Adı: The 5 Eevee Sisters! Tea Party Battle!
Türkçe Adı : Bela Demleniyor.

[Resim: genizet.png]

Ectureak Şehri'nde arkasında bıraktığı başarının ardından sizde merak ediyor olmalısınız acaba sırada ne var?

Kahramanlarımız restoranda yemek yerken Ash, Brock'a en yakın Johto spor salonunun nerede olduğunu sorar. Brock her iki salona da eşit uzaklıkta olduklarını söyler. Misty buna daha sonra karar vermeleri gerektiğini söyler. Ve kahramanlarımız şehri gezmeye karar verirler. Misty restoranda bir Eevee görür ve hemen ona sarılır. Kahramanlarımız Eevee'nin eğitmeni ile tanışırlar. Eğitmen isminin Sakura olduğunu söyler. Misty, Sakura'ya posterdeki çay seramonisinin nerede olduğunu sorar. Bunu Sakura'nın kardeşleri düzenliyordur ve kahramanlarımız Sakura ile birlikte çay seramonisine giderler. Brock seramonideki tüm kızlara arkadaşlık teklif eder; ancak kızlar Brock'a cevap vermez.

Kahramanlarımız çay içmek için oturur. Bu sırada Sakura da onların yanına gelir. Kahramanlarımız Sakura'nın ablaları ile tanışır. Satsuki, Sumomo, Tamao ve Koume Sakura'nın ablalarının isimleridir. Brock Sakura'nın dört ablasına da iltifat ettiğinden hepsi Brock'a kızar. Sakura'nın ablaları kahramanlarımıza daha önce çay seramonisi düzenleyen dört güzel kız kardeşi duyup duymadıklarını sorar. Sakura dört kız kardeş mi kendisini neden saymadığını sorar. Sumomo onun da kız kardeşleri olduğunu ama henüz güzel olmadığını söyler.

Bu sırada Roket Takımı da çay partisine gelmiştir. Roket Takımı çayı içer ama beğenmez ve kurabiye kutusuna gidip kurabiyeleri yemeye başlar. Seramoni görevlisi Roket Takımı'nı dışarıya atmaya uğraşır. Ama sıcak çay suyu yere düşer ve buharlar çıkmaya başlar. Kahramanlarımız, Sakura ve ablaları hemen buharın çıktığı yere giderler. Sakura, Roket Takımı'na kim olduklarını sorar ve Roket Takımı sloganını söylemeye başlar. Jessie, Pokémon savaşı için Arbok'u seçer. Sakura'nın ablalarının Pokémonları Eevee'nin evrimleridir. Koume savaş için Flareon'u seçer. Tamao Umbreon'u seçer. Sumomo Vaporeon'u çağırır. Son olarak Satsuki Jolteon'u seçer. Sakura da Eevee'sini kullanır.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Chikorita

Eevee ve Arbok savaşmaya başlar. Arbok, Çarpma saldırısı kullanır ve Eevee yere düşer. Eevee Kum Saldırısı kullanır. Arbok saldırıyı atlatır. Arbok güçlü bir Sarma saldırısı kullanır ve Eevee yenilir. Misty savaş için Poliwhirl'i, Ash de Totodile'ı seçer. James de Weezing'i seçer. Weezing Sis saldırısını kullanır. Poliwhirl de Kabarcık saldırısı ile Sis saldırısını karşılar.  Totodile ve Poliwhirl Roket Takımı'na ikili Su Tabancası'yla saldırır ve Roket Takımı havaya uçar.

Sakura ve Misty en küçük olmanın avantajları ve zararları hakkında konuşurlar. Sakura, Misty'e her zaman bir seyahate çıkıp Johto Ligi'ne katılmayı düşlediğini ve onlarla seyahat etmek istediğini söyler. Misty bunun çok iyi bir fikir olduğunu söyler. Sakura, Ash ve Brock'a da sorar ve onlar da bunu kabul ederler. Sakura yarınki gösterisinden sonra ablaları ile konuşacağını söyler.

Gösteriden sonra Sakura kahramanlarımızla beraber ablalarından izin istemeye gider. Ablaları izin vermez. Sakura gitmek istediğini söyler. Misty, Ash ve Brock da konuşmaya dahil olurlar. Sakura'nın büyük ablası Satsuki kahramanlarımıza eğer bizi bir Pokémon savaşında yenebilirseniz Sakura'nın istediği her şeyi yapmasına izin vereceklerini söylerler. Savaş üçe üç olacaktır. Herkesin sadece bir Pokémon seçme hakkı olacaktır. Sumomo savaş için Vaporeon'u seçer. Misty de Poliwhirl'i seçer ve Pokémon savaşı başlar. 

Poliwhirl ve Vaporeon birbirlerine karşı Çarpma saldırısı kullanır. Vaporeon Kum Saldırısı kullanır. Poliwhirl saldırıyı atlatır ve İkili Tokat ile Vaporeon'a saldırır. Vaporeon Hızlı Saldırı kullanır ve Poliwhirl suya düşer. Poliwhirl Su Tabancası ile karşılık verir. Vaporeon'da Su Tabancası ile saldırır ve ikisi de hasar almaz. Vaporeon, Şafak Işını'yla saldırır; Poliwhirl saldırıya dayanamaz ve yenilir. Sıradaki savaş Satsuki ve Ash arasındadır. Satsuki Jolteon'u seçer Ash de seçimini Pikachu'dan yana kullanır. Pokémon savaşı başlayacakken aniden bir patlama meydana gelir ve Roket Takımı ortaya çıkar.

James Victreebel'i gönderir. Sakura da savaş için Eevee'yi çağırır. Victreebel Sarmaşık Kırbacı'yla Eevee'ye saldırır. Eevee Çarpma saldırısı kullanmayı dener ama Victreebel saldırıyı engeller ve tekrar Sarmaşık Kırbacı kullanır ve Eevee'yi kafese kapatır. Ash savaş için Chikorita'yı çağırır. James, Victreebel'e Sarmaşık Kırbacı kullanmasını söyler. Chikorita saldırıyı atlatır ve o da Sarmaşık Kırbacı ile karşılık verir. Jessie Arbok'u seçer Misty de savaş için Staryu'yu çağırır. Staryu Çarpma saldırısıyla Arbok'a saldırır ve James kafese girer. Staryu Arbok'a da Çarpma saldırısı ile saldırır ve Arbok da kafese girer. Chikorita Sarmaşık Kırbacı saldırısı ile Victreebel ve Jessie'yi de kafeslerden birisine atar ve Meowth dışarıda tek kalır. O da en sonunda Vaporeon için olan kafese girer. Tamao Umbreon'u çağırır. Umbreon çeviklik kullanarak Eevee'yi kurtarır. Vaporeon ve Staryu aynı anda Su Tabancası kullanarak Roket Takımı'na saldırır ve Roket Takımı havaya uçar.

Sakura tüm bu olanlardan sonra hazır olmadığını fark ettiğini söyler. Yolculuğa çıkmadan önce öğrenmem gereken çok şey var diyerek zamanı geldiğinde Eevee ile beraber seyahate çıkacağını söyler. Ablaları Sakura'nın kararını destekler.

Roket Takımı gittikten sonra Ash ve Satsuki Pokémon savaşına devam ederler. Jolteon, Elektrik Şoku'yla Pikachu'ya saldırır. Pikachu saldırıyı atlatır. Pikachu, Yıldırım saldırısı kullanır ve Jolteon Yıldırım Dalgası ile karşılık verir. Pikachu Çarpma saldırısı ile Jolteon'a saldırır ve Jolteon hasar alır. Pikachu Yıldırım saldırısı ile tekrar Jolteon'a saldırır ve Jolteon artık savaşamayacak duruma gelir. Maçı Ash ve Pikachu kazanır. Durum berabere olmuştur. Sıradaki savaş Brock ve Tamao arasında gerçekleşecekken Sakura durmaları gerektiğini söyler ve Pokémon savaşı iptal olur.

Vedalaşma vakti gelmiştir. Kahramanlarımız yola devam etmek için çay partisinden ayrılırlar. Kahramanlarımız Sakura ile vedalaşarak Olivine Şehri'ne doğru yola çıkarlar.

Bir kez daha kahramanlarımız yeni bir yolculuğa çıkmıştır. Şüphesiz ki Olivine'de heyecan dolu maceralarla onları bekliyordur.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Sakura
Sumomo
Satsuki
Koume
Tamao




[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani152.gif][Resim: rsiconani158.gif]


Misty: [Resim: rsiconani061.gif][Resim: rsiconani120.gif][Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif][Resim: rsiconani202.gif]



James: 
[Resim: rsiconani071.gif][Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Sakura: [Resim: rsiconani133.gif]


Sumomo:  [Resim: rsiconani134.gif]


Satsuki: [Resim: rsiconani135.gif]


 Koume: [Resim: rsiconani136.gif]


Tamao: [Resim: rsiconani197.gif]





[Resim: olaylar.png]
- Ash Sakura ile tanışır.

 
 

[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga